uit 13 klantervaringen
"Persoonlijk vind ik het belangrijk om een fraai ontwerp te maken, waarbij ik je verras met oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Door jarenlange ervaring ben ik goed in staat om de ideeën van mijn klant om te zetten in unieke keuken concepten. Ik streef altijd naar perfectie en probeer ten alle tijden jouw verwachtingen te overtreffen."
Cecile Heijs
Bergen
24-09-2021

“Mooie keukens met een erg goede service.”

Ik ben erg blij met mijn keuken van I-KOOK. Ik ben daarbij uitstekend geadviseerd door Jeroen Tilleman. Hij nam alle tijd om mijn wensen door te nemen en loodste me door het hele keuzeproces heen. Erg fijn zo’n keukencoach!

De montage verliep prima zonder problemen. Het enige wat ik vreemd vond was dat ik bij de montage nog een bedrag van 100 euro moest betalen zonder dat ik precies wist waarvoor. Dat kan dan beter via een gespecificeerde factuur van I-KOOK gaan. Leek nu een willekeurig bedrag.
Ik zou I-KOOK zeker aanraden! Betaalbare, mooie keukens met een erg goede service.

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent. De foto's spreken voor zich, prachtig! Ik wens je nogmaals veel gebruiksplezier toe!

Melanie
Zwaag
17-09-2021

“Er zaten wat dingen tegen, maar alles werd netjes opgelost.”

Levering duurde erg lang en mijn keuken kwam in delen…maar dit heb je bij alle andere keukenconcurrentie ook omdat er problemen zijn met de leveringen vanwege covid geloof ik etc.. Er zaten wat dingen tegen maar Jeroen heeft alles netjes opgelost! Ik wens mensen veel succes als ze het bij een andere keukenwinkel doen waar je niet persoonlijk wordt geholpen en telkens telefonisch een uur in de wacht mag staan 😉 Daarom zou ik het zeker aanraden! Persoonlijke hulp is ideaal 🙂 🙂 Dankjewel Jeroen voor al je hulp! Topperrr!

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review, fijn dat je zo tevreden bent! Gelukkig hebben we alles opgelost en kun je nu genieten van je prachtige keuken!

Ad van Remunt
Alkmaar
06-08-2021

“Eindresultaat mag er zijn.”

Voor ons appartement waren wij op zoek naar nieuwe keuken en hebben meerdere keuken winkels bezocht waarbij I-KOOK er positief uit sprong. Wij werden geholpen door Jeroen Tillemans die bij ons over kwam als zeer deskundig en niet opdringerig. Na een rondleiding in showroom werd er een tekening uit gewerkt met onze wensen, deze hebben we thuis rustig bekeken en bij de tweede afspraak besproken en wat aanpassingen aangebracht. Nadat we keuken hadden besteld kwam Jeroen de keuken inmeten en 12 juli werd de keuken gebracht, alles netjes afgeleverd en de dag erna begonnen met plaatsen (zelf geplaatst) en binnen twee dagen klaar. Mijn advies is zoekt u een nieuwe keuken ga dan zeker eens kijken bij I- KOOK kijken.

Bron: Qasa

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat de montage is gelukt. Het eindresultaat mag er zeker zijn, geniet ervan.

Wim
Heerhugowaard
30-07-2021

“Op zo’n manier is het echt leuk om een keuken uit te zoeken.”

We zijn zeer tevreden over onze ervaring met I-KOOK in Alkmaar. We hebben 3 gesprekken gehad met keuken coach Jeroen. Hierin hebben we eerst naar mogelijkheden gekeken, dit laten bezinken, toen design ideeën uitgewisseld en in het laatste gesprek de punten op de i gezet (vandaar I-KOOK). Aan het einde van de gesprekken hadden we een prachtig keuken sketch design op papier. Jeroen was gedurende het gehele proces zeer hulpzaam en gaf ons goede adviezen. We voelde ons nooit gestuurd of onder druk gezet (wat wel de ervaring bij sommige andere zaken is). Het plaatsen van de keuken was probleemloos gegaan. Wij raden I-kook Alkmaar aan en Jeroen in het bijzonder. Op zo’n manier is het echt leuk om een keuken uit te zoeken

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor je review en je complimenten. Leuk dat ik je mocht begeleiden naar dit prachtige eindresultaat. Ik wens je nogmaals veel plezier met je nieuwe keuken.

Stefan Post
Santpoort-Noord
27-07-2021

“Duidelijk afspraken.”

Prima ontvangst. Geen opdringerige sales. Duidelijke afspraken en prijzen vooraf. De prijs was naar ons idee ook direct goed. Dus als je niet goed bent in onderhandelen of daar allergisch voor bent dan zit je hier goed. Levertijd was voor ons prima, maar dat was ook doordat we ruim de tijd hadden i.v.m. verhuizen.

De keuken zelf geplaatst, dit was een fluitje van een cent met de geleverde keuken. Binnen anderhalve dag stond deze helemaal. Duidelijke tekeningen en voor geïnstalleerde kasten maken dit zeer goed te doen. Alles keurig op tijd gebracht en geen fouten of iets anders waardoor er vertraging kwam.

