Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob HuijgensKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 12 reviews

Laatste klantervaringen over Rob en de winkel

24 september 2020

"Hij nam alle tijd voor ons."

Wij zijn super geholpen door keukencoach Rob. Hij nam alle tijd voor ons. Totaal hebben wij 3x aan zijn bureau gezeten om alles te ontwerpen. Wij zijn super tevreden met het resultaat!

"Het hele proces verliep als een geoliede machine."

Een nieuwe keuken is een hele onderneming. Na verschillende “keukenboeren” bezocht te hebben op een zaterdag, stapte ik als laatste die dag bij I-KOOK binnen. Daar gelijk een goed gevoel over (Hoe simpel kan het namelijk zijn om iemand welkom te heten!) Een afspraak gemaakt met Rob en wat heeft hij een goede ideeën gehad! Het hele proces verliep als een geoliede machine, bestellen, plaatsen en vervolgens de evaluatie met een leuke geste ter afsluiting. Adviseer ik toekomstige keukenkopers I-KOOK? Een.....

"Zo blij dat we de keuze hebben gemaakt voor I-KOOK en raden dan ook iedereen aan om hier een bezoekje te brengen."

Wat een verademing was het eerste wat we dachten toen we bij I-KOOK binnen stapten. Na diverse bezoekjes aan andere keukenboeren waar we bijna gedwongen werden om gelijk een keuken aan te schaffen konden we bij I-KOOK op ons gemak rondkijken zonder dat we gelijk aangesproken werden.

Nadat we een rondje hadden gelopen kwam Rob op ons af met de vraag of hij ons kon helpen. Dit was.....

08 mei 2020

"Als er een probleem was werd dat met creativiteit en netjes opgelost."

Fijne gesprekken gehad vooraf. Hele goede ervaringen met onze monteur. Als er een probleem was werd dat met creativiteit en netjes opgelost.
Heel blij met het eindresultaat.
Dank jullie wel!

16 december 2019

"We waren er zo uit!"

We waren opzoek naar een mooie, degelijke en niet al te dure keuken voor de bovenverdieping, dat later ook als etage verhuurd zou kunnen worden. Via mijn werk kreeg ik de tip om eens bij I-KOOK Capelle te gaan kijken. We waren er zo uit! Niet alleen de keukens zijn mooi, maar we werden ook zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Er werd met je meegedacht en goed advies gegeven. Dank Rob! We heel blij met de keuken!

12 december 2019

"Nadat de keuken geplaatst was, kwam Rob nog langs met een boeketje."

Na het maken van een afspraak bij I-KOOK hebben wij aan tafel gezeten met Adviseur Rob. Hij heeft ons goed geadviseerd bij het ontwerpen van onze nieuwe keuken. De keuken is geplaatst door I-KOOK,  dit is heel vakkundig gedaan door monteur Ton.
Nadat de keuken geplaatst was , kwam Rob nog langs  met een boeketje om naar onze prachtige keuken te kijken.

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}