uit 31 klantervaringen
Riaz Bakas
Haarlem
19-06-2020

“Voor een betaalbare prijsje een mooie keuken geleverd.”

Onze ervaring met I-KOOK was top. Klantvriendelijk en meedenkende verkoopadviseur gehad. Levering is goed gegaan, net zoals de montage door de monteurs van I-KOOK. Voor een betaalbare prijsje een mooie keuken geleverd. Aanrader voor een ieder.

R.B
Haarlem
09-06-2020

 “Aanrader.”

Hele positieve ervaring met I-KOOK. Kwaliteit en levering is prima. Zijn klantvriendelijk en adviserend, denken mee om de keuken zoveel mogelijk naar wens en budget van de klant te maken. Aanrader!

Danny Ples
Keukencoach

Bedankt voor de review! Fijn dat je zo tevreden bent, voor ons is dit een normale werkwijze, maar altijd fijn om dit nog te horen! Nogmaals veel kookplezier toegewenst!

Familie Dijkmans
Leidschendam
10-12-2019

“Het ontwerp was al prachtig, de werkelijkheid is nog mooier.”

Door een enthousiaste collega, doorverwezen naar I-KOOK. Daar zijn wij, door Danny, erg netjes geholpen. We hebben daar een 3d-ontwerp gemaakt, wat al erg mooi was. De uiteindelijke keuken is nog mooier dan het ontwerp! Met dank Ton de monteur. Hij heeft zeer netjes gewerkt en kwam met goede ideeën.
Wij zijn super blij met het eindresultaat en raden I-KOOK zeker aan!

Danny Ples
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Geniet van jullie prachtige keuken.

Familie Ouali
Den Haag
09-12-2019

“Ze denken echt met je mee!”

Mijn man kende I-KOOK al via vrienden, zelf rijd ik ook regelmatig langs de winkel, hierdoor zijn wij zelf ook gaan kijken bij I-KOOK Den Haag. Bij onze eerste keer binnenlopen (zonder afspraak) meteen goed gesprek met Danny. Hij gaf ons goede tips en goed advies. Na ons 2e gesprek bij I-KOOK Den Haag hebben wij besloten onze keuken hier te kopen. Samen hebben wij een 3D-ontwerp gemaakt, wat er al prachtig uit zag.
We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar het eindresultaat mag er zijn! Super tevreden, we raden I-KOOK ook zeker aan.

Danny Ples
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review! De keuken is zeker mooi geworden.

Ralph
Den Haag
19-11-2019

“Ten opzichte van andere adviseurs, stak Danny met kop en schouders boven de rest uit.”

Door het zoeken op internet, terechtgekomen bij I-KOOK. De winkel sprak me aan door de vaste prijzen en alle goede reviews.
Ik ben in de winkel goed geholpen door keukencoach Danny, ten opzichte van andere verkopers van andere bedrijven, stak hij met kop en schouders boven de rest uit.
Helaas was er een verkeerde koelkast geleverd, dit is wel opgelost, maar dit heeft wel wat lang geduurd. De montage is goed verlopen en de keuken staat er mooi bij.

Danny Ples
Keukencoach

Onze excuses voor de vertraging, met de koelkast. bedankt voor jullie mooie review en de keuken is prachtig geworden.

Familie van Cosburgh
's-Gravenhage
19-11-2019

“Zeer professioneel en vakkundig geholpen”

Via het internet zijn wij terechtgekomen bij I-KOOK. Bij aankomst in de winkel zijn wij op een professionele en vakkundige manier geholpen door Danny.  Daar hebben wij een een 3D ontwerp gemaakt, die kwam volledig overheen met onze wensen.
De montage en levering van de keuken zijn beiden perfect uitgevoerd. Onze monteur Ton heeft zeer vakkundig werk verricht.  Wij zijn heel blij met de extra hoge onderkasten en het verdiepte werkblad, hierdoor hebben wij meer werkruimte in onze keuken.
Wij bevelen I-KOOK zeker aan!

Danny Ples
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, veel kookplezier toegewenst!

C. Lieshout
Den Haag
12-11-2019

“De keuken is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden.”

