uit 9 klantervaringen
Familie Schouwenaar
Kruisland
25-10-2019

Zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Enorm veel kookplezier!

Mirjam v.d. Avert
Keukencoach

Fijn dat jullie tevreden zijn, nog veel kookplezier toegewenst!

Elisabeth
Kloetinge
22-01-2019

“Mooie prijzen tegen goede kwaliteit.”

Meer dan tevreden! Absolute aanrader. Denkt mee, goede oplossingen. Mooie prijzen tegen goede kwaliteit !

Mirjam v.d. Avert
Keukencoach

De keuken is met de praktische indeling perfect op de wensen afgestemd en een uniek exemplaar op zich. Veel (kook)plezier.

Mevr. Silva-Arendsen
Driewegen
09-10-2018

“Zelfs na een jaar is geen vraag teveel en staan ze altijd voor je klaar!”

Familie Nouwen
Halsteren
09-10-2018

“Vakbekwaam en vriendelijk.”

Na wat rond kijken bij verschillende keukenwinkels kwamen we in Bergen op Zoom bij I-KOOK terecht.

We werden zeer vakbekwaam en vriendelijk ontvangen .Daar ik zelf geen idee heb wat er allemaal te koop is in keukenlandje en mijn man brede lades wilden hebben we gevraagd Mirjam een ontwerp te maken. Mirjam maakte een prachtige 3 D tekening; het is net of je bij jezelf al in de keuken staat!

Na een aantal weken werd de keuken geplaatst door een rustige zeer vakbekwame man die echt oog had voor elk klein detail. Na plaatsing werden we nog verrast met een flesje wijn. Super Team uit Bergen op zoom, vriendelijk bedankt wij zijn zeer tevreden.

Mirjam v.d. Avert
Keukencoach

En wat is het mooi geworden...

Familie Schreuders
Klundert
25-09-2018

“I-KOOK bergen op Zoom is een filiaal naar ons hart.”

Begin dit jaar keuken gekocht bij I-Kook Etten-Leur. Na plaatsing waren een aantal zaken niet conform afspraak en helaas is dit niet adequaat opgepakt door dit filiaal. Nadat Bergen op Zoom e.e.a. had overgenomen zijn alle zaken naar tevredenheid opgelost en hebben wij een mooie keuken.

Nika en Mirjam bedankt voor jullie inzet en meedenken. Ook de monteur bedankt voor het oplossen van kleine onvolkomenheden. I-Kook bergen op Zoom is een filiaal naar ons hart.

Mirjam v.d. Avert
Keukencoach

Gelukkig hebben we alles recht kunnen zetten gelukkig. Veel plezier met de keuken!

Harrie en Eugenie Mentzij
Bergen op Zoom
30-08-2018

“TOP,TOP,TOP.”

Onze keuken is geplaatst op 6 Juli 2018.
Niks dan lof over I-KOOK, de keuken monteur heeft zijn werk goed gedaan, wat was het warm die dag, zonde die monteur, wat had hij het warm, maar de keuken is wel helemaal afgewerkt in een dag.

Wij hebben van begin af aan, altijd contact gehad met Mirjam v.d. Avert, en dat is een heel prettig gevoel, om het hele proces van de keuken een aanspreek punt te hebben.
Mirjam is een zeer deskundige in de keukenbranche bij I-Kook, Wij hebben van begin af aan aangegeven wat we wilde en Mirjam heeft er voor gezorgd dat dat ook gerealiseerd is.

We hebben een zeer mooie en functionele keuken gekregen dank zij MIRJAM.
Dus ook alle lof gaat naar Mirjam.
Wat wij ook heel prettig vonden was, dat Mirjam op de dag van de montage, nog even kwam kijken of het allemaal naar wens ging, met een lekker Raketje (waterijsje).

TOP, TOP, TOP,

Mirjam v.d. Avert
Keukencoach

Bedankt voor uw vertrouwen in mij als uw persoonlijke keukencoach en de leuke gesprekken die wij met elkaar hebben gehad. Ik wens u heel veel kookgenot in uw nieuwe keuken!

Meyer
Bergen op Zoom
25-07-2018

“Een verademing na een bezoekje aan de concurrent.”

Zeer tevreden met de nieuwe keuken en bijkeuken! Zijn ontzettend goed geholpen door Mirjam.
Een verademing na een bezoekje aan de concurrent. Bedankt!

Lannoye G.
Gistel
02-08-2017

“Direct correcte afspraken gemaakt.”

Via een keukenleverancier in België zijn wij met ons plan naar i-kook gestapt. We werden direct vriendelijk ontvangen door Marvin in de winkel in Bergen-op-Zoom. Gauw bleek dat de prijs stukken lager lag bij I-KOOK voor identiek dezelfde keuken. Direct correcte afspraken gemaakt en alles werd keurig afgeleverd bij afhaling in Bergen-op-Zoom. Alles klopte en het resultaat mag gezien worden na onze zelfplaatsing.

D. van Mier
Tilburg
17-08-2016

“Ook over de service naderhand zijn we te spreken.”

Wij zijn voornamelijk door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van gehad. Hebben nu al weer langer dan een half jaar de keuken in onze nieuwbouwwoning staan en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes die samenhangen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen.
Ook over de service naderhand zijn we te spreken. Het deurtje van één van de kastjes hing een klein beetje scheef en dat werd na een telefoontje zonder problemen snel verholpen. I-KOOK Bergen op Zoom raden we dan ook iedereen aan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.