uit 40 klantervaringen
Christel
Rucphen
26-05-2022

“Goede communicatie.”

Persoonlijk en goed passend advies gehad op mijn situatie, daarnaast werd er durende het gehele traject goed gecommuniceerd. Charlotte dacht actief mee en kwam met goede ideeën voor mijn nieuwe keuken.

Freek de Koning

Leuk dat ik je heb mogen helpen bij de realisatie van je nieuwe keuken. Samen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen, waar je nog lang plezier van zult hebben. Geniet ervan!

Lieke
Roosendaal
31-03-2022

“Klantvriendelijk en meedenkend.”

Ik ben heel erg tevreden! Vooral over de service, de klantvriendelijkheid, het geduld en het meedenken van Charlotte! Mede dankzij haar advies heb ik nu een prachtige keuken! Ook complimenten voor Freek met wie ik later in het proces nog wat dingen moest afstemmen.

Freek de Koning

Bedankt voor je complimenten Lieke, fijn dat je zo blij bent met je nieuwe keuken! Het resultaat is zeker prachtig geworden, daar mogen we zeker trots op zijn... ? Ik wens je superveel kookplezier toe!

M.C. Gill
Bergen op Zoom
22-03-2022

“Ik wist gelijk dat het goed zat.”

Ik stapte binnen bij I-KOOK op aanraden van vrienden en ik wist gelijk dat het goed zat. Het ontwerp was top, er werd de tijd voor ons genomen en het resultaat mag er zijn.

Tijdens montage kwamen we erachter dat het werkblad geleverd was in een verkeerde kleur. Gedurende dit proces werd ik netjes te woord gestaan en zijn we samen tot een goede oplossing gekomen.

Complimenten voor de service, communicatie en de manier waarop jullie mensen helpen!

Freek de Koning

Bedankt voor de complimenten en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, daar doen we het voor! Ik wens jullie veel plezier de nieuwe aanwinst.

P. Schouwenaars
Zevenbergen
17-02-2022

“Het was een prachtig resultaat, nog veel beter dan op de 3D-tekening.”

De communicatie omtrent de nabestelling verliep wat stroef, maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen.
We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken, bedankt Freek!

Freek de Koning

Bedankt voor jullie complimenten, wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig!

Bart Broeken
Etten-Leur
16-12-2021

“Freek heeft echt meegedacht en ideeën aangedragen, waar we erg blij mee zijn.”

Wij zijn in het hele proces begeleidt door Freek van I-KOOK Etten-Leur. De 1e afspraak was bij ons in huis vanwege de lockdown. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren omdat Freek ter plaatse de situatie kon beoordelen en daar de tekening op aanpassen. Freek heeft ook echt meegedacht en ideeën aangedragen waar we, zeker nu de keuken geplaatst is, erg blij mee zijn. We hebben nu een mooie keuken helemaal naar onze zin.

Punt van aandacht: tijdens levering van de keuken was er een lange plint geknakt. Er is nu al 2 keer een service monteur langs geweest en beide keren had hij een te korte plint bij. Hopen dat het bij het volgende bezoek wordt opgelost.

Freek de Koning

Beste familie Broeken, allereerst bedankt voor jullie mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Mijn excuses voor de niet passende plint, dit wordt spoedig opgelost. Bij deze wens ik jullie alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken.

C. Martens
St. Willebrord
25-11-2021

“Zeer goede service, de verkoopster dacht goed met ons mee.”

 

Bron: Qasa

Freek de Koning

Hi familie Martens, wat hebben jullie het gezellig gemaakt! Het resultaat mag er zijn. Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken.

Emile & Meta
Hoek
12-11-2021

“Waren alle keukenverkopers maar zo!”

Een keuken kopen is maat werk met een individueel karakter, geen pakje boter en vraagt om inleven en geduld van een verkoper, deze elementen vinden wij terug bij Freek de Koning in Etten-Leur.

Hij heeft ons aan een fantastische keuken geholpen door goed te luisteren en duidelijk ons behoefte patroon neer te zetten.

Dank en lof voor je inzet, waren alle keukenverkopers maar zo !

Freek de Koning

Bedankt voor de mooie complimenten, goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken en de weg daarnaatoe. Samen hebben we een prachtig keukenontwerp gemaakt, wat nu eindelijk werkelijkheid is. Ik wens jullie superveel plezier met jullie nieuwe keuken... en natuurlijk een hoop heerlijke gerechten. ?

Rina
Wouw
12-11-2021

“Goede service, zeker een aanrader.”

Mooie stevige keuken alles tegelijkertijd geleverd en twee dagen later gemonteerd alles keurig netjes ,een deukje in de afzuigkap deze ,daarna een nieuwe gehad .
Goede service, zeker een aanrader.

