uit 14 klantervaringen
Inge Kuijpers
Veenendaal
28-02-2023

“Een fijne keuken.”

Wij hebben 2 keukens gekocht; de eerste voor een bestaande keuken die we landelijk wilde inrichten en de tweede in een – bij bestelling – nog te renoveren ruimte; moderne stijl. Tijdens onze afspraken nam Magda alle tijd en stelde vragen waardoor ze ons goed kon adviseren. Zo hadden wij goede ervaring met een bepaald merk apparatuur; dit kon geleverd worden maar onbekend wanneer. Een alternatief merk wat wel direct kon worden geleverd, bevalt ons nu prima. De keukens zijn in overleg op heel verschillende momenten geleverd en geplaatst. Ook dit verliep prima; mensen die met zorg werkten. We koken nu met veel plezier in deze fijne keukens.

Bron: Qasa

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Ik ben blij om te horen dat beiden keukens en het apparatuur bevallen. Het is mooi geworden. Ik wens jullie er veel plezier van!

Ed & Ilona
Veenendaal
24-01-2023

“Onze dromen zijn uitgekomen.”

We hebben gekozen voor een witte keuken zwart marmer werkblad met een kookeiland. Magda heeft alles voor ons uitgetekend en meegedacht. Iets meer uitgegeven dan het budget, maar wat waren we blij dat we nog ruimte voor onze eethoek hadden en al onze wensen vervuld konden worden. Tijdens onze vakantie is de keuken geplaatst. Spannend! Helemaal fantastisch en onze dromen/wensen waren uitgekomen. Er waren een paar kleine dingen, even gebeld/gemaild en alles naar wens en op relatief korte termijn is alles netjes opgelost.

Bron: Qasa

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Wauw! Wat staat de keuken prachtig bij jullie thuis. Bedankt voor het vertrouwen en de leuke gesprekken die we hebben gehad. Geniet van de keuken!

Ronald & Ilse
Zeist
19-09-2022

“Er werd tijd genomen om alles door te nemen.”

In de winkel zijn we fijn geholpen door Magda en bij haar afwezigheid door haar collega’s. Er werd tijd genomen om alles door te nemen. We werden op de hoogte gehouden van de voortgang van de keuken (te leveren apparaten en levering) en zo werd de keuken op tijd en volledig geleverd.

De monteur heeft vervolgens alles keurig geplaatst.

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Jullie hebben een prachtige keuken uitgekozen, waar jullie nog lang plezier van zullen hebben. Veel kookplezier toegewenst.

Linda Fraters
Maurik
09-09-2022

“Meer dan tevreden met onze zwarte hoekkeuken.”

Een zwarte hoekkeuken gekocht, mijn man heeft deze keuken geplaatst, hij heeft goede tips gehad van I-KOOK. We zijn meer dan tevreden, ook met de nazorg. Ik kan iedereen adviseren om bij I-KOOK Veenendaal een keuken te kopen. Goed advies en vriendelijk personeel.

Bron: Qasa

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring met I-KOOK en met mij als Keukencoach. De keuken staat er prachtig bij en voegt veel extra sfeer toe in de woning, echt een eyecatcher! Veel kookplezier toegewenst.

31-03-2022

“Bij I-KOOK hadden we een prettig gevoel.”

Bij verschillende keukenleveranciers langsgegaan, maar bij I-KOOK hadden we een prettig gevoel, mede door de goede adviezen en meedenken van Magda, waardoor we toch nog een bredere kast konden nemen gaf bij ons de doorslag.

Ook het monteren van de keuken ging voorspoedig. Jammer genoeg was de inductie kookplaat niet voorradig maar met een goed alternatief van I-KOOK opgelost.

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die nu prachtig in jullie woning staat. Geniet ervan!

Familie Ruijsch
Bennekom
03-02-2022

“Fijn en persoonlijk geholpen.”

Zeer goed en deskundig geholpen bij het uitkiezen en ontwerpen van onze nieuwe keuken. Eerlijk en meedenkend over de mogelijkheden. Kregen alle tijd om er nog over na te denken. Fijn en persoonlijke geholpen. Ook het plaatsen van de keuken ging heel goed. Vrolijke en aardige monteurs. Alles werd keurig en compleet geleverd.

Bron: Qasa

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Beste familie Ruijsch, wat een prachtig eindresultaat, dat hebben we samen mooi gedaan! Ik wens jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie van der Wilt
Rhenen
30-01-2022

“Geen gedoe over prijs en korting.”

Afgelopen jaar bij de vestiging van I-KOOK in Veenendaal een keuken aangeschaft en we zijn er super tevreden over. Hadden al meerdere zaken bezocht maar eigenlijk is het overal hetzelfde, hoge prijs maar als u nu beslist, ik moet even overleggen misschien dat we wat kunnen zakken en deze actie eindigt snel, bla bla bla.

Totdat we bij I-KOOK binnenliepen. We troffen Magda en die nam alle tijd voor ons, dacht mee en liet alle ruimte voor ons om mee te denken en te overleggen. Ook toen het van greepjes naar greeploos ging en er een nieuwe tekening moest komen, was dat geen enkel probleem. Geen enkele druk alles was aan ons. Wat een verademing. Geen gedoe over prijs en korting. Gewoon, dit is het; een mooie prijs voor dat wat je wil.

