uit 7 klantervaringen
Alkmaar
"Mijn grootste voldoening haal ik uit het verwonderen van klanten en de blijdschap wanneer er een keuken neergezet wordt die boven alle verwachtingen gaat. De keuken wordt niet voor niets het hart van jehuis genoemd en dat gevoel geef ik graag door aan iedereen met een keukenwens."
Ingrid & Remco
Alkmaar
09-09-2022

“De keuken is erg efficiënt ingericht.”

Bij I-KOOK Alkmaar hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Milou heeft ons geholpen bij het ontwerp van de keuken. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om te koken op inductie in combinatie met een afzuigkap met plasmafilter. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! De keuken is erg efficiënt ingericht en daardoor hebben we veel werk- en opbergruimte.

Milou heeft ons hier goed in geadviseerd en geholpen. Ze dacht hierbij goed mee en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Verder zijn we ook erg tevreden over de montage via de monteurs van I-KOOK. De keuken is hierdoor erg netjes afgewerkt. We zijn erg blij met de nieuwe keuken en danken I-KOOK hiervoor.

Bron: Qasa

Milou Moison
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Samen hebben we een passend ontwerp gemaakt, wat geheel voldeed aan jullie persoonlijke wensen. Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Helen Forouzandeh
18-08-2022

“Moderne keuken.”

Milou heeft ons heel goed en geduldig geholpen aan het uitzoeken van de juiste keuken. Ze heeft heel veel technisch inzicht en alles goed kunnen uitleggen (zowel online als offline). Het resultaat: een mooie moderne keuken.

Bron: Qasa

Milou Moison
Keukencoach

Samen hebben we een prachtige, ruime en moderne hoekkeuken ontworpen, wat geheel voldoet aan jullie persoonlijke wensen. Superleuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

José Holster
Amsterdam
31-03-2022

“Vanaf begin tot eind helemaal geweldig.”

Van begin tot eind helemaal geweldig. Milou heeft binnen mijn budget een mooie keuken samengesteld en neemt alle tijd voor je. Ook stelt ze je gerust, denkt mee en komt met oplossingen. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden en kun je met alle vragen en opmerkingen altijd terecht.

De keuken plaatsen in mijn kleine keukenruimte (3 hoog achter) was best een uitdaging voor de installateur, maar Maurice heeft de keuken in 2 dagen vakkundig geplaatst en overlegt tussentijds met je als dat nodig is. Mijn complimenten voor I-KOOK, met name voor Milou en Maurice, een topteam.

 

Milou Moison
Keukencoach

Beste José, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. De keuken staat er prachtig bij, geniet ervan!

Linda Voros
Haarlem
10-03-2022

“Een zeer tevreden klant.”

Fijne zaak, geen pushverkoop, je kunt alles vragen en dan toch verder rond kijken zonder opdringerig gedrag, wat wij heel fijn vonden.

Mooie keukens, en het fijne daarbij is dat er prijzen bij staan, zowel een basis prijs en zoals de keuken opgesteld staat. Dit is erg fijn, want dan heb je gelijk een goede richtlijn wat de keuken gaat kosten, dus meteen duidelijk wat wel of niet in je budget past, zeer prettig. Daarbij een hele fijne keukencoach Milou, zeer behulpzaam en goede creatieve ideeën, en zeer duidelijke hulp met de tekening, wat wel niet past in je eigenhuis, en samen met haar er een super keuken van gemaakt.

Ik ben een zeer tevreden klant.

Bron: Qasa

Milou Moison
Keukencoach

Beste Linda, bedankt voor het delen van je ervaring! Het resultaat is zeker super, daar mogen we trots op zijn. Ik wens jullie bij deze veel plezier met de prachtige nieuwe keuken.

M.C. Smolenaars
Zwart-Scharwoude
20-01-2022

“Een landelijke keuken met moderne apparatuur.”

Een afspraak met Milou voor een landelijke keuken i.c.m moderne apparatuur. We hadden een paar specifieke wensen bv; een zwarte spoelbak verzonken in het aanrechtblad, geschikt voor een Quooker.

Milou heeft enorm haar best gedaan om dit te realiseren en met succes. ondanks onze kleine keuken wilden wij genoeg bergruimte. Milou kwam met ideeën/ voorstellen waar we ons in konden vinden.

De keuken die wij voor ogen hadden is geplaatst en we zijn er superblij mee! bedankt Milou voor alle inspanningen, advies en inbreng. Top!

Bron: Qasa

Milou Moison
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt, met jullie wensen erin verwerkt. De zwarte spoelbak komt mooi tot zijn recht, een hele mooie keuze! Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

Familie Waij
Alkmaar
25-11-2021

“Een goede keus voor een nieuwe keuken.”

Super goed geholpen door Milou. Echt een top vrouw die goed meedenkt en ook met ideeën en tips komt. Komen afspraken na. Het plaatsen is ook super gegaan door een gezellige monteur die ook goede uitleg gaf. De nazorg is ook top! Wij zeggen “I-KOOK is echt een goede keus voor een nieuwe keuken”. Ga zo door I-KOOK.

Bron: Qasa

Milou Moison
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten! Fijn dat de montage goed is verlopen en er nu eindelijk een prachtige keuken staat. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe!

Femke. C
Alkmaar
17-07-2021

“Er werd goed met ons meegedacht.”

Goed geholpen door Milou. Al onze wensen zijn door gevoerd en er werd goed met ons meegedacht. Uiteindelijk is de keuken top geïnstalleerd door Leon. Een defect bij levering werd zonder problemen snel opgelost. Al met al blij met onze keuken en blij met het advies van Milou en de installatie door Leon. Bedankt!!!

Milou Moison
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn, samen hebben we een prachtig eindresultaat neergezet. Ik vond het leuk om jullie hiermee te mogen helpen, geniet ervan!

"Mijn grootste voldoening haal ik uit het verwonderen van klanten en de blijdschap wanneer er een keuken neergezet wordt die boven alle verwachtingen gaat. De keuken wordt niet voor niets het hart van jehuis genoemd en dat gevoel geef ik graag door aan iedereen met een keukenwens."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.