Freek de Koning

Hi Rina, dankjewel voor jullie vertrouwen in mij als jullie keukencoach. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit van de keuken en de service vanuit I-KOOK. Leuk dat ik bij jullie langs mocht komen om de keuken te bekijken, dankjewel voor de gastvrijheid!

Albert
Breda
12-11-2021

“Alle puntjes werden tot in de detail uitgewerkt.”

Ik heb een prachtige keuken samengesteld met de keukencoach van I-KOOK, alle puntjes werden tot in detail uitgewerkt en tijdens de montage ontbrak er niets en waren er geen restpunten. Overal erg tevreden.

Bron: Qasa

Freek de Koning

Hi Albert, dankjewel voor je leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent. Bijgevoegd nog een foto van je spoelbak met geïntegreerde korfplug opener en zeeppompje. Met vriendelijke groet, Charlotte.

Janny Neelen
Breda
12-11-2021

“Ze voelde gelijk aan wat mijn smaak was.”

Ben heel goed geholpen door Charlotte, ze voelde gelijk aan wat mijn smaak was. Heb heel goed advies gekregen om toch mijn droomkeuken en mijn wensen binnen mijn budget te kunnen kopen.

Bron: Qasa

Freek de Koning

Dankjewel voor je mooie compliment Janny! Fijn dat je zo blij bent met de keuken. Bijgevoegd nog wat foto's van jouw keuken

Marit Israël
Hoeven
24-09-2021

“Zeer tevreden.”

Ik ben zeer tevreden over de service van Keukenadviseur Freek. Een zeer fijn gesprek, waar samen gekeken werd naar smaak en budget. Uiteindelijk is hier een geweldige keuken uit gekomen. Zelfs de service na een kleine beschadiging was super. Gelijk gebeld en Freek gaf aan dat er een nieuwe plaat gestuurd werd. Kortom, geweldig en een echte aanrader voor iedereen!

Bron: Qasa

Freek de Koning

Bedankt voor je complimenten. Het eindresultaat is inderdaad prachtig, geniet ervan!

Jaimy & Kim
Terheijden
09-09-2021

“Bevelen het aan.”

Net een nieuw huis gekocht en er moest een nieuwe keuken in omdat de oude keuken uit de jaren ’50 kwam en niet onze smaak was. Toen kwamen we uit bij I-KOOK en maakten we via internet zelf onze keuken. Al snel hadden we een afspraak gepland staan en konden we snel terecht. Wij kunnen alleen maar vol lof spreken over I-KOOK Etten-Leur! De service was top. De snelle manier van communicatie en rustig alle materialen en opties bekijken was geen probleem. We werden goed geholpen en kregen antwoord op al onze vragen. Ook met een kleiner budget kun je terecht. Geen vaste verkooppraatjes en geen push-gedrag, wat ons voor we kwamen kijken een beetje dwarszat; wat kunnen we verwachten bij het kopen van een keuken? Maar we werden goed behandeld, de “Klant is koning”! Bij ophalen van onze keuken was het aanrechtblad niet aanwezig en was er een bovenkastje kapot. Het werkblad was binnen een halve week binnen. Het kastje was wel wat langer onderweg, maar we werden goed op de hoogte gehouden door de mensen van I-KOOK. Met persoonlijke aflevering van ons bovenkastje en een leuk presentje mochten we op de foto. Wij bevelen I-KOOK Etten-Leur aan.

Bron: Qasa

Freek de Koning

Bedankt voor jullie mooie review en aanbeveling. Het eindresultaat is prachtig. Ik wens jullie nogmaals superveel plezier in jullie nieuwe woning en natuurlijk met jullie nieuwe keuken!

Roger de Jonker
Made
02-06-2021

“Aftersales viel ons tegen, maar over het algemeen wel tevreden met de keuken.”

Over het algemeen zijn we tevreden over I-KOOK. Van de allereerste gesprekken tot en met de levering en montage hebben we geen problemen ondervonden. Alles liep volgens plan.

Het enige wat ons tegenviel betreft de aftersales.
De keuken stond amper een paar maanden of de led verlichting van de afzuigkap begaf het. Lijkt je nou niet meteen een heel groot probleem zou je zeggen. Uiteraard contact opgenomen met I-KOOK maar die verwijzen je doodleuk naar de leverancier van de afzuigkap. Met verbazing gereageerd dat we dit toch vreemd vonden. Als de accu van een splinternieuwe auto stuk gaat, wordt je toch ook niet doorverwezen naar bijvoorbeeld een Bosch. Maar goed toch maar contact opgenomen met de leverancier van de afzuigkap en wat blijkt: op de levering van een simpele led lamp blijkt er een wachttijd te zijn van een maand tot 2 maanden.