Na een eerdere aankoop bij I-KOOK, besloten weer te gaan.
Daar zijn we warm ontvangen door Danny Ples. Op een plezierige manier begeleid. De keuken is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. De montage is uitgevoerd door Jeffrey, een relaxte man en zeer vakkundig.
Vanaf het gesprek tot aan de montage is alles uitstekend en duidelijk verlopen.

Danny Ples
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten!

Familie van der Mey
's-Gravenhage
11-11-2019

“We zijn met veel aandacht geholpen.”

Via vrienden zijn wij bij I-KOOK  Den Haag terechtgekomen, daar zijn wij goed geholpen door Danny. Hij heeft ons rustig geholpen en goed advies gegeven en samen een 3D ontwerp gemaakt.
We zijn met veel aandacht geholpen, de levering was goed, alleen was aanrechtblad niet op tijd binnen, I-KOOK heeft er alles aan gedaan zodat dit snel afgehandeld werd. De montage is goed verricht door Ton & Jeffrey, beide hebben netjes werk verricht, erg vakkundig.
Wij raden I-KOOK zeker aan!

Danny Ples
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, geniet van jullie keuken!

Wesley & Francesca
Den Haag
12-10-2019

“Al met al zijn we zeer tevreden met het eindresultaat en erg blij met onze nieuwe keuken”

Via internet zijn we bij I-Kook terechtgekomen. Daar heeft Danny ons erg fijn geholpen. Het was een prettig, gezellig en informatief gesprek.
Helaas waren er bij het leveren van de keuken 2 elementen beschadigd, maar deze zijn keurig netjes nageleverd. Dit heeft wel langer geduurd dan verwacht. De communicatie hierover met de serviceafdeling verliep wat stroef. De montage hebben wij zelf gedaan. Dit was goed te doen, mede omdat de kasten voor gemonteerd waren.

Al met al zijn we zeer tevreden met het eindresultaat en erg blij met onze nieuwe keuken.

Danny Ples
Keukencoach

Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Ik wens jullie veel kookplezier!

Brenda v.d. Belt
Den Haag
10-10-2019

“Kleinschalig, korte lijnen en goede communicatie”

Ik wilde liever bij een klein bedrijf in de buurt kopen, in plaats van bij een groot keukenbedrijf. Zo ben ik via via bij I-KOOK terechtgekomen. Bij I-KOOK ben ik fijn geholpen door Danny Ples. Kleinschalig, korte lijnen en goede communicatie. De ontwerpfase is met voldoende aandacht uitgevoerd en ook de levering was goed. De afwerking duurde wel wat te lang, doordat de levering van de kleine onderdelen lang duurde.

Hoe dan ook ben ik heel blij met het eindresultaat, het ziet er prachtig uit!

Danny Ples
Keukencoach

Dankjewel voor je reactie en veel kookplezier!

Kees
Den Haag
09-10-2019

“Het gehele proces is naar wens verlopen, met een hele mooie keuken als eindresultaat”

Door meerdere aanbevelingen uit mijn omgeving ben ik bij I-KOOK terechtgekomen. In de winkel ben ik geholpen door Danny. Met hem heb ik een prettig gesprek gehad en ben ik fijn geholpen. Er waren twee punten niet in orde, namelijk manco stelpoten en de wijnklimaatkast was niet in de goede maat geleverd. Dit is snel en adequaat opgelost.

Het gehele proces is naar wens verlopen, met een hele mooie keuken als eindresultaat. Ik heb inmiddels al klanten doorverwezen naar I-KOOK.

Danny Ples
Keukencoach

Heel veel plezier met de keuken!

Marius
Den Haag
18-09-2019

“Tweede keuken, alweer tevreden.”

Dit is al de tweede keuken die naar onze tevredenheid is opgeleverd door I-KOOK. De eerste keer zijn we doorverwezen door een relatie. Bij I-KOOK zijn we zeer goed geholpen door Danny Ples. Het was prettig dat het merendeel van de communicatie via de mail kon, dit vanwege mijn werk overdag.

Het eindresultaat is erg mooi geworden, en we zouden I-KOOK dan ook zeker aanraden bij familie en vrienden. Intussen zijn we zelfs alweer bezig met de aanschaf van een derde keuken.

Danny Ples
Keukencoach

Veel dank voor alweer jullie tweede aankoop bij I-KOOK, veel plezier ermee!

