uit 48 klantervaringen
"Momenteel werk ik al vijf jaar met veel plezier voor I-KOOK. Graag geef ik je het beste advies om zo samen jouw droomkeuken te realiseren. Als jij aan het einde van het traject tevreden bent, ben ik dat ook!"
Familie Sons
Ouderkerk aan de Amstel
27-01-2022

“Onze complimenten.”

Na een fijne ervaring bij I-KOOK Amsterdam is onze keuken nu helemaal af. Keukencoach Rachid heeft ons goed geholpen het gehele traject en samen hebben keukenontwerp naar wens gemaakt.

We zijn er heel blij mee en onze complimenten voor Sergei. Hij heeft onze keuken prachtig gemonteerd, een prima vakman!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken! Het resultaat is prachtig en past mooi in jullie woning, heel sfeervol. Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

17-09-2021

“I-KOOK is top.”


Voor het eerst een keuken kopen. Geen idee wat ik moest doen, waar ik op moest letten, hoelang het ging duren.. ik deed mijn eigen research en vond een lijstje met keukenleveranciers waar men tevreden over was. Één van deze was I-KOOK!
Mensen online en offline mij adviseerden mij om bij verschillende keukenboeren langs te gaan en dat deed ik. Ik ben bij een handjevol keukenboeren geweest, en alleen bij I-KOOK Amsterdam kreeg ik het “juiste gevoel”.

Ik ben geholpen door Rachid. En ik ben blij dat hij degene was die mij door deze eerste keukenervaring hielp.
We hebben een aantal keer samen gezeten. Ik had nogal veel vragen, en zocht naar veel advies en bevestiging. Rachid heeft alles geduldig en nauwkeurig uitgelegd, wat ik kan verwachten en waar ik op moet letten. Mijn keukenruimte is heel klein (5m2), dus daar hebben we samen slimme oplossingen voor bedacht (bijvoorbeeld een aparte vriezer in een voorraadkast en tafelmodel koelkast ín de keuken i.p.v. een joekel van een koelkast ín de keuken).

Tijdens de keukenrenovatie was ik ook bezig met allerlei andere verbouwingen in het huis. Niet alles ging goed met het huis zelf, en gelukkig stonden Rachid en Claudia ook klaar om mij bij te staan bij het mondeling uitleg geven aan de klusjesmannen om de voorbereiding van de keuken optimaal te doen (bijv een gestuukte wand met de juist geplaatste stopcontacten e.d.). Nou, eindelijk heb ik wat rust en kan ik mijn super positieve review voor I-KOOK (met name Rachid en Claudia) achterlaten.
Het was heel fijn om met I-KOOK in zee te gaan. Natuurlijk kost een keukenrenovatie veel tijd, energie, geduld en geld… en daarom is het belangrijk om juiste mensen om je heen te hebben die je hierbij helpen.

Ik ben zeer zeer tevreden over I-KOOK. Hopelijk trekt dit jou ook over de streep om met hen in zee te gaan.

De grootste pluspunten voor mij waren:
– Oprechte medewerking en advies
– Geen opdringerig gevoel
– Transparante kosten
– Keukenmonteur is ván I-KOOK (sommige keukenboeren huren externe freelancers in. Mocht er wat misgaan, dan heb je een hoofdpijndossier aan je handen)
– De keukenmonteur was een geweldig en capabele meneer! Sergei is helemaal top!!!! Mocht je hem krijgen die je keuken installeert, dan ben je super gegarandeerd op een top installatie!

Let op:
– Ga ook zelf wel achter dingen aan, bijv. Leverdatum checken, contracten ondertekenen (ook na een wijziging!).
– Bij elk bedrijf werken er gewoon mensen die ook veel aan hun hoofd hebben. Dus neem ook wel zelf de verantwoordelijkheid om in ieder geval vragen te stellen. Lang verhaal kort: I-KOOK is top! En ik zou mocht het nodig zijn, weer met hun in zee gaan.