Uiteindelijk allemaal netjes opgelost door de monteur. Ware het niet dat hetzelfde probleem zich voordoet enkele weken nadat de led lamp is vervangen. Deze keer echter de andere van de in totaal 2 lampen. Weer een kleine 2 maanden moeten wachten. Vind het toch vreemd dat als er iets stuk gaat van de keuken apparatuur, je wordt doorverwezen naar de leverancier. Het was ook nog eens een relatief dure keuken en dan mag je toch service verwachten. We hadden juist gekozen voor I-KOOK om de goede reviews maar op dit punt laten ze toch een behoorlijke steek vallen.

Verder zijn we ook teleurgesteld in onze keuken adviseur. Hij had ons toegezegd langs te komen met een bloemetje net nadat de keuken was geplaatst, maar we hebben hem nooit meer gezien. Dat vinden we toch een vreemde gang van zaken.

Freek de Koning

Beste meneer Jonker, Allereerst vinden we het fijn om te lezen dat je tevreden bent over de keuken en de montage. Door drukte van de afgelopen tijd hebben wij niet eerder ruimte gekregen om de keuken persoonlijk op te leveren. Onlangs hebben we contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen om bij je langs te komen. Op die manier kunnen we op een persoonlijke manier de genoemde punten m.b.t. de service bespreken. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd telefonisch bereiken.

Familie Schuurmann
Etten-Leur
28-01-2021

“Keukencoach Freek heeft ons keukenidee keurig omgezet in een ontwerp.”

Ondanks de vertraging die de eerste lockdown met zich mee bracht hebben we een prachtige keuken. I-KOOK Etten-Leur heeft goed gehandeld in communicatie en het resultaat mag er echt zijn.
We hebben het persoonlijke contact als prettig ervaren en keukencoach Freek heeft ons keukenidee keurig omgezet in een ontwerp.

Freek de Koning

Zeer graag gedaan, geniet ervan!

Bart Broeken
Etten-Leur
28-01-2021

“Prettig.”

Vandaag bezoek gehad van keukencoach Freek van het filiaal in Etten-Leur. Was erg prettig dat het zo kan. Freek heeft ons uitstekend geholpen en kwam ook met goede ideeën. Al met al zeer prettig met als eindresultaat de koop van een keuken.

Freek de Koning

Bedankt voor je review! Het is inderdaad fijn dat we je op deze manier toch nog van dienst kunnen zijn! Geniet van je prachtige keuken!

Familie Merrienboer
Stampersgat
18-12-2020

“De keuken was binnen ons budget en meer dan compleet.”

Op aanraden van Nika naar Etten-Leur gekomen voor de keuken. Geholpen door Freek. De keuken was binnen ons budget en meer dan compleet! Past helemaal bij ons interieur! We hebben nog een mooie fles prosecco gekregen van Freek als kadotje voor de nieuwe keuken! Was heerlijk 😉

Freek de Koning

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie prachtige keuken en fijn dat de prosecco smaakte! Geniet ervan.

Familie Kannekens
Fijnaart
18-12-2020

“Een eerlijk verhaal.”

Een eiland keuken in onze nieuwe aanbouw was onze droom, want we wilden niet meer weg van dit huzarenstukje in Fijnaart. Bij I-KOOK Etten-Leur hebben we onze droomkeuken verwezenlijkt zien worden. Na een open en eerlijk gesprek waarin onze wensen besproken werden, werd een ontwerp gemaakt die gelijk aansloot bij wat we in ons hoofd hadden. De monteur heeft hem binnen 1 dag foutloos gezet! Wat voor ons de doorslag gaf om bij Freek te slagen was zijn advies over apparatuur. Precies wat we nodig hebben, zonder poespas. Een eerlijk verhaal. Top!

Freek de Koning

Harstikke bedankt voor jullie mooie woorden. Samen hebben we een prachtige keuken neergezet, die is voorzien van alle gemakken en wensen. Geniet ervan!

Familie Marijnissen
Hoeven
18-12-2020

“Deze service tref je nergens.”

Wij hebben geen dag spijt van onze nieuwe keuken! Na een aantal bezoeken, waarin Freek ons goed heeft geholpen vanaf het begin, kreeg onze keuken steeds meer vorm. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Tijdens de montage ontbrak onze combi magnetron, maar die is later persoonlijk gebracht en geïnstalleerd door Freek. Deze service tref je nergens

Freek de Koning

Bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het gehele traject. Geniet ervan!

Familie Fossen
Rucphen
18-12-2020

“Alles was compleet en helder.”

