uit 24 klantervaringen
Capelle aan den IJssel
"Ik creëer graag gezelligheid op de werkvloer en multitasking is iets waar ik goed in ben. Mijn doel is om je te blijven verrassen. Samen brainstormen we om tot het beste resultaat te komen. Nadat de keuken geplaatst is kom ik graag nog een keer naar het resultaat kijken. Dat persoonlijke contact vind ik erg belangrijk."
Rob Monnichmann
Nieuwerkerk aan den IJssel
09-09-2022

“Goede adviezen en ontzettende prettige adviseur.”

 

Bron: Qasa

Rob Huijgens
Planner

Wauw... het eindresultaat is werkelijk prachtig! Superleuk (en trots) dat ik jullie hiermee heb mogen helpen. Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe!

Jannie Diemers
Rotterdam
30-01-2022

“Een geweldige keuken.”

Rob heeft ons door het hele proces heen geloodst. Door zijn kennis en enorme enthousiasme zijn we tot de geweldige keuken gekomen die we nu hebben.

Bron: Qasa

Geert Janssens
Stad aan het Haringvliet
14-04-2021

“Ik voelde me niet gedwongen.”

Tijdens het ontwerpen werd rustig de tijd genomen. Levering en plaatsing volgens afspraak.
Wat echt heel goed is dat ik mij niet gedwongen voelde tijdens de verkoop.

Rob Huijgens
Planner

Fijn dat je zo tevreden bent over het gehele traject, daar doen we het voor! Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan!

Paulo Renato Lopes Ferro
Rotterdam
14-04-2021

“Bedankt voor alles.”

Top man… ik heb geen woord voor onze gevoelens, de team werk, de aandacht, de keuzes, dit werd samen gemaakt …Bedankt voor alles, wij zijn zeer tevreden compliment aan Rob, Tom en de hele team… mijn vrouw is zo blij en dat doe je voor … TOPJIE

Rob Huijgens
Planner

Bedankt voor je mooie review en al je complimenten! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn met jullie keuken... die echt prachtig is. Ik wens jullie nog vele jaren kookplezier toe!

Familie van Eikeren
's-Gravendeel
24-12-2020

“O zo mooie keuken.”

Wij zijn dankbaar voor jouw advies en ondersteuning.
En we genieten volop van die o zo mooie keuken.

Rob Huijgens
Planner

De foto's spreken voor zich... schitterend! Geniet ervan!

Mevr. Brinkers
Bleiswijk
24-12-2020

“Een keuken waar ik elke dag van geniet.”

Rob heeft alle tijd en aandacht genomen me het bedenken hoe ik uiteindelijk
mijn keuken zo mooi en praktisch mogelijk kon inrichten.

Dit heeft geresulteerd tot een prachtige keuken waar ik elke dag van geniet!

Rob Huijgens
Planner

Bedankt voor de complimenten! Ik vond het leuk en gezellig om jou te mogen helpen met deze prachtige keuken. Ik wens je nog veel kookplezier toe.

Dhr. van Eikeren
'S-Gravendeel
18-12-2020

“Geleverd zoals we hadden verwacht.”

Leuk contact met de verkoper. Fijn advies over het apparatuur. En geleverd zoals we hadden verwacht. Zeer tevreden met de service en kwaliteit van I-KOOK.

Rob Huijgens
Planner

Bedankt voor jullie complimenten. Ik vond het leuk om jullie te helpen met deze prachtige keuken!

Dhr. Brouwer
Papendrecht
18-12-2020

“Dikke pluim.”

Vanaf het eerste moment een zeer welkom gevoel. Keukencoach Rob kon onze wensen en ideeën perfect tot leven laten komen in het uiteindelijke ontwerp. 3D plaatje en de uiteindelijke keuken waren identiek. Laatste puntjes op de i gezet zodat alles naar tevredenheid is afgerond. Dikke pluim.

 

Rob Huijgens
Planner

Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken, fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Familie de Waardt
Zwijndrecht
10-12-2020

“Tot op de dag van vandaag staan we met veel plezier in de keuken.”