Afgelopen november is de keuken geplaatst en het is precies zoals we bedacht hadden. Nog wat kleine puntjes die nog opgelost worden maar dat mag geen naam hebben. Het is besteld en zodra het binnen is wordt het vervangen. Al met al zijn wij helemaal tevreden over I-KOOK.

Bron: Qasa

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd. Bedankt voor jullie gezelligheid en bij deze wens ik jullie nog superveel kookplezier toe!

J.W van Ingen
Ochten
20-01-2022

“We zijn super geholpen en geadviseerd.”

Wij zijn in contact gekomen met I-KOOK via Facebook. Een afspraak gemaakt met Magda. We zijn super geholpen en geadviseerd. Er was alle tijd, konden vragen wat we wilden en kregen een duidelijk antwoord.

Magda weet waar ze over praat. Heeft zij geen antwoord dan zoekt ze het uit en komt erop terug. De heren die de keuken kwamen plaatsen hebben ook prima werk geleverd. De problemen die bij installatie ontstaan worden ook perfect opgelost.

Wij zijn dik tevreden en heel blij met onze keuken.

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken en natuurlijk de weg daarnaartoe! Ik vond het superleuk jullie te mogen begeleiden naar dit eindresultaat. Via deze weg wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken, maar dat zal zeker wel goedkomen denk ik.... ?

J.W. Henzen
Veenendaal
20-01-2022

“Een mooie keuken”

Een goed keukencentrum, ben erg goed geholpen en goed advies gekregen zowel van Matthew en Magda en vooral een mooie keuken! Dank jullie wel en PS. ook de monteurs Marcel en Patrick.

Bron: Qasa

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Bedankt voor het schrijven van je review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. De landelijke keuken is zeker mooi geworden en ik ben blij dat jij daar ook zo over denkt, geniet ervan!

Familie Janssen
Wageningen
17-07-2021

“Met het juiste gevoel geslaagd.”

Na een lange speurtocht uiteindelijk met het juiste gevoel geslaagd bij I-KOOK Veenendaal. Magda heeft bij ons de doorslag gegeven doordat niets moet alles mag, daar waar onze ervaringen elders anders deden over komen. Magda had bij ons echt de gunfactor!! Deze ervaring is echter wel op basis van onze aankoop keuken. Levering en montage zullen we tzt beoordelen als de plaatsing gereed is.

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. We gaan er samen wat moois van maken!

Melissa van der Klift
Veenendaal
06-06-2019

“Mijn volgende keuken neem ik zeker weer bij I-KOOK af.”

Ik heb nog geen enkele seconde spijt gehad van de aankoop van mijn keuken! Een prachtige keuken, voor een eerlijke prijs. Wat voelt dat fijn: niet onderhandelen over een keuken, maar direct een eerlijke prijs ontvangen.

Magda liet mij “out of the box” denken! Precies wat ik nodig had om mijn keuken compleet te maken. Een kookeiland in mijn kleine huisje leek mij geen optie totdat Magda de opties liet zien. Magda is eerlijk, creatief en heeft verstand van zaken.

Nogmaals dank voor mijn prachtige keuken! Mijn volgende keuken neem ik zeker weer bij I-KOOK af.

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Ik vond het heel leuk om met je mee te denken. Ik vind het een hele mooie keuken geworden en goed om te horen dat je zo blij bent met het resultaat!

Familie van der Weerd
Veenendaal
27-01-2019

“Wij zouden I-Kook bij iedereen aanbevelen!”

De manier van werken bij I-KOOK Veenendaal vindt ik erg prettig, je krijgt als klant de aandacht die je nodig hebt. Ze zijn netjes op tijd met afspraken en leveren en er is altijd even tijd als je met een vraag zomaar binnen komt lopen.

Het ontwerp van de keuken op de computer komt goed overeen met het eindresultaat.  Wij zijn zeer tevreden met het prachtige eindresultaat!

Peter & Niels
Arnhem
25-04-2018

“Onze keukencoach nam uren de tijd voor het perfecte ontwerp.”

Magda, onze held!

We zijn trotse bezitters geworden van een nieuw huis én daar hoort ‘natuurlijk’ een nieuwe keuken bij.
Uren heeft Magda (filiaal Veenendaal) de tijd genomen om voor ons het perfecte plaatje te schetsen. Het resultaat mag er zéker zijn (op papier)!

Geen agressieve verkoop, maar deskundig advies op maat. Compliment voor de service!

Dank Magda voor je geduld!! We zijn benieuwd hoe de keuken -die geplaatst wordt in de zomer- er in werkelijkheid uit gaat zien!

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Wow! De druk ligt nu bij mij :)

Jantine van Donselaar
Veenendaal
18-04-2018

“We werden met veel geduld & advies geholpen.”

Geweldig goed geholpen door keukencoach Magda ten Hoorn.
Met veel geduld en goed advies heeft zij mij geholpen om een prachtige keuken samen te stellen.
I-KOOK Veenendaal is echt een aanrader!

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Veel plezier met de nieuwe keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.