We hebben niks dan complimenten. We waren heel prettig, normaal en zonder poespas te woord gestaan. Dit viel helemaal op nadat we ons bij een andere keukenzaak letterlijk kapot geschrokken waren van de prijs en de totstandkoming ervan. Freek heeft naar ons geluisterd en al onze wensen vertaald in een goed ontwerp. We hebben de keuken zelf gezet, en alles was compleet en helder. Dank je wel I-KOOK!”

Freek de Koning

Bedankt voor alle complimenten, Ik vond het elke keer weer super gezellig. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die nu straalt in jullie woning. Zo te zien is de montage goed gelukt, nogmaals veel kookplezier!

P. Broeders
Oosterhout
15-11-2020

“Hij heeft goed meegedacht en mede door zijn advies hebben we niet teveel betaald.”

Dikke duim voor I-KOOK Etten-Leur! Wij kwamen binnen met in ons hoofd een idee en een budget om enkel de werkbladen en de kastdeuren te vervangen. Echter heeft Freek met behulp van zijn goede inzichten en smaak ons doen kiezen voor een geheel nieuwe keuken, binnen budget! Hij heeft goed meegedacht en mede door zijn advies hebben we niet teveel betaald.

We hebben hem zelf geplaatst, ook daarin heeft het gehele team van I-KOOK Etten-Leur ons voorzien van keurig advies en snelle service. Er was iets verkeerd geleverd, en het werd snel opgepakt en opgelost.

Na een paar maandjes de keuken in gebruik te hebben genomen zijn we nog verrast door een bezoek van onze keukencoach mét een leuke attentie!

Het resultaat mag er zeker zijn! Freek bedankt!

Freek de Koning

Bedankt voor jullie complimenten! Jullie hebben de keuken keurig gemonteerd! Geniet ervan!

Lucas & Irene
Amsterdam
01-09-2020

“We hadden meteen veel vertrouwen in hem.”

Freek heeft ons heel goed geholpen! Hij wist het plaatje van onze keuken zoals dat in ons hoofd zat precies te vertalen naar een mooi ontwerp. Freek is geduldig, respectvol en weet goed aansluiting te vinden bij de klant. Hij heeft veel kennis van zaken en heeft ons goede adviezen gegeven. We hadden meteen veel vertrouwen in hem. We zijn erg tevreden en blij dat Freek onze keukencoach is! Heel erg bedankt.

Freek de Koning

Dank voor de mooie complimenten Lucas en Irene! Jullie ontzettend bedankt voor het meedenken, de eerlijkheid, openheid en de bereidwilligheid om van de keuken een mooie, rustige plek te maken in de woning. Dan is het voor mij maar half werk..? Als hij af is kom ik kijken hoor!

Andre Reijnhout
Burgh Haamstede
18-08-2020

“Hij luisterde goed naar onze wensen en wist in no time een keuken samen te stellen.”

Het verkoopgesprek was ronduit fantastisch, Freek de Koning luisterde goed naar onze wensen en wist in no time een keuken samen te stellen die 100% oké was.

Het plaatsen verliep volgens schema, echter de nazorg, een beschadigd deurtje en achterwand alsmede de afvoer van de spoelbakken verliep minder,

Gelukkig heeft Freek op tijd ingegrepen, zodat we nu beschikken over een fantastische maatwerkkeuken

Freek de Koning

Bedankt voor jullie review! Gelukkig hebben we alles snel kunnen afhandelen, zodat je nu kan genieten van jullie prachtige keuken!

Ria Bosma
Den Helder
30-07-2020

“Alles voor elkaar gekomen.”

Super blij met onze keuken. Goed geadviseerd door medewerker Freek. Alles volgens afspraak gegaan. Wij zaten krap in de tijd maar het is allemaal binnen het tijdsbestek voor elkaar gekomen.

Bron: Qasa

Familie de Waal
Zevenbergen
22-05-2020

“Onze keukencoach heeft al onze wensen in een ontwerp gegoten.”

Eerlijk is eerlijk, we hadden nogal wat noten op onze zang toen we goed voorbereid bij I-KOOK Etten-Leur binnenstapten.

Freek is daarin meegegaan en heeft al onze wensen in een ontwerp gegoten. Tot en met de verlichting in de lades en kastdeuren (super mooi)

Het resultaat mag er zijn. Een strakke moderne keuken met hightech apparatuur, maar ook een keuken die uitnodigt om gezellig in te blijven “hangen” terwijl er wordt gekookt.