Als ik dan toch 1 klein minpunt moet noemen, we hebben een wijnklimaatkast voor in ons kookeiland besteld, echter deze maakt te veel herrie om heb in een open keukenverbinding met de woonkamer te hebben. Dus mocht je heirover twijfelen, neem dan de meest geluidsarme variant. Wij hebben deze nu uitstaan en maken er geen gebruik van, slechts voor de sier.

Verder kan ik iedereen I-KOOK aanraden.

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Nogmaals dank voor de mooie feedback en het plaatsen van de positieve beoordeling. Ik vond het erg leuk jullie te helpen bij het samenstellen van jullie droom keuken!

Caroline
Alkmaar
02-06-2021

“Vakkundig.”

Netjes, duidelijk, meedenkend en vakkundig geholpen door Jeroen!
Heel blij met het eindresultaat.

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van jullie review. Wat een plaatje.... prachtig! Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen en wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken.

Marco
Schagen
26-05-2021

“Dikke pluim!!!!”

Begin van dit jaar onze keuken gekocht en laten plaatsen door I-KOOK. Hier zijn we heel tevreden mee. Er wordt heel goed mee gedacht met de klant en goede en duidelijke adviezen gegeven .
Het contact verloopt via 1 vaste medewerker wat wij als zeer prettig hebben ervaren . Dikke pluim !!!!

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! De keuken die jullie hebben gekozen is prachtig geworden en past perfect in jullie woning. Ik wens jullie nog veel gebruiksplezier toe!

Tom
Alkmaar
17-05-2021

“Goed op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.”

Goede, creatieve hulp bij het ontwerp. Goed op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Tussen het ontwerp en de levering ook makkelijk in contact. Plaatsing was uitbesteed en zeer nauwkeurig en professioneel. Ben heel erg blij met de keuken. Vergeleken met andere keukenspeciaalzaken nam I-KOOK meer de moeite voor mij.

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review! Leuk dat ik jou mocht helpen met deze prachtige keuken. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Kuipers
Alkmaar
07-04-2021

“Wij zijn heel tevreden.”

Wij hebben alles vanuit het buitenland geregeld via de mail met Jeroen. Het was niet de makkelijkste keuken en omdat het een huurhuis is, mochten we niet veel veranderen.
Het is toch gelukt met Jeroens hulp er iets moois van te maken. Wij zijn heel tevreden.
Bedankt!!!!

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Ondanks dat we niet heel veel konden veranderen, hebben we toch een prachtige keuken weten neer te zetten. Ik wens jullie vele jaren plezier met jullie I-KOOK keuken.

Vincent
Midwoud
28-02-2021

“Gelijk overtuigd, we gaan hier onze keuken kopen.”

Na een prettig eerste gesprek met onze coach Jeroen waar we gelijk ook ons eerste ontwerp hebben besproken waren we eigenlijk gelijk overtuigd! We gaan onze keuken hier kopen. Keuken besteld en wachten maar.

De plaatsing ging top met een hele goede en aardige monteur. Helaas waren er wat spullen die miste en wat delen die beschadigd waren maar dit kan gebeuren en het is heel netjes opgelost allemaal door Jeroen. Wij zijn super blij met onze keuken!

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Fijn dat alles zo naar wens is verlopen! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken.

Hans Röling
Heemskerk
07-01-2021

“Top bedrijf!”

Erg klantvriendelijk en werden keurig netjes geholpen. Hebben een keuken besteld bij ze en werd goed op de hoogte gesteld van de levertijd. Daarnaast was de afhandeling ook super geregeld. We misten een onderdeel en ze hebben gezorgd dat we die snel binnen hadden om de keuken af te maken. Top bedrijf!

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe.

Rienus Gennissen
Zaandam
28-12-2020

“Zeer goed geholpen en bij het aansluiten van de keuken een goede service.”

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Geniet van je keuken.

Danett Meijer
Alkmaar
15-11-2020

“Ben zeer tevreden over mij ervaring met I-KOOK.”

Tijdens het gesprek met keukencoach Jeroen in Alkmaar hebben wij design ideeën uitgewisseld en budget besproken. Aan de einde van het gesprek had ik een prachtig keuken sketch design op papier.

Jeroen waar zeer hulpzaam en gaf goed advies. Het plaatsen van de keuken was probleemloos gegaan. Tijdens het plaatsen en na het plaatsen was Jeroen langs gekomen om te checken als alles naar wens was en dat is het inderdaad. Ben erg tevreden met mij Keuken en zal I-KOOK zeker aanraden.

Jeroen Tillemans
Keukencoach

Hartelijk dank voor je mooie review Danett! Ik vond het leuk je te helpen. De keuken is prachtig geworden! Veel kookplezier toegewenst!

"Persoonlijk vind ik het belangrijk om een fraai ontwerp te maken, waarbij ik je verras met oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Door jarenlange ervaring ben ik goed in staat om de ideeën van mijn klant om te zetten in unieke keuken concepten. Ik streef altijd naar perfectie en probeer ten alle tijden jouw verwachtingen te overtreffen."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.