uit 5 klantervaringen
R. Bankert
Velsen-Noord
17-09-2021

“Top keuken.”

Top keuken. Goed geplaatst. Moesten vanwege corona langer op bepaalde onderdelen wachten. Maar werd keurig opgelost.

Marco Mol
Keukencoach

Het heeft inderdaad iets langer geduurd, maar het resultaat is erg mooi! Geniet ervan.

Frans
Alkmaar
17-09-2021

“Met veel geduld geholpen.”

Heel professioneel, vakkundig en met veel geduld geholpen. Zijn geholpen door Marco, een dikke pluim. Over plaatsing van de keuken door het I-KOOK ook goed contact gehad. Alles precies volgens afspraak. Keuken is inmiddels geplaatst en zijn zeer tevreden, een plaatje. Ook nu circa 4 maanden na plaatsing nog steeds een plaatje.

Marco Mol
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, fijn dat je zo blij bent je met nieuwe keuken! Een plaatje is het zeker, geniet ervan!

Mireille Hommen
Wieringerwerf
06-07-2021

“Voor de volgende keuken weten wij de weg naar I-KOOK.”

In het verleden met een andere keukenzaak  in zee gegaan. Dat nooit meer!

Wij waren op zoek naar een meer betrokken en persoonlijke benadering en die vonden we bij I-KOOK in Alkmaar. Vanaf het eerste tot het laatste moment het contact als bijzonder vriendelijk, professioneel en prettig ervaren. Klantvriendelijk van begin tot het eind.

I-KOOK onderscheid zich wat ons betreft door oprecht aandacht te hebben voor de klant, geen opdringerigheid en eerlijk advies. Daarnaast waren zij heel goed bereikbaar via de mail en telefonisch.
Wij hadden Marco als keukencoach en monteur samen met Geert. Top team!

Het resultaat was prachtig en we genieten er elke dag van! Bij een evt. volgende keuken hoeven wij echt niet na te denken en weten wij de weg naar I-KOOK te vinden.

Marco Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en alle mooie complimenten. Voor ons is deze manier van doen heel normaal, maar altijd leuk om te horen dat dit door jullie ook zo is ervaren. Jullie hadden een prachtig idee en ik vond het leuk dat ik jullie hiermee mocht helpen, het eindresultaat is prachtig! Ik wens jullie veel plezier met deze keuken en wellicht zien we elkaar nog eens in de toekomst.

Familie Moerland
Warmenhuizen
17-05-2021

“Alles kon je vragen en geen dwang, supergoed!”

Wij zijn bij meerdere keukenwinkels geweest waar je gelijk van alles moest tekenen en onaardig gedaan werd. Bij I-KOOK heerlijk gekeken als je vragen kon je alles vragen geen dwang supergoed meegedacht, echt een aanrader. Ook de montage was super netjes, we zijn super blij. Een hele mooie keuken en vriendelijk geholpen. Niets was teveel. Bedankt Marco

Marco Mol
Keukencoach

Ik vond het leuk en gezellig om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken en ik ben blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken.

Familie Moerland
Warmenhuizen
28-01-2021

“Super bedankt Marco.”

Super fijne winkel, geen opdringerig gedoe wat we bij andere winkels in Alkmaar wel hadden. We werden heel fijn geholpen en er werd goed meegedacht met ons en niets was teveel. Een echte aanrader, we zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Super bedankt Marco!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.