Bron: Qasa

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor mooie uitgebreide review, fijn dat je zo tevreden bent! Het eindresultaat is prachtig! Ik wens je nog superveel kookplezier toe.

19-08-2021

“Goed verlopen.”

Ik ben erg tevreden met de koop van de keuken, voor m’n eerste appartement in Amsterdam. Rachid heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen, maar heeft ook goed meegedacht. Alles opmeten, bezorgen en plaatsen is goed verlopen. Het is nu elke dag genieten van m’n mooie keuken!

Bron: Qasa

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor je review, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Leuk dat ik je hiermee mocht begeleiden. Ik wens je veel plezier in je nieuwe woning en natuurlijk met deze prachtige keuken.

05-05-2021

“Bij I-KOOK hebben we gevonden wat we zochten.”

Afgelopen November is de keuken bij geplaatst. Ik ben heel tevreden over de afwerking en het plaatsen van mijn keuken. Ook ben ik heel erg tevreden over de advies en het goede service van Rachid Hamdaoui echt top!

We zijn toen bij heel veel bedrijven geweest maar bij I-KOOK hebben we gevonden wat we zochten. Top kwaliteit voor een goed prijs. Rachid, heel erg veel dank.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en de complimenten. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject, daar doen we het voor! Ik wens jullie nogmaals vele jaren plezier met deze prachtige keuken.

28-01-2021

“Kortom top kwaliteit voor de beste prijs.”

Na lang zoeken hebben we onze keuken gekocht bij I-Kook Amsterdam Arena. We zijn hierbij geadviseerd door Rachid Hamdaoui. De kwaliteit van de keuken is top en de plaatsing van de keuken is uiterst professioneel verlopen. Toen er tijdens het plaatsen van het keukenblad werd opgemerkt dat er wat schade aan het keukenblad zat, heeft Rachid dit goed opgelost en hebben ze een nieuwe geplaatst. We zijn erg blij dat we de keuze hebben gemaakt voor I-Kook zeer tevreden en ik zou het iedereen aanraden. Kortom top kwaliteit voor de beste prijs

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor de reactie! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn!

18-12-2020

“Komen afspraken na.”

Ik ben zeer blij met onze verkoper/adviseur Rachid.
Hij luisterde goed hoe ik mijn droomkeuken wil en doet onwijs zijn best om het waar te maken. En ook zo prettig, hij is zo geduldig en heeft veel kennis. Hij heeft altijd zijn afspraken nagekomen.

Ik ben door meerdere mannen geholpen maar als ik weer een keuken zou bestellen voor me zelf of voor familie dan wil ik meteen met Rachid contact opnemen en een afspraak maken. Ik ben erg blij met mijn keuken. Hartelijk dank.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn! De keuken is prachtig geworden, geniet ervan!

Familie Vergers
IJmuiden
15-11-2020

“Wij waren meteen weg van dit ontwerp en we konden niet wachten tot het werkelijkheid werd.”

Zoekend naar een nieuwe keuken hebben wij besloten om eens bij I-KOOK langs te gaan. Daar werden wij fijn ontvangen door Rachid, dit was onze keukencoach/ adviseur.

Hij goed geluisterd naar onze wensen en met die informatie wist hij een prachtig keukenontwerp te realiseren. Wij waren meteen weg van dit ontwerp en we konden niet wachten tot het werkelijkheid werd.

De montage van de keuken verliep goed. De keuken heeft een hele grote verandering gebracht in ons huis, prachtig!

Wij willen I-KOOK en Rachid bedanken voor deze prachtige keuken en we raden jullie daarom ook zeker aan!

Ait Brahim
Voorthuizen
21-08-2020

“Ik geef ze een dikke 10!”

Hele goede service. De keuken ziet er tip top uit.
Het installeren van de keuken is ook heel nauwkeurig in zijn werking gegaan. De medewerker denkt heel erg mee met de klant.

Ik geef ze een dikke 10!!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Veel plezier met je nieuwe keuken!