Raimond & Daniëlle Wolkotte
Den Haag
02-09-2019

“Wij zijn erg positief over hoe alles is verlopen en tevreden met zowel het verkooptraject, de service als het eindresultaat!”

Via een familielid zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. Daar zijn we zeer goed geholpen door Danny! Hij nam uitgebreid de tijd, liet ons meerdere opties zien en dacht mee met onze wensen.

Het ontwerp blijkt achteraf zeer goed overeen te komen met het eindresultaat. De kleuren komen niet 100% overeen, maar het ontwerp geeft wel een goed beeld van hoe het geheel eruit komt te zien.

We zijn zeer tevreden over alle contactmomenten en afspraken in de winkel. Ook de levering is prima verlopen. De montage is door ons zelf gedaan. Vragen tijdens de montage zijn ook prima en duidelijk beantwoord. Na montage bleken we nog een extra bestekbak nodig te hebben, die gratis is nageleverd. Top service!

We hebben onlangs I-KOOK aangeraden bij een collega die op zoek was naar een nieuwe keuken. Zij hadden al vele keukenzaken bezocht zonder succes. Na een bezoek bij I-KOOK zijn ook zij geslaagd bij I-KOOK in Zaandam!

Wij zijn erg positief over hoe alles is verlopen en tevreden met zowel het verkooptraject, de service als het eindresultaat! Eigenlijk boven onze verwachting. Inmiddels heb we al heel wat uurtjes doorgebracht in de nieuwe keuken.

Dank voor je hulp/advies en de goede service vanuit I-Kook!

Danny Ples
Keukencoach

Wat super om jullie positieve reactie te lezen! Ik wens jullie heel veel plezier met jullie keuken!

Janine & Jeffrey Vink
Den Haag
02-07-2019

“Wij hebben I-KOOK inmiddels aangeraden bij familie en vrienden.”

Via via zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. Daar werden fijn door Danny Ples geholpen.  Het 3D-ontwerp van onze keuken komt overeen met het eindresultaat. Alleen de hoekstrips van de plinten hebben een afwijkende kleur. Ipv mat alluminium is deze alleen leverbaar in champagne kleur, bleek later.

Wij zijn met aandacht geholpen wat betreft reactie, levering en montage. Wij hebben I-KOOK inmiddels dan ook aangeraden bij familie en vrienden. We zijn zeer te spreken over Jeffrey, de monteur. Alles is volgens schema verlopen. Het enige puntje was dat de bezorgers een man te weinig bij zich hadden, zeker gezien de grootte van het werkblad.

Bas Oudshoorn
Den Haag
11-06-2019

“Ik zou I-KOOK zeker aanraden bij familie en vrienden!”

Via een collega ben ik bij I-KOOK terechtgekomen. Het hele proces is op rolletjes verlopen. Ik ben tevreden over de snelheid van de levering en de montage, en ook de service is uitstekend. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Ik zou I-KOOK dan ook zeker aanraden bij familie en vrienden!

Danny Ples
Keukencoach

Goed te horen dat je zo tevreden bent, en veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie Spaans
Den Haag
11-06-2019

“We zijn heel blij met het eindresultaat.”

Via internet zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. We zijn uitstekend geholpen door Danny, onze keukencoach. We zijn met voldoende aandacht geholpen en zijn tevreden over de snelheid van de levering en de montage. We zijn heel blij met het eindresultaat. Het enige puntje was dat de plinten imcompleet waren, en ook dat is perfect opgelost.

Familie Holtmans
Den Haag
06-06-2019

“Het eindresultaat is nog mooier dan we hadden verwacht!”

Op aanraden van vrienden zijn we bij I-KOOK beland. Het hele traject van de aankoop van de keuken is voorspoedig verlopen. Onze keukencoach Danny heeft ons in de showroom erg goed geholpen  met het samenstellen van onze nieuwe keuken. Ton heeft vervolgens de keuken zeer vakkundig geplaatst. Het eindresultaat is nog mooier dan we hadden verwacht!

Danny Ples
Keukencoach

Het was me een genoegen jullie te helpen met jullie nieuwe keuken, en wat goed te horen dat jullie er zo blij mee zijn.

Familie Kuijper
Den Haag
12-05-2019

“Inmiddels I-kook ook al aangeraden aan vrienden.” 

