uit 6 klantervaringen
"Bij mij sta jij als klant centraal. Samen creëren we een keuken waarvan je het thuisgevoel krijgt. Het is tegenwoordig meer dan alleen een keuken."
Sandra Hilbers
Beverwijk
24-03-2022

“Een top ervaring.”

Ontzettend fijn geholpen door Gerard Schouten! Heel fijn en duidelijk advies. Tijdens het gesprek voelde we geen druk om iets aan te schaffen. Wat een verademing! In het 2e gesprek ook weer super fijn geholpen en zeker goed advies gehad.

Toen de keuken werd bezorgd was dit ook een top ervaring. Vriendelijke jongens en keurig netjes alles afgeleverd en nagekeken. Het monteren verliep ook super fijn. Maurits is heel rustig, geduldig en precies. Mochten we in de (verre) toekomst ooit nog een keuken nodig hebben komen wij zeker terug!

Bron: Qasa

Gerard Schouten
Keukencoach

Beste Sandra, bedankt voor je mooie complimenten! Fijn dat we jullie zo goed hebben mogen begeleiden en dat we samen tot een prachtige keuken zijn gekomen. Bij deze wens ik jullie veel plezier met de nieuwe keuken en wellicht zien we elkaar in de toekomst nog eens... ?

Diana & Hanneke
20-01-2022

“Er zijn genoeg opties om de keuken naar zin te maken.”

Gerard heeft goed met ons meegedacht en goede adviezen gegeven. Er zijn genoeg opties gegeven om de keuken echt helemaal naar onze zin te maken. De opties waren niet de duurste, juist niet. Het gaat I-KOOK niet om het duurste te verkopen, maar om de tevreden klant. We zijn enorm blij met het resultaat.

Gerard Schouten
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, wat leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar een prachtige keuken! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Geniet ervan.

Dianne & Hanneke
Alkmaar
23-12-2021

“Een keuken helemaal naar onze zin.”

Gerard heeft goed met ons meegedacht en goede adviezen gegeven. Er zijn genoeg opties gegeven om de keuken echt helemaal naar onze zin te maken. En die opties waren niet de duurste, juist niet. Het gaat I-KOOK niet om het duurste te verkopen, maar om de tevreden klant. We zijn enorm blij met het resultaat.

Gerard Schouten
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, fijn dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken en de daar voorafgaande gesprekken. Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat en wil jullie bij deze nog veel kookplezier toe wensen.

Karin
Petten
30-10-2021

“Wij zijn heel tevreden.”

We zijn heel goed geadviseerd door Gerard, werkzaam bij I-KOOK. Niet opdringerig zoals in veel andere keukenwinkels. Hele mooie keuken en de levertijd geheel volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden.

M. Dekker
Alkmaar
15-10-2021

“Al met al een goede ervaring.”

Goed geholpen door Gerard van I-KOOK Alkmaar. Ik ben heel blij met de keuken. Een instelling van de oven werkte niet, wat daarna snel hersteld werd. Al met al een goede ervaring. Succes bij I-KOOK Gerard

Gerard Schouten
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, fijn dat je zo blij bent met je nieuwe keuken. Ik wens je nogmaals superveel kookplezier toe!

Marcel & Sandra
Beverwijk
15-10-2021

“Wat een fijn gesprek!”

Wij hadden gisteren een afspraak met Gerard Schouten. Wat een fijn gesprek! Hij denkt met je mee, kijkt samen goed naar het ontwerp en komt met slimme oplossingen. En heeft al mijn/onze 😉 wensen verwerkt in een mooi ontwerp. Aan het eind van het gesprek geen druk om de keuken te kopen gevoeld. Alles heel duidelijk uitgelegd en bij vragen een duidelijk antwoord.
Wij kijken uit naar het vervolg!

Gerard Schouten
Keukencoach

Leuk dat jullie al een review hebben geschreven, bedankt voor jullie complimenten! Het ontwerp is al prachtig.... benieuwd naar het eindresultaat. ?

"Bij mij sta jij als klant centraal. Samen creëren we een keuken waarvan je het thuisgevoel krijgt. Het is tegenwoordig meer dan alleen een keuken."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.