Het is het hart van ons huis, waarin je direct binnenstapt met een gevoel van “thuis”. Het is niet voor niets dat we er dagelijks met dochters en schoonzonen veel tijd doorbrengen. I-KOOK heeft hun belofte waar gemaakt. We zijn er elke dag blij mee”

Freek de Koning

Bedankt voor jullie review! Ik wil jullie bedanken voor de complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij de realisatie van deze prachtige, sfeervolle zwarte keuken, wat een eyecatcher. Het design is inderdaad strak, maar zeker erg gezellig. Ik wens jullie nogmaals veel plezier toe!

David
Etten-Leur
05-05-2020

“Geen gladde praatjes, maar gewoon vrijblijvend een gesprek.”

Vanwege een lekkage moesten wij noodgedwongen op pad voor een ” nieuwe ” keuken. Voor de verzekering hadden wij een offerte nodig. Wij werden hierbij goed geholpen door Freek. Geen gladde praatjes maar gewoon vrijblijvend een gesprek. Waarin eerst werd gekeken naar de offerte voor de verzekering. Er werd nog helemaal niet gesproken over de wensen voor een nieuwe keuken. Dit kwam later toen we een akkoord hadden van de verzekeraar. Wij zijn het hele proces goed geholpen door Freek en erg blij met het eindresultaat

Freek de Koning

Het was me een waar genoegen! Ik ben erg tevreden met het resultaat!

Familie Sep
Roosendaal
06-04-2020

“Vriendelijk geholpen bij I-KOOK Etten-Leur.”

Werden getipt door bewoners in ons appartementen complex, en inderdaad we werden vriendelijk geholpen door een medewerker konden in overleg onze wensen kenbaar maken.
Natuurlijk dacht hij ook mee met de keuzes die wij maakten kortom wij zijn super tevreden.

Freek de Koning

Bedankt voor jullie complimenten! Nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken.

Familie de Lange
Breda
13-02-2020

Vanaf het begin af aan het gevoel dat we een klik hadden met elkaar.”

We waren goed geholpen door Freek en hadden vanaf het begin af aan het gevoel dat we een klik hadden met elkaar. Hij heeft ons goed geadviseerd aangaande onze wens van een kookeiland. Hierdoor paste deze precies en hebben we er veel plezier van!

Kortom: de keuken is prachtig geworden. De monteurs zijn vakmensen en eigenlijk alles klopte. De afspraken met Freek in de showroom gaven vertrouwen en de uitvoering en de realisering hebben laten zien dat hij het vertrouwen waard was. Het ontwerp paste precies in onze stijl. I-KOOK, bedankt!”

Groetjes, Danny en Annelies

Freek de Koning

Bedankt voor jullie mooie complimenten en jullie vertrouwen! Ik heb erg veel met jullie gelachen en het was leuk om jullie te mogen helpen. Ik ben ontzettend blij dat het kookeiland past en naar wens is! Veel plezier in jullie prachtige keuken!

Marjon en Ad Looijmans
Oosterhout
24-01-2020

“Goed geholpen.”

Op aanraden van dochter bij jullie terechtgekomen. Goed geholpen door Freek de Koning. Bij de  installatie door Dirk prima geholpen, een vakman! Complimenten ook voor Pelgrim, prima aftersales!

Freek de Koning

Bedankt voor jullie complimenten, de keuken is prachtig en is van alle gemakken voorzien! Ik wens jullie veel plezier met jullie pracht keuken!

John en Margriet Roosenboom
Roosendaal
30-12-2019

Zelfs op kerstavond nog speciaal naar ons gereden om de juiste koolstoffilter te brengen.

Top geregeld van het begin tot het einde! Zelfs op kerstavond nog speciaal naar ons gereden om de juiste koolstoffilter te komen brengen, geweldig!”. Freek en Leen, bedankt voor de goede zorgen!

 

Freek de Koning

Bedankt voor jullie reactie! Een kerst zonder goede afzuiging is natuurlijk niet wenselijk...Nogmaals veel plezier met jullie keuken!

Michel & Doortje
Etten-Leur
12-12-2019

“Hele goede begeleiding en prettig onderhoud”. 

Wat begon als een zoektocht naar een uitbouw is geëindigd bij een keuken van I-KOOK.

Op een regenachtige zaterdagochtend  stappen Doortje, Amber en ik voor eerst in de winkel van I-KOOK te Etten-Leur. Duitse keukens zeiden we, kijk dat bevalt ons wel!

Al rond kijkend komen we Freek tegen, gezellig maken we eerst een intro praatje, en vervolgens zitten we aan het bureau een keuken te ontwerpen.

Samen hebben we een mooi eerste opzet gemaakt van de keuken! Hele goede begeleiding en prettig onderhoud.

Het contact met de montage ging lekker via Whatsapp. Snelle en effectieve communicatie.
Het inmeten en vervolgens voorbereiding van de keuken is uitstekend gegaan!