Nadat we bij verschillende keukenstudio’s geweest zijn, bij I-KOOK terecht gekomen. Daar heeft Rob ons geholpen om onze droomkeuken te kunnen realiseren. We hadden een paar speciale wensen. Op advies van Rob hebben we een paar dingen achterwegen gelaten of anders gedaan waar we nu zeer tevreden mee zijn.

Vanaf het eerste moment tot de laatste detail, alle contact liep via Rob en is zeer goed en prettig verlopen. En tot op de dag van vandaag staan we met veel plezier in de keuken. Rob! Bedankt!

 

 

Rob Huijgens
Planner

Wat leuk om te horen dat mijn advies en begeleiding jullie heeft geleid naar een droomkeuken!

Familie Bogers
Leiden
10-12-2020

“Vriendelijk begeleid.”

Aangekomen in de winkel werden wij prettig ontvangen door Keukencoach Rob. Ook toen wij alleen nog maar aan het oriënteren waren, werden we vriendelijk begeleid.

Een paar maanden later hebben we besloten een afspraak te maken met Rob en ook hier hadden wij weer een goed gevoel. We werden goed geholpen en op basis van onze wensen gaf Rob nog goed onderbouwend advies. Het eindresultaat is heel erg mooi geworden, ook de montage die door een echte vakman is uitgevoerd, is een aanrader.

 

Rob Huijgens
Planner

Bedankt voor jullie review en de complimenten. Fijn dat alles naar wens is verlopen, geniet ervan!

Familie Blom
Barendrecht
10-12-2020

“We zijn super gelukkig.”

Een tijd geleden een super mooie keuken gekocht bij Rob. Wat zijn wij top geholpen en wat voelde we ons welkom. Onze kleine meid was erbij en voor haar werd zelfs een speelgoedkeuken gepakt. Zo dankbaar en zulke goede adviezen gehad!

Onze keuken is nu gemonteerd en zowel de levering als plaatsing is perfect gelopen, we zijn super gelukkig.

Rob Huijgens
Planner

Fijn dat alles zo goed is verlopen! Ik wens jullie veel plezier met jullie prachtige I-KOOK keuken.

Ed & Marjo
Waddinxveen
10-12-2020

“Het was een zeer positieve ervaring.”

Het aanschaffen van onze keuken was een zeer positieve ervaring. Onze keukencoach Rob heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en ons voorzien van goede adviezen. Ook niets dan lof voor de monteurs die de keuken geplaatst hebben. De kleine problemen die er daarna nog waren, zijn op een prima manier opgelost.

Rob Huijgens
Planner

Superleuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Geniet van jullie mooie keuken.

Edwin & Leoni
Rotterdam
15-11-2020

“Hij nam alle tijd voor ons.”

Wij zijn super geholpen door keukencoach Rob. Hij nam alle tijd voor ons. Totaal hebben wij 3x aan zijn bureau gezeten om alles te ontwerpen. Wij zijn super tevreden met het resultaat!

Rob Huijgens
Planner

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Ik vond het leuk om jullie te helpen bij de realisatie van deze prachtige witte keuken! Veel kookplezier toegewenst!

Sylvia
Capelle aan den IJssel
02-07-2020

“Het hele proces verliep als een geoliede machine.”

Een nieuwe keuken is een hele onderneming. Na verschillende “keukenboeren” bezocht te hebben op een zaterdag, stapte ik als laatste die dag bij I-KOOK binnen. Daar gelijk een goed gevoel over (Hoe simpel kan het namelijk zijn om iemand welkom te heten!) Een afspraak gemaakt met Rob en wat heeft hij een goede ideeën gehad! Het hele proces verliep als een geoliede machine, bestellen, plaatsen en vervolgens de evaluatie met een leuke geste ter afsluiting. Adviseer ik toekomstige keukenkopers I-KOOK? Een heel groot JAZEKER! Nogmaals bedankt Rob!