Ute Bous
Amsterdam
21-07-2020

“De sfeer was zeer relaxt en onze keukencoach heeft onze wensen perfect tot uitwerking gebracht”.

Wij hebben afgelopen week ons keuken bij I-KOOK besteld en wij zijn enthousiast van de vakkundige en creatieve manier waarop de adviseur Rachid Hamdaoui ons heeft geholpen.

De sfeer was zeer relaxt en Rachid heeft onze wensen perfect tot uitwerking gebracht zonder het budget uit het oog te verliezen. Wij zijn dolblij met het resultaat en bedanken ons bij Rachid voor zijn geduld, zijn vakbekwaamheid, zijn klantvriendelijkheid en de vele lekkere koffies. Rachid, jij hebt duidelijk veel plezier in jouw werk en dat straal jij ook uit.

Hartelijk bedankt hiervoor en de groeten van Ute.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn... Samen gaan we er een prachtige keuken van maken.?

Anastatia
Den Haag
12-05-2020

“Betaalbaar en van goede kwaliteit.”

Ik heb 2 keukens bij I-KOOK aangeschaft en ben beide keren door Rachid geholpen. Een top vent en verkoper! Kent zijn vak goed en denkt mee en is ook nog eens super vriendelijk.

Bij zijn afwezigheid heb ik met twee andere collega’s contact gehad maar die waren echt niet vriendelijk (weet de namen niet meer). Echt jammer want ze verpesten het voor mijn ervaring met I-KOOK. Ik raad Rachid als verkoper wel aan! En de keukens zijn betaalbaar en van goede kwaliteit.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Allereerst bedankt voor je review! Spijtig om te horen dat je ervaring met I-KOOK niet helemaal is verlopen zoals gewenst, daarvoor willen we ook onze excuses aanbieden. We stellen de klantgerichtheid altijd voorop en vinden deze miscommunicatie dan ook erg teleurstellend en jammer om te horen. We hopen dat je alsnog tevreden bent met je nieuwe keuken en je bent natuurlijk van harte welkom voor een bakje koffie in de winkel!

Georgina Fabian
Zoetermeer
29-01-2020

“Zeer professioneel en vriendelijk geholpen!”

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij I-KOOK  Den Haag door keukencoach Rachid! Met veel geduld en goed advies heeft Rachid een prachtig ontwerp gemaakt, het is precies zoals het eindresultaat.

De keuken is volgens afspraak geplaatst en het werk is netjes afgerond. Een gaspit werkte niet, na telefonische contact is dit snel opgelost. Ik raad I-KOOK zeker aan!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, de keuken is prachtig en heeft door de indeling veel opberg en werkruimte. Veel kook plezier toegewenst!

Familie Hasnoe
Den Haag
24-01-2020

“Wederom een snelle en klantvriendelijke service.”

Onze dure oven net een aantal dagen voor het verstrijken van de garantie defect gegaan. Contact gehad met I-KOOK en zij hebben zeer snel en adequaat meegedacht en direct gehandeld zodat wij weer een nieuwe oven in huis hebben voor de kerstdagen. Nogmaals bedankt I-KOOK voor wederom een snelle en klantvriendelijke service.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen, gelukkig hebben we dit snel kunnen oplossen! Een kerst zonder werkende oven is natuurlijk niet wenselijk!

N. Aknouch
Maasland
18-12-2019

“Binnen 4 weken ingemeten, bezorgd en gemonteerd!”

Na een prettig ontvangt bij I-KOOK Den Haag, heb ik besloten om hier mijn keuken te kopen. Ik ben goed geholpen door Rachid, een goede keukencoach die goed adviseert en meedenkt. De communicatie met de winkel was snel, hier ben ik erg blij mee.
Mijn keuken is binnen 4 weken ingemeten, bezorgd en gemonteerd!
Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat, het gehele proces is perfect verlopen! Bedankt I-KOOK!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, de keuken is erg mooi geworden!