Het bezorgen van de keuken is vlot en veilig verlopen op de afgesproken dag! Binnen een half uurtje stond alles binnen.

Daar was het dan, één dag na Pakjesavond, kwam Dirk van Van Vossen Montage de keuken plaatsen. Het plaatsen van de keuken is uitstekend gegaan. Alles paste precies en weinig bijzonderheden. Goede voorbereiding is het halve werk!

Een paar dagen nu na het plaatsen en de keuken is geweldig! Dankjewel I-KOOK en Van Vossen Montage voor alle tijd en hulp! We zijn zeer blij met de nieuwe keuken. Dank-Jullie-Wel!

Freek de Koning

Nogmaals superleuk dat het allemaal zo vlot is gegaan. Ik wens jullie veel kook plezier!

I. Duijs
Vlijmen
25-10-2019

“Eerlijke prijs, kwaliteit en heel erg mooi!”

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we werden fijn geholpen door Freek in Etten-Leur.
Ze hebben hier mooie kwaliteitskeukens voor een eerlijke prijs!
We zijn erg blij met onze keuken!

Freek de Koning

Dank voor jullie leuke review!

Familie Weerkamp
Roosendaal
15-10-2019

“Door de vele goede reviews hebben wij voor I-KOOK gekozen”

We zijn via het internet beland bij I-KOOK, door de goede reviews hebben wij besloten de winkel in Etten-Leur te bezoeken. Met een supergoed gevoel de winkel weer verlaten, met dank aan onze keukencoach Freek. Hij heeft ons goed geholpen, en heeft goed geluisterd naar onze wensen.
Er werd totaal geen druk uitgevoerd.

Over de montage zijn wij ook zeker spreken, helaas was een deel van het werkblad beschadigd geleverd, dit werd zonder moeite snel opgelost. Wij zijn superblij met onze nieuwe I-KOOK keuken!

Freek de Koning

Bedankt voor jullie complimenten, De keuken ziet er strak uit, en wat een leuke foto..! ;)

Tonny en Bridget Konijn
St. Willebrord
06-10-2019

“Het eindresultaat is prachtig, en zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp!”

We zijn op een maandag een keer binnengelopen bij I-KOOK, nadat we al bij een aantal andere zaken waren geweest. Daar zijn we geholpen door Freek. Super leuke kerel, gaf goed advies en gaf ons het geduld en de hulp die we nodig hadden. Daarnaast geen poespas en geen stropdasjes, vonden wij heel prettig. Hij zag foto’s van onze oude, haast antieke keuken (zie de laatste foto) en vond het echt een uitdaging om een ontwerp te maken wat meer bij de tijd was. We hebben erg gelachen om onze oude, analoge Miele oven. Freek zei dat we hem konden verkopen tegen een goede prijs, omdat het een verzamelstuk was. Is nog gelukt ook!

Leen van Vossen heeft onze keuken gemonteerd. Hij heeft topwerk geleverd. Het enige servicepunt was dat een plint vervangen moest worden, want die wilden ze uit 2 stukken monteren. Freek heeft nieuwe geregeld en gezorgd dat het goed is gekomen.

Freek heeft alles gedaan wat in zijn macht ligt om er een succes van te maken. We waren hartstikke blij met de korte lijnen naar de zaak. Niks geen wachttijden en doorverbinden, gelijk de juiste persoon aan de lijn en snel schakelen. Het eindresultaat is prachtig, en zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp. Ik raad I-KOOK dan ook bij iedereen aan.

Freek de Koning

Super om jullie enthousiaste reactie te lezen! Jullie keuken is heel mooi geworden, geniet ervan.

Cynthia
Etten-Leur
18-09-2019

“Prettig geholpen.”

In juni 2019 hebben wij een nieuw keuken laten plaatsen door I-KOOK. Op de locatie in Etten-leur zijn wij geholpen door keukencoach Freek de Koning. Samen met Freek hebben wij onze keuken samengesteld.

Wij zijn prettig geholpen en de keuken is in 1 dag geplaatst. Het eindresultaat is een mooie keuken voor een al met al nette prijs. Kortom, wij zijn erg tevreden en raden I-KOOK Etten-leur aan iedereen aan.

Freek de Koning

Goed te horen dat jullie uiteindelijk tevreden zijn met het resultaat. Ik wens jullie veel kookplezier!

Humphrey en Helmut Beckx
Roosendaal
23-07-2019

“Wij kregen oprechte aandacht.”

Op internet kwamen wij I-kook tegen en besloten een afspraak aan te vragen.  Wij geholpen door Freek de Koning. Freek is een professionele verkoper op het gebied van keukens.  Alle afspraken werden nagekomen en hij was totaal niet “dwingend “.  Ook kregen we alle aandacht van Freek, was helemaal top. Ook de levering  was geheel volgens afspraak en de  montage was vakmanschap.

