uit 10 klantervaringen
Zoetermeer
"Tijdens een gesprek geef ik je graag een goed gevoel. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen volledig terug te zien zijn in het keukenontwerp. Ik leer je graag écht kennen."
Marcella Wigleven
Zoetermeer
17-02-2023

“Erg tevreden met het resultaat.”

We zijn heel goed geadviseerd door Nigel tijdens ons bezoek in de vestiging Zoetermeer, er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegekeken naar alle mogelijkheden en opties voor onze nieuwe keuken. Door onze verbouwing is de keuken op een compleet andere plaats gekomen in de woning. Dit was even extra spannend maar door een 3d keuken ontwerp kregen wij een heel realistisch beeld van de keuken. Ook vooraf het werkblad mogen bezichtigen in de fabriek gaf ons een fijn gevoel. Nu de keuken eenmaal is geplaatst zijn wij erg tevreden met het resultaat. Boven verwachting. Kortom, helemaal top! Wij raden jullie zeker aan!

Bron: Qasa

Nigel Mol
Keukencoach

Het eindresultaat is prachtig geworden. Fijn om te zien dat de nieuwe plek dus goed heeft uitgepakt. Veel plezier ermee!

Marcel Dierijck
Zoetermeer
28-11-2022

“Mooie en betaalbare keuken.”

Zowel de voorbereiding, als de levering en montage zijn probleemloos verlopen. Nigel was zeer klantgericht en heeft meerdere tekeningen en offertes gemaakt. Er was 1 missertje en dat is super opgelost. We hebben nu een zeer mooie en betaalbare keuken waar we de komende jaren veel plezier van zullen hebben.

 

 

Nigel Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Ik vond het superleuk jullie te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat, waar we zeker trots op mogen zijn!

Peter Sedee
Zoetermeer
17-03-2022

“Totale metamorfose.”

Van de keukenzaken die ik vergeleken heb, heb ik mijn keuze laten vallen op I-KOOK en daar geen spijt van gehad. Na een telefoontje is er snel een keukencoach Nigel langskomen om mijn wensen te bespreken. Hij heeft deze dezelfde dag nog omgezet in een initieel keukenontwerp. Dit ontwerp is daarna geperfectioneerd waarbij ook de keuzes voor de apparatuur zijn gemaakt.

De montage heb ik ook via hun laten doen en was aangenaam verrast dat er zoveel werd meegedacht. Ik wilde namelijk ook van gas naar inductie en mijn oude plafond en vloer waren ook aan vervanging toe.

Uiteindelijk een resultaat waar ik heel blij mee ben. Totale metamorfose. Nog even vermeldenswaard dat ieder contact zoeken, direct werd beantwoord en ze ook na oplevering nog langs zijn geweest om te controleren of alles naar wens was verlopen.

Bron: Qasa

Nigel Mol
Keukencoach

Bedankt voor de mooie complimenten, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan!

Dhr. Sedee
Zoetermeer
23-12-2021

“Zeker geen spijt.”

Van de keukenzaken die ik vergeleken heb, heb ik mijn keuze laten vallen op I-KOOK en daar geen spijt van gehad. Na een telefoontje is keukencoach Nigel snel langskomen om mijn wensen te bespreken. Hij heeft deze dezelfde dag nog omgezet in een initieel keukenontwerp. Dit ontwerp is daarna geperfectioneerd waarbij ook de keuzes voor de apparatuur zijn gemaakt.

De montage heb ik ook via I-KOOK laten doen en was aangenaam verrast dat er zoveel werd meegedacht. Ik wilde namelijk ook van gas naar inductie en mijn oude plafond en vloer waren ook aan vervanging toe. Uiteindelijk een resultaat waar ik heel blij mee ben. Totale metamorfose. Nog even vermeldenswaard dat ieder contact zoeken, direct werd beantwoord en ze ook na oplevering nog langs zijn geweest om te controleren of alles naar wens was verlopen.

Bron: Qasa

Angelique
St. Willebrord
09-12-2021

“Een geweldig mooie keuken.”