Familie Drogt
Monster
02-12-2019

“De montage en levering zijn perfect en vlotjes verlopen.”

Zeer tevreden met I-KOOK Den Haag. Supergoed geholpen door Rachid, onze keukencoach. Een 3D- tekening gemaakt van onze keuken, dit zag er heel mooi uit en het is ook precies zo geworden.
Wij zij zeer tevreden met de service, de communicatie vanuit de winkel was snel. De montage en levering zijn perfect en vlotjes verlopen. Er was een klein probleempje, maar dit is snel en professioneel opgelost!  Wij bevelen I-KOOK zeker aan, een goed adres voor een nieuwe keuken.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

M. El Haddouchi
Den Haag
02-12-2019

“Binnen 4 weken is de keuken besteld en opgeleverd!”

Goed geholpen bij I-KOOK Den Haag,  keukencoach Rachid heeft mij goed begeleid het gehele proces. Samen een mooi ontwerp gemaakt. Ik ben super tevreden met de keuken! Binnen 4 weken is de keuken besteld en opgeleverd, hierdoor is de verhuizing een stuk sneller gegaan!  Ik heb de keuken zelf afgehaald, dit ging erg gemakkelijk en snel. Daarna gemonteerd door I-KOOK, dit ging ook perfect! Afspraak is afspraak bij I-KOOK!

Super tevreden!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor de reactie, fijn dat alles naar wens is!

N. Keus
Den Haag
19-11-2019

“Een super ervaring bij I-KOOK, met name de service na aankoop.”

Een super ervaring bij I-KOOK. Ik ben zeer goed geholpen door Rachid, een behulpzame en professionele keukencoach. Het gehele traject is naar wens voldaan.
Er was een klein probleem met de afzuigkap, maar dit is goed verholpen door I-KOOK. Ik ben heel erg tevreden, complimenten!
Vooral de service die ik achteraf van I-KOOK kreeg, vond ik geweldig.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent, dat horen we graag!

Y. Meijers
Den Haag
19-11-2019

“Het 3D ontwerp was al prachtig, maar de werkelijkheid was verbazingwekkend, echt een droomkeuken! “

Voor mijn nieuwe keuken, bij I-KOOK terechtgekomen.
Rachid heeft mij goed begeleid, het gehele proces.
Vanaf het ontwerp tot plaatsing, is alles naar wens verlopen.
Het 3D ontwerp was al prachtig, maar de werkelijkheid was verbazingwekkend, echt een droomkeuken!
Ik beveel I-KOOK zeker aan, het was een super ervaring

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Geniet van je prachtige keuken.

I. Boundra
Almelo
19-11-2019

“Door het advies van mijn keukencoach, is de keuken boven mijn verwachtingen geworden.”

Supertevreden met mijn nieuwe keuken, Rachid heeft mij daarbij goed geholpen. Hij heeft mij goed geadviseerd en alles was duidelijk.  De communicatie is altijd goed verlopen, vanaf het begin tot het eind. Samen met Rachid een 3D ontwerp gemaakt.
Ik had eerst een ander ontwerp voor ogen, maar door advies van mijn keukencoach is de keuken boven mijn verwachtingen geworden.

Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, ook de service en het contact sprak mij erg aan. Ik beveel I-KOOK zeker aan!

 

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent, de keuken is prachtig!

Familie Schaaf
Voorburg
19-11-2019

“Op een professionele, behulpzame en duidelijke manier begeleid.”

Door een tip van onze aannemer, bij I-KOOK uitgekomen.

In de winkel in Den Haag, ben ik op een professionele, behulpzame en duidelijke manier begeleid door Rachid. Samen een mooi 3D-ontwerp gemaakt. Ook de montage is goed verlopen, prima werk verricht. Ik ben erg tevreden met mijn keuken, ik raad I-KOOK ook zeker aan!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Bedankt voor je leuke reactie, ik wens je veel kookplezier toe!

Alaoui Mrani
Den Haag
25-10-2019

“Alle afspraken netjes nagekomen!”