Rob Huijgens
Planner

Bedankt voor je leuke reactie! Fijn dat je zo tevreden bent en je keuken is ook echt prachtig! Ik vond het leuk om jou te mogen helpen en wens je nog veel plezier met deze eyecatcher!

Pip & Davy
Krimpen aan de Lek
26-05-2020

“Zo blij dat we de keuze hebben gemaakt voor I-KOOK en raden dan ook iedereen aan om hier een bezoekje te brengen.”

Wat een verademing was het eerste wat we dachten toen we bij I-KOOK binnen stapten. Na diverse bezoekjes aan andere keukenboeren waar we bijna gedwongen werden om gelijk een keuken aan te schaffen konden we bij I-KOOK op ons gemak rondkijken zonder dat we gelijk aangesproken werden.

Nadat we een rondje hadden gelopen kwam Rob op ons af met de vraag of hij ons kon helpen. Dit was ons 1e huis en gelijk een nieuwbouwhuis dus konden wel wat advies gebruiken. En wat heeft Rob dat goed gedaan! We kregen alle tijd om erover na te denken en om alles goed te bespreken met onze ouders. Onze droomkeuken is 1.5 jaar na ons 1e bezoek aan I-KOOK geplaatst. Omdat we hier en daar nog wat aan wilden passen, wat totaal geen probleem was, werden we inmiddels vaste klant bij I-KOOK en het was gewoon gezellig als we er waren.

Peter kwam de keuken plaatsen en wat een top vent is dat. Alles ging in overleg en onderling een gezellig praatje en grapje gemaakt. Zo blij dat we de keuze hebben gemaakt voor I-KOOK en raden dan ook iedereen aan om hier een bezoekje te brengen. Rob en Peter, super bedankt, jullie zijn toppers!

Rob Huijgens
Planner

Bedankt voor jullie mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie keuken en de weg daarnaartoe, deze werkwijze is voor ons heel normaal, maar het is altijd fijn om te horen! Nu heerlijk genieten in jullie eerste huis!

Annika
Leiderdorp
08-05-2020

“Als er een probleem was werd dat met creativiteit en netjes opgelost.”

Fijne gesprekken gehad vooraf. Hele goede ervaringen met onze monteur. Als er een probleem was werd dat met creativiteit en netjes opgelost.
Heel blij met het eindresultaat.
Dank jullie wel!

Rob Huijgens
Planner

Bedankt voor de leuke reactie! Geniet ervan!

Familie Gribnau
Rotterdam
16-12-2019

“We waren er zo uit!”

We waren opzoek naar een mooie, degelijke en niet al te dure keuken voor de bovenverdieping, dat later ook als etage verhuurd zou kunnen worden. Via mijn werk kreeg ik de tip om eens bij I-KOOK Capelle te gaan kijken. We waren er zo uit! Niet alleen de keukens zijn mooi, maar we werden ook zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Er werd met je meegedacht en goed advies gegeven. Dank Rob! We heel blij met de keuken!

Rob Huijgens
Planner

Bedankt voor jullie reactie! Fijn dat ik jullie heb kunnen helpen!

Mevrouw Alderoubi
Ridderkerk
12-12-2019

“Nadat de keuken geplaatst was, kwam Rob nog langs met een boeketje.”

Na het maken van een afspraak bij I-KOOK hebben wij aan tafel gezeten met Adviseur Rob. Hij heeft ons goed geadviseerd bij het ontwerpen van onze nieuwe keuken. De keuken is geplaatst door I-KOOK,  dit is heel vakkundig gedaan door monteur Ton.
Nadat de keuken geplaatst was , kwam Rob nog langs  met een boeketje om naar onze prachtige keuken te kijken.

Rob Huijgens
Planner

Ik ben blij dat ik jullie heb mogen helpen. Veel plezier met jullie keuken!

24-10-2019

“Ze nemen echt de tijd voor je.”