Vanaf het eerste moment dat ik in de showroom bij Nigel aan tafel zat had ik er al een goed gevoel over.😊 Hij heeft echt de tijd voor me genomen, verschillende opties voor me berekend en denkt goed mee over oplossingen. Ook mijn last minute aanpassingen werkte hij rustig met me uit tot ik 100% tevreden was met de keuken.

De keuken is geplaatst midden in de zomer en tijdens corona, zoals met bijna alles in mijn verbouwing waren ook hier wat problemen met leveringen, maar dit werd altijd zo goed en snel mogelijk opgelost, een mailtje of belletje was al genoeg.

Inmiddels geniet ik (en iedereen die toevallig langs komt rond etenstijd ;-)) van een geweldig mooie keuken! Het is echt mijn favoriete plekje in huis geworden. Tnx Nigel!

Bron: Qasa

Nigel Mol
Keukencoach

Beste Angelique, goed om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe keuken en de weg daarnaartoe. De foto spreekt voor zich... prachtig! Fijn dat het je favoriete plekje is geworden, het ziet er ook erg gezellig uit. Zo te horen ben je al lekker aan het kokkerellen, geniet ervan!

Cees & Chantine
Zoetermeer
02-12-2021

“Een mooie nieuwe complete keuken.”

Wij hebben dit jaar een mooie nieuwe complete keuken aangeschaft bij I-KOOK Zoetermeer, we waren bij diversen andere zaken geweest maar we hadden hier beiden een goed gevoel bij, en terecht we zijn goed voorgelicht en de verkoper Nigel heeft super zijn best voor ons gedaan van begin tot eind, wij zijn echt TEVREDEN top Nigel bedankt voor alles we genieten nog iedere dag van onze mooie keuken van I-KOOK!

Bron: Qasa

Nigel Mol
Keukencoach

Beste Cees & Chantine, leuk om deze review te lezen, superfijn om te horen. Bedankt voor de gezellig gesprekken en bij deze wens ik jullie nog vele jaren plezier met jullie prachtige keuken.

P.M. Cornelisse
De Lier
12-11-2021

“Geweldig geholpen.”

Geweldig geholpen door Nigel. Hij denkt echt met je mee, hoe je de keuken het best kan indelen. Bedacht ook een mooie oplossing voor koelkast greep. Komen afspraken na snelle levering en ook over de nazorg waren wij erg tevreden.

Nigel Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten! Het resultaat mag er zeker zijn, prachtig! Geniet ervan.

Familie Henzen
Leiderdorp
17-09-2021

“Hij dacht heel actief met ons mee.”

Hele prettige en goede uitleg gekregen bij de aankoop van onze keuken. We zijn geholpen door Nigel en hij dacht heel actief mee met ons. We kregen snel reactie op al onze vragen en ook nadat de keuken geplaatst was en er nog een paar kleine puntjes opgelost moesten worden bleef het contact goed.
Wij kunnen iedereen I-KOOK adviseren!

Nigel Mol
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review en complimenten. Ik vond het leuk jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Nannie van Berkel
Zoetermeer
29-05-2020

“Dingen die niet goed gingen worden direct opgepakt en zo spoedig mogelijk verholpen.”

Proces tijdens het kopen erg plezierig. Geen hoge prijzen waar dan zogenaamd veel korting vanaf gaat, maar een reële prijs vanaf het begin.
Goede kwaliteit materiaal.
Levering zoals gepland. Dingen die niet goed gingen (verkeerd kastdeurtje, oven niet goed) worden direct opgepakt en zo spoedig mogelijk verholpen.
Wij zijn erg tevreden.

Nigel Mol
Keukencoach

Bedankt voor je review en je complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent met je keuken! Gelukkig hebben we alles snel kunnen oplossen, nu lekker genieten van jullie prachtige keuken...!

Marco Doudeijns
Den Haag
11-06-2019

“Uitstekende productkwaliteit.”

Prima: zakelijk; goed advies m.b.t. stijl en apparatuurkeuze; flexibele opstelling tegenover de soms veranderende wensen van de klant; uitstekende productkwaliteit.

"Tijdens een gesprek geef ik je graag een goed gevoel. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen volledig terug te zien zijn in het keukenontwerp. Ik leer je graag écht kennen."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.