Rachid en Martijn, bedankt! Een goede service, veel begrip en geduld en alle afspraken netjes nagekomen!
Ik zou I-KOOK voor iedereen aanraden.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, veel kookplezier!

Familie Aydin
Den Haag
12-10-2019

“Het was fijn dat de keukencoach nergens druk op zette, maar ons zelf liet beslissen.”

We zijn goed geholpen door keukencoach Rachid. Hij dacht met ons mee en gaf ons de tijd om onze opties te overwegen. Het was fijn dat de keukencoach nergens druk op zette, maar ons zelf liet beslissen. We zijn superblij met het resultaat!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Dankjewel voor jullie reactie en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Familie Tan
Zaandam
09-10-2019

“We zijn tevreden over het hele proces; van het eerste gesprek tot de montage.”

Onze keukencoach Rachid heeft ons super geholpen. We zijn tevreden over het hele proces; van het eerste gesprek tot de montage. De keuken is precies geworden zoals we wilden! We zouden I-KOOK dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Veel dank voor jullie positieve reactie. Jullie keuken is hartstikke mooi geworden!

Natalie Koegler
Poeldijk
23-09-2019

“We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!”

Via internet hebben we I-KOOK gevonden. Bij I-KOOK hebben we een fijne afspraak met Rachid gehad. Hij heeft ons uitstekend geholpen. De montage is over het algemeen ook prima verlopen, op een paar puntjes na, zoals het vastzetten van de koelkast en aansluiten van de kraan. Vrijwel al deze punten zijn overigens wel snel opgelost. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Dankjewel voor jullie review, en ik wens jullie veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Mio Syed
Den Haag
20-09-2019

“Ik heb I-KOOK al aangeraden bij familie en vrienden.”

Keukencoach Rachid was heel vriendelijk. Hij heeft goed advies gegeven, en bovendien hield hij zich aan de gemaakte afspraken. Ik heb de keuken ook door I-KOOK laten monteren. De monteur was ook vriendelijk en ging heel netjes te werk. Hij kwam zelfs na mijn werk terug om de klus af te maken. De keuken was op 1 punt niet helemaal in orde, het aanrechtblad was namelijk beschadigd. Maar dit is door I-KOOK goed en tijdig opgelost.

De keuken is heel mooi geworden. Ik heb I-KOOK al aangeraden bij familie en vrienden.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

De keuken is prachtig geworden, heel veel plezier ervan!

Familie Knoester
Den Haag
20-09-2019

“We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zouden I-KOOK aan iedereen aanbevelen!”

Tijdens onze online zoektocht zijn we I-KOOK tegengekomen. Bij I-KOOK zijn we geholpen door Rachid. In de showroom hebben we een prettig gesprek met hem gehad; prima service en klantvriendelijk.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zouden I-KOOK aan iedereen aanbevelen!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Hartelijk dank voor jullie leuke reactie en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Hicham
Den Haag
05-09-2019

“Afspraken werden nagekomen en er werd volop meegedacht”

Super goed geholpen door Rachid. Van begin (oriënteren) tot het eind (plaatsen van de keuken) goede en duidelijke informatie gehad. Afspraken werden nagekomen en er werd volop meegedacht hoe de beste keuken te creëren. Heel erg bedankt Rachid en Martijn.

Marco van der Meer
Den Haag
13-05-2019

“Direct een klik met onze keukencoach.”

Rachid wat zijn wij blij dat wij bij jou terecht zijn gekomen. We hadden meteen een klik en jij wist meteen te tekenen wat wij voor ogen hadden. Dankbaar!

Mooie kwalitatieve keuken!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Ik vond het superleuk om samen met jullie aan jullie nieuwe keuken te mogen werken. Het is erg mooi geworden!

De Vries
Amsterdam
13-02-2019

“Goede prijs en leuke mensen, bedankt!”