Zoekend naar een nieuwe keuken, sprak de website van I-KOOK mij erg aan. Ik heb besloten om samen met mijn moeder de I-KOOK winkel te bezoeken. Daar zijn wij prettig geholpen door Rob. Hij nam alles rustig door en nam de tijd, met goed advies van Rob hebben we de indeling  van de keuken gemaakt. We hebben er voor gekozen om de keuken zelf te plaatsen, dit ging vrij makkelijk omdat alle kastjes al waren voor gemonteerd. Kortom een goede ervaring! Bij het kopen van een nieuwe keuken, raad ik I-KOOK zeker aan!

Rob Huijgens
Planner

Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe I-KOOK keuken, hij ziet er super strak uit! Veel kookplezier!

Familie Vlasblom
Rotterdam
13-07-2019

“Om I-KOOK te bedanken heb ik speciaal een Indonesische pruimencake gemaakt.”

Wij zijn echt super tevreden hoe het is gegaan van verkoop tot montage. Rob luisterde goed naar onze wensen, gaf heel erg goed advies en liet ons rustig over alles nadenken. Echt helemaal top!  Het ontwerp is prachtig geworden en al onze wensen passen in de kleine ruimte. De montage verliep precies zoals afgesproken en wij genieten elke dag enorm van onze nieuwe keuken met een prachtig uitzicht over de maas. Door Indonesische komaf heb ik speciaal een pruimencake gemaakt om I-KOOK te bedanken. I-KOOK is echt een aanrader.

Rob Huijgens
Planner

De pruimencake was heerlijk! Namens het hele team.. hartelijk bedankt! :)

Familie Hessing
Rotterdam
02-04-2019

“Wij raden andere ook I-KOOK aan.”

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken !
Onze keukencoach Rob heeft ons van A tot Z begeleid en onwijs goed geholpen.
Ook de montage & het meerwerk zijn uitstekend uitgevoerd door de monteur Vincent.
Wij raden andere ook I-kook aan voor het aanschaffen van een nieuwe keuken !

Rob Huijgens
Planner

Veel plezier met de keuken.

Fam van der Graaf
Maassluis
09-01-2019

“Dankzij rustig en kwalitatief advies hebben wij nu onze ideale stoomoven!”

Voordat we op pad gingen voor een nieuwe keuken wisten we 1 ding zeker, er moest een stoomoven in komen. Uiteraard gingen we ons oriënteren op internet, maar door het grote aanbod wisten we al snel dat we goed advies nodig hadden.  Door de goede reviews die we op de website hebben gelezen besloten we naar I-kook te gaan. Daar kwamen we in contact met Rob. Hier zijn we erg blij mee. Hij nam alle tijd en heeft ons alle voor en nadelen van verschillende opties laten zien. Uiteraard niet enkel van de stoomoven, maar van de gehele keuken.  We besloten daarom om de keuken bij I-kook te kopen. Bij de montage ging er nog een klein dingetje mis, ook toen stond Rob direct voor ons klaar en loste hij het snel en vakkundig op. Van ons krijgen Rob en I-kook dan ook dikverdiende 5 sterren!

Rob Huijgens
Planner

Geweldig om te lezen dat jullie de manier van adviseren erg kunnen waarderen. Uiteraard blijven wij ook na de handtekening jullie aanspreekpunt zodat je altijd je vragen makkelijk kunt stellen. Dit is voor ons helpen van A tot Z.

Marjan Godthelp
Rotterdam
19-07-2018

“Heel goed geholpen.”

Heel goed geholpen, zowel in het ontwerp proces, de installatie als de nazorg!

10-07-2015

“Wij zijn erg tevreden met onze keuken gekocht bij I-KOOK Capelle a.d. IJssel.”

"Ik creëer graag gezelligheid op de werkvloer en multitasking is iets waar ik goed in ben. Mijn doel is om je te blijven verrassen. Samen brainstormen we om tot het beste resultaat te komen. Nadat de keuken geplaatst is kom ik graag nog een keer naar het resultaat kijken. Dat persoonlijke contact vind ik erg belangrijk."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.