Freek de Koning

Bedankt voor jullie mooie compliment!

M. van de Velde
Rucphen
02-04-2019

“Ik zeg twijfel niet en als je veel keukenzaken hebt bezocht, voordat je hem ergens anders koop, gewoon even bij I-KOOK binnenlopen.”

Wij zochten een keuken voor ons nieuw te betrekken huis (bouwjaar 1935). Overal geweest! Na het eind van een 2 jarige verbouwing is het budget dat rest altijd te weinig. Verbouwen is duur! Onze keuze was eigenlijk gevallen op een keuken van Ikea. Ik was al een paar keer onderweg naar huis langs I-kook gereden. Wij zijn toch meer eens naar binnen gewandeld na een gemaakte afspraak, en daar kwam Freek. Hij had een mooi verhaal over een keuken kopen zonder druk en eerlijke prijzen.

Nou, ik moet zeggen hij heeft er niet 1 woord van gelogen.
Bij Ikea krijg je veel pakketten die je zelf nog in elkaar moet zetten! Daar gaat een berg werk in zitten. De keuze van frontjes is beperkt en de maatvoering soms bizar. Wij hebben de keuken helemaal zelf geplaatst. Bij het schrijven van deze review is hij nog niet helemaal af maar wij genieten zo van onze mooie keuken!

Na een gesprek met Freek, die trouwens nog een paar hele leuke ideeën en tips had, hebben wij besloten de keuken te kopen bij I-Kook.
Hij werd kort na de handtekening zetten al thuis afgeleverd! Niks geen half jaar wachten! Gewoon met 6 weken geleverd en in de keukenruimte gezet!

Alles keurig verpakt en het belangrijkste….
Pootjes er onder en stellen maar die keuken. Niets in elkaar zetten zoals bij Ikea! En dat voor maar ietsje meer geld! Fronten en corpus helemaal in de kleuren die wij graag wilde hebben en niet zo standaard als een Ikea keuken.
Er was zoveel keuze dat wij moeilijk de keuze konden maken….
Maar daar was Freek om ook hier, via geduldig panelen bij elkaar houden, te helpen bij onze keuze. Geen haast! Geen druk! Gewoon heerlijk geholpen.

Wij hebben niet gelijk getekend voor de order. Eerst er thuis eens rustig over na gaan denken. Ga maar eens een keuken kopen bij een andere formule! Dan kom je het pand niet uit voordat je getekend hebt. Hier niet! Na een week had ik verwacht dat ik wel gebeld zou worden met: ‘wilt u de keuken nog hebben?’ Maar niets van dat. Zoals bij de eerste ontmoeting beloofd ‘nul’ druk ervaren. Natuurlijk willen ze bij I-kook ook keukens verkopen maar niet kosten wat het kost. En dat is een verademing…..

Als je zelf de keuken plaatst dan kan ik zeggen: Weer geweldig!
Ieder schroefje, pluggen,hoekjes, boutjes of moertjes, alles zit netjes in een gesealde lange plastic zak. Perfect netjes geordend! Alles apart. En je hebt werkelijk niets anders nodig als de spullen die er bij geleverd worden.

Ik heb best wat ervaring met keukens. Dus ik meen dat ik ook over de kwaliteit van afwerking wel een mening kan geven….
Het fineer is van dikke kwaliteit, de kopse kanten zijn perfect afgewerkt. Nergens geen lijmresten! gewoon topkwaliteit voor een eerlijke prijs!

Het lijkt wel een reclame voor I-Kook….
Maar serieus! Wij zijn zo tevreden over wat er geleverd is, dat ik niet anders kan dan reclame maken. Mocht je nog twijfelen…. loop eens binnen bij I-kook en je weet precies wat ik bedoel.

En mocht je een keer het Filiaal in Etten-Leur bezoeken vraag dan ook eens naar Freek. Deze man heeft verstand van keukens en is leuk in de omgang. Zijn collega’s waren ook allemaal aardig hoor maar gaandeweg zo’n aankoop van een keuken krijg je toch een klik met zo’n verkoper.

Conclusie: I-Kook is een Top formule met keukens voor ieder budget en dan ook nog eens kwaliteit. Ik zeg twijfel niet en als je veel keukenzaken hebt bezocht, voordat je hem ergens anders koop, gewoon even bij I-Kook binnenlopen. Ik weet zeker dat je verrast zult zijn.

Succes!

Keuken gekocht bij: i-kook Etten-Leur.
Adviseur: Freek de Koning.
Prijs: uitstekend.
Resultaat : Geweldig!!!

