uit 5 klantervaringen
Diana lem
29-11-2020

“Service en klantvriendelijkheid.”

Goed geholpen met mijn vorige keuken! Binnenkort voor een keuken in mijn nieuwe huis, keuken coach Jimmy denkt goed met je mee. I-KOOK staat voor service en klantvriendelijkheid.

Familie L. Boot
Julianadorp
09-05-2019

“Na melding stond na twee dagen de monteur weer voor de deur, wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.”

Wij zijn keurig te woord gestaan door Jimmy, de verkoper in uw zaak. Hij heeft e.e.a duidelijk uitgelegd en onze wensen via een 3D tekening zichtbaar gemaakt. Bij thuiskomst en enig nadenken wilden wij nog een aantal aanpassingen doen. Wij zijn hiervoor 2 maal terug geweest bij Jimmy, waarbij hij keurig onze wensen aanpaste in de offerte en de tekening.
Bij de plaatsing werden de componenten zeer netjes in de woning geplaatst en uitgepakt. De monteur heeft de keuken keurig geplaatst en onze kleine wensen bij dat proces netjes uitgevoerd. Onze keuken is netjes geplaatst en ziet er keurig uit.
Na een paar dagen zagen wij wat kleine oneffenheden in het kitwerk van het aanrechtblad, veroorzaakt door wat werking / belasting van het werkblad. Dit gemeld aan I kook en na 2 dagen stond de monteur weer voor de deur en werd dit netjes afgewerkt..
Wij kunnen dit bedrijf en zijn bezorgers & monteur zeker aanbevelen. De keuken is geheel cf. onze wensen geplaatst en ziet et zeer netjes uit.
Ergo: een zeer goede ervaring met keukenleverancier I-Kook Den Helder!!

Jaap & Leny
Oudeschild
02-04-2019

“We zijn zeer tevreden en geven een dikke 10.”

We zijn vriendelijk geholpen en hebben ook erg goed advies gehad. De keuken is goed afgeleverd en vakkundig geïnstalleerd. Zijn zeer tevreden en geven een dikke 10.

Dalenberg
Schagerbrug
06-12-2017

“Prima tevreden.”

Vriendelijk geholpen in de winkel, prima communicatie in de periode daarna en de keuken is afgelopen dinsdag precies op afspraak geleverd en gemonteerd door 2 vlotte en aardige monteurs.

Inmiddels 2 dagen in gebruik en erg blij met onze keuken, we krijgen er veel complimenten over.

E. Vlierman
Huizen
10-07-2015

“Tevreden over het resultaat.”

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook heel blij met de verkoper Henry en de instellateur René was ook top!

Bedankt mannen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.