Vandaag klaar in 2 dagen super mooi heel tevreden. Een heel goede monteur lekker rustig ruimde gelijk de rommel op, ik zou iedereen aanraden bij I-KOOK zijn of haar keuken te kopen leuke mensen denken met je mee en Marco de monteur kan niet meer stuk geweldig. Vergeet bijna te melden dat het een heel goede prijs was. Bedankt Marja de Vries

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Leuk bericht, bedankt. Nu lekker veel koken in de nieuwe keuken.

Mevr. de Vries
Amsterdam
23-01-2019

“Aanrader om bij I-KOOK te kopen, naast alles ook nog eens een goede prijs.”

Vandaag klaar in 2 dagen, super mooi, heel tevreden. Een heel goede monteur lekker rustig ruimde gelijk de rommel op, ik zou iedereen aanraden bij I-KOOK zijn of haar keuken te kopen leuke mensen denken met je mee en Marco de monteur kan niet meer stuk, geweldig. Vergeet bijna te melden dat het een heel goede prijs was. Bedankt!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Daar doen we het ook voor, om een glimlach op het gezicht van de klant te krijgen.

Fikri
Amsterdam
23-01-2019

“Geholpen door een echte topper!”

Goede vriendelijke communicatie en advisering. Rachid is een topper. Hij heeft mij perfect geadviseerd en een mooie keuken getekend. Het eind product is dan ook een hele mooie keuken.

Hartelijk dank voor de geweldige service!

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Beste Fikri, Erg leuk om te lezen dat ik je zo goed heb kunnen helpen. Daar doe ik het voor!

Mile
Amsterdam
04-12-2018

“Je krijgt waar voor je geld, de droomkeuken is nu werkelijkheid.”

Wij hadden vandaag een afspraak om onze droomkeuken waar te maken. En dat is 100% gelukt, mede door te luisteren naar de wensen van de klant, en durven te zeggen of het mooi is of efficiënt is, is het onze keukencoach Rachid gelukt. Ik raad iedereen aan om een keuken te kiezen bij I-KOOK. Je krijgt echt waar voor je geld. Bedankt Rachid.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Daar kunnen wij niets aan toevoegen. Zo proberen wij te werken en mooi om te zien dat het dan ook precies zo is gelukt.

Familie Karremans
Den Haag
30-08-2018

“Uitmuntend.”

Wij zijn zeer goed geholpen en de service was uitmuntend en de nazorg was ook een Dikkie tien.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

bedankt namens het team I-KOOK Den Haag

Mevr. Huizinga
Almere
25-08-2018

“Ik zou zeker een bezoekje aan deze winkel aanraden!!”

Wij hebben het bezoek bij I-KOOK als zeer prettig ervaren. Rachid Hamdaoui is een fijne en rustige man die met je luistert, meedenkt, geen ‘mooie’ verkoopacties en zijn ervaringen met je deelt. Alles was op tijd geleverd en netjes verpakt. Bij nader inzien vonden wij een dichte koof boven de kasten mooier, daar is het nu wachten op.
Ik zou zeker een bezoekje aan deze winkel aanraden!!!

Sophia N.
Delft
25-07-2018

“Zeer tevreden.”

Ik ben zeer tevreden over mijn keuken.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Veel kookplezier met je nieuwe keuken.

Bianca Baalman
Eemnes
19-07-2018

“Zelf een montage fout gemaakt, toch heeft I-KOOK dit nog naar tevredenheid opgelost.”

Met de bedoeling meerdere keukenzaken te gaan bezoeken zijn we bij de I-KOOK begonnen. En daar zijn we gebleven! Er werd goed naar onze wensen geluisterd, meegedacht en adviezen gegeven door Rachid.

We hebben de keuken zelf geplaatst en hierbij hebben we een fout gemaakt. Dit valt natuurlijk onder eigen verantwoordelijkheid, maar I-KOOK heeft naar volle 100% tevredenheid de fout voor ons verholpen. Super!

We zijn erg blij met het eindresultaat! Hoewel koken niet bepaald mijn hobby is, verzacht de nieuwe keuken het leed!