Freek de Koning

Jeetje wat een positief verhaal, dank jullie wel! Het is fantastisch geworden en het geeft me echt voldoening om de reactie te lezen, daar doen we het voor. Ook geweldig om voor jullie zoon een keuken te mogen leveren voor zijn eerste woning! Als die klaar is komen we kijken! Geniet ervan en zegt het voort!

Familie Braat
Chaam
02-04-2019

“De keuken is weer als nieuw en we zijn een prettige ervaring rijker!”

Na tien jaar liet de folie op een keukendeurtje los. Het bedrijf dat deze keuken destijds plaatste is opgeheven. I-KOOK in Etten-Leur, in het bijzonder de heer De Koning, heeft ons probleem opgelost. Exact zo’n deurtje werd snel en zonder vervoerskosten geleverd en vervolgens door de ZZP’er afgehangen. Totaal kost het ons ongeveer honderd euro, de keuken is weer als nieuw en we zijn een prettige ervaring rijker!

Freek de Koning

En wat ziet het er weer als nieuw uit! Heel veel plezier er van en het was een kleine moeite!

Familie van Wensen
Klundert
13-02-2019

“Ook voor een keukenrenovatie waren wij bij I-KOOK aan het juiste adres!”

Via vrienden kwamen we bij I-KOOK terecht. We waren eigenlijk alleen op zoek naar een werkblad, spoelbak, kraan en apparatuur. Onze kastjes waren namelijk nog prima in orde. We dachten bij binnenkomst dat I-kook alleen complete keukens verkocht. Maar toen werden we door Freek aangesproken.. Hij begreep onze situatie direct en gaf ons waardevolle tips.  De afspraak in de showroom was dan ook erg prettig en ook nog eens heel leuk. Het grootste compliment willen wij Freek geven voor zijn hulp bij de kleurencombinatie met betrekking tot het nieuwe werkblad. Hier hadden wij namelijk echt de hulp van een vakman voor nodig.  Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van de renovatie van onze keuken. Freek, ontzettend bedankt voor alles!

Freek de Koning

Beste familie van Wensen, wat krijg ik een geweldig gevoel als ik jullie review lees. Jullie keuken is fantastisch geworden en ik kom zeker nog een keer op bezoek.. zoals beloofd! :)

Michael en Saskia
Breda
01-02-2019

“Doordat er echt goed meegedacht is over de indeling kunnen we nu alles perfect kwijt!”

Via mijn ouders zijn we bij I-Kook terecht gekomen.  We zijn geholpen door Freek. Hij is zeer joviaal en enthousiast. De afspraak verliep soepel. Freek durfde mee te denken en we werden geholpen met onze vraagstukken, er werd echt naar ons geluisterd en dat kwam zeer oprecht en fijn over. Zodoende was de keuken binnen budget en de optimale opstelling bereikt. Een ideale tip van Freek was het eiland met ondiepe kastruimte aan de eetkamer kant, die mooi kan fungeren als buffetkast. Ook hebben we gekozen voor 2 korfladen aan de andere kant waardoor alle keukenmachines uit het zicht staan. Zelfs de airfryer staat er in!

Wat echt gezegd moet worden: We vinden het supergaaf dat beide monteurs vakmannen zijn en terplekke tijdens het monteren met tips komen waardoor het eindresultaat er nog beter uit komt te zien. Niks is te veel. Je ziet dat ze er zorg en tijd in steken.

Wij raden I-KOOK dan ook zeker bij iedereen aan!

Freek de Koning

Bedankt voor jullie zeer positieve beoordeling! Het geeft me enorm veel voldoening dat ik met jullie mee kon denken om zo de ideale indeling te realiseren.

Familie van der Maas
Oudenbosch
03-12-2018

“Onze vrienden hebben inmiddels op aanraden ook al een keuken bij I-kook gekocht.”

We hebben de eerste keuken bij I-Kook gekocht, waar we super tevreden over waren en hebben zodoende contact opgenomen met I-Kook in Etten-Leur voor de aanschaf van de volgende keuken.  We zijn geholpen door Freek. Hij heeft ons goed geholpen. Zeer laagdrempelig wat erg prettig was. Freek was zeer benaderbaar en kwam met goede, praktische initiatieven zoals bijvoorbeeld; in de keuken moet minimaal 1 rommellade en 1 besteklade, waar we ontzettend veel plezier van hebben. De montage is perfect, prima werk geleverd!

We hebben al mensen aangedragen, en die hebben gelijk gekocht.

Freek de Koning

Ik ben erg blij met jullie mooie complimenten! Super om zo'n leuke mensen te mogen helpen. Geweldig om te horen dat jullie ons al aanbevelen. Daar ben ik erg trotst op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.