Familie H. Dekker
Zeist
19-07-2018

“Een dikke tien.”

De keuken is netjes op tijd geleverd en prima geplaatst door Rene. Voor beiden een dikke tien.

Jess
Lisse
19-07-2018

“Goed, vriendelijk en mee denken bij problemen of keuzes.”

Monique
Hoofddorp
01-03-2018

“Top!!”

Shirley Molly
Amsterdam
05-01-2018

“Heel blij met mijn aankoop.”

Ben heel blij met mijn aankoop.

Alleen moest ik het laten registeren bij Candy maar ik belde me krom kreeg geen gehoor. Heb uiteindelijk een mail verstuurt, kreeg wel een bevestiging dat er contact met mij zou worden opgenomen tot op heden niks ontvangen of gehoord. Had het wel fijn/ netjes gevonden als ik een bevestiging kreeg dat mijn aankoop is geregistreerd.
Wacht het nog steeds af.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Er bleek een verkeerd (web)adres in je order te staan (stom van mij!). Excuus hiervoor en heel veel plezier met je aankoop.

Frits Nagtegaal
Den Haag
31-10-2017

“Over het algemeen erg tevreden.”

Over het algemeen erg tevreden. Keuken ziet er strak uit. Levertijd prima en ook het advies.

Wat minpuntjes:
Bij de levering van de kookplaat was er geen stekker bij geleverd en ook geen gasslang voor het aansluiten. Bij de oven zat ook geen stekker. Persoonlijk vind ik dat beneden alle maat.
Op de website staan een paar hele goedkope keukens. Dit is niet in verhouding tot de daadwerkelijke prijs.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

De stekker voor de oven en de gasslang voor de kookplaat zijn aansluitmaterialen en horen bij de montage. Voor wat betreft de oven heeft dit te maken met regelgeving. Vervelend dat dit vooraf niet helder is geworden! En over de "hele goedkope keukens" op de website: de prijzen kloppen wel alleen wijzigingen werken daardoor snel door in de eindprijs. Ik ben blij dat u tevreden bent.

Tayfun Kayahan
Den Haag
27-09-2017

“Nogmaals bedankt.”

Goed geholpen door meneer Rachid! Heeft ons uitgebreid geholpen naar een mooi keuken! Nogmaals bedankt Rachid!

Familie Burgt-Habets
Eijsden
18-08-2017

“Er is veel bewondering voor onze prachtige keuken.”

We wilden eerst naar een concurrent van jullie gaan, maar we werden getipt en kwamen toen bij jullie terecht.
Er is, sinds de keuken bij ons gemonteerd is, veel bewondering voor onze prachtige keuken.

Paul en Maurice hebben heel goed werk geleverd. Ze hebben zelfs de draairichting van een vrijstaande koelkast die we al gekocht hadden kosteloos aangepast zodat de draairichting van de deur beter bij de keuken paste.

Fijn dat door de verkoper vooraf de technische tekeningen zijn gestuurd zodat, toen de monteurs kwamen, alles exact op zijn plaats zat.

Enkele kleinigheden heb ik met de after-sales-medewerker besproken, o.a. beschadigde kastdeur, zou snel verholpen worden.

Ik ben heel tevreden en zal jullie bij kennissen en familie aanbevelen, bedankt!

Els Kempen
Den Haag
09-08-2017

“Hij is helemaal naar mijn zin.”

Ik ben heel tevreden over de keuken. Hij is helemaal naar mijn zin, alleen de afzuigkap gaf wat probleempjes, maar dat is ook wel opgelost. De plaatsing ging ook vlot.

B. van Wetten
Den Haag
02-06-2017

“Klantvriendelijk, goede kwaliteit-prijsverhouding en goede service.”

Gerard
Veenendaal
05-05-2017

“Echt een aanrader.”

We zijn ontzettend vriendelijk en goed ontvangen door Rachid. Hij gaf ons deskundig advies en tips.

Hij nam ook echt de tijd voor ons! Wanneer we vragen hadden, liet die het zien in de showroom om een duidelijkere beeld erop te krijgen. Niets was te gek.

Wanneer er iets niet mogelijk was naar onze wensen bedacht die een goede oplossing om het toch voor elkaar te krijgen.

Echt een aanrader!

Jorg en Tamara
Heerhugowaard
17-03-2017

“Rustig, vriendelijk en allerminst opdringerig.”

Keukens zoek je niet elke dag uit, daar gaan een paar nachtjes slapen over heen…

Het is een uitgave die de meeste mensen ook niet zomaar doen..

Voor we bij jullie kwamen kwamen we bij een paar “keukenboeren” in onze eigen woonplaats, gladde verkopers en pusherige verhalen kwamen ons ten deel, “alleen vandaag nog deze korting mevrouwtje”,of ” u moet voor het weekend beslissen hoor anders kunnen we u deze keuken niet garanderen… “”Als u hier even wilt tekenen komt alles goed u hoeft maar de helft aan te betalen.. “De manier om ons weg te jagen..!!

en toen kwamen we op een zondag op afspraak in jullie filiaal in Zaandam, wat een verademing!, na een klein rondje lopen hadden we de fronten al gezien, het blad was ook snel gekozen en de grepen waren we ook direct verliefd op.

Rachid was rustig, vriendelijk en allerminst opdringerig en heeft zijn uiterste best gedaan mee te denken. In ons huis staat de keuken centraal voor ons gezin, we wilden een warme , vriendelijke en leefbare ruime keuken. Ik denk dat we precies hebben gekregen wat we wensten tegen een keurige prijs, vanzelfsprekend blijft een keuken kopen veel geld, maar wat we nu kregen voor ons geld was echt de moeite waard.
Inmeten werd gedaan door een vrolijke vlotte man, die vakkundig te werk ging en nog enkele puntjes op de I heeft gezet.
Het contact met de winkel bleef warm, op welke wijze we ook een vraag stelden, altijd kregen we vlot en helder antwoord terug, altijd oplossingsgericht.

In plaats van juni kon de keuken al eerder komen, ook dit was voor jullie geen enkel probleem. De levering ging vlot en voorspoedig, keurig op tijd en zeer nette en correcte mensen kwamen de keuken brengen. Ik heb nu voor de 3e keer in mijn leven een nieuwe keuken gekocht en drie maal is met recht scheepsrecht, dit was de aller eerste keer dat maar liefst alles correct en heel werd geleverd, een verademing!

Bedankt voor jullie goede zorgen, het fijne contact en de hulp en ondersteuning.

Vera Smids-Hoenderdos
Spaarndam
10-03-2017

“Top alles keurig geregeld, fijn personeel die begrijpt wat de klant wil.”

C. Knoester
Den Haag
30-12-2016

“Jammer dat er nog kosten kwamen voor klein montage materiaal, keuken is goed.”

Keuken is goed geplaatst alleen jammer dat ik na plaatsing nog voor kleine montage materiaal moest betalen aan de monteur voor 70 euro terwijl ik in de winkel nog had gevraagd dat dit all in was met de bevestiging van Rachid dat dit zo was twee jaar geleden hadden wij bij jullie ook een keuken aangeschaft waarbij we niks hoefden bij te betalen en de keuken die we nu kochten was twee keer zo duur het zal jullie sieren hier enige vergoeding tegen over te stellen.

Rachid Hamdaoui
Keukencoach

Excuus voor het misverstand. Twee jaar geleden hebben we de klein-materialen verwerkt in de order en nu niet.  Het klopt dus allemaal wel maar ik begrijp de verwarring zeker.

"Momenteel werk ik al vijf jaar met veel plezier voor I-KOOK. Graag geef ik je het beste advies om zo samen jouw droomkeuken te realiseren. Als jij aan het einde van het traject tevreden bent, ben ik dat ook!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.