Via een Collega kwam ik bij I-kook terecht. Ik ben geholpen door Danny Ples en dit was erg prettig! Hij luisterde goed en gaf mij heel erg goed advies. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan het 3D ontwerp! Inmiddels hebben we I-kook ook al bij vrienden aangeraden.

Danny Ples
Keukencoach

Wat een mooi compliment dat jullie ons ook weer bij anderen aandragen!

Nel en Jan van Veen
Den Haag
05-05-2019

“De goede reviews op internet zijn geheel terecht.”

Omdat wij op zoek waren naar een nieuwe keuken gingen we ons oriënteren op internet.  We kwamen I-KOOK tegen en zagen de goede reviews. Vervolgens zagen we ook goede reviews op andere websites zoals Qasa,nl.  Hierom besloten we een afspraak te maken bij I-KOOK Den Haag. Nou.. die goede reviews zijn helemaal terecht!

We werden geholpen door Danny Ples. Hij luisterde rustig naar ons en drong ons niets op. We hebben een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De montage verliep perfect en we zijn dolblij met het eindresultaat. Inmiddels hebben vrienden van ons ook al een afspraak gemaakt bij I-KOOK.

Danny Ples
Keukencoach

Beste Nel en Jan, wat een prachtig compliment! Jullie kunnen trots zijn op het mooie eindresultaat.

G. Koolhoven
Den Haag
02-04-2019

“Wij zullen aan iedereen I-KOOK aanbevelen.”

Zeer goede ervaring met I-kook. Wij zijn goed geholpen door de heer  D. Ples. Alles is verlopen volgens de planning. Wij zullen aan iedereen I-Kook aanbevelen. Bedankt

Danny Ples
Keukencoach

Zo horen we het graag en daar doen we het ook voor. Dat er maar lang van de keuken gebruik mag worden gemaakt.

Sergio Talamini
Den Haag
27-01-2019

“Ook bij zelfmontage kreeg ik geweldige ondersteuning!”

Via een collega ben ik bij I-kook terecht gekomen. Ik ben geholpen door Danny Ples. Hij heeft mij super goed geholpen. Hij luisterde erg goed en gaf me perfect advies.  Ik koos om de keuken zelf te monteren, maar toen stond Danny gewoon klaar voor me om advies te geven.  Het eindresultaat is dan ook super!  Top kwaliteit en ben erg blij met de keuken.

Ik raad I-kook dan ook bij iedereen aan!

Danny Ples
Keukencoach

Goed te horen dat je erg tevreden bent met het eindresultaat! Natuurlijk zijn wij je ook van dienst als je kiest voor zelfmontage. We staan er voor om iedereen van A tot Z te helpen.

Familie Meerman
Zoetermeer
24-12-2018

“Er werd echt alle tijd voor ons genomen.”

Zeer goed geholpen door Danny Ples. Hij nam alle tijd en alles verliep volgens afspraak. Wij zijn dan ook zeer tevreden en zouden I-kook zeker aanbevelen.

Omar Ziarmal
Zoetermeer
20-12-2018

“Ik voelde me thuis, geen gezeur of verkopers die je dwingen.”

Bij i-kook voelde ik me vanaf het eerste gesprek al thuis. Geen gezeur, geen verkopers die je dwingen om te kopen.

Onze adviseur was Danny Ples, een fijne medewerker die met je meedenkt aan oplossingen en het resultaat was fantastisch.

Ik heb i-kook en Danny aan meerdere kennissen aangeraden.

Top werk Danny.

Raymond van Melzen en Saskia van Rossum
Den Haag
12-12-2018

“Het eindresultaat is precies wat we ervan verwacht hadden. Prachtig!”

I-KOOK werd ons geadviseerd door aannemersbedrijf Blijbouw en de moeder van onze aanstaande schoonzoon.  We hadden afspraken met Danny Ples. De afspraken waren correct, gezellig en doeltreffend. De monteur deed zijn werk prima. Alles zag er erg goed uit na montage.

Het eindresultaat is precies wat we ervan verwacht hadden. Prachtig!

Danny Ples
Keukencoach

Bedankt voor dze mooie review en fantastisch om te lezen dat alles precies zo geworden is als jullie er van verwacht hadden.

Omar Ziarmal
Den Haag
12-12-2018

“Bij I-KOOK voelde ik me vanaf het eerste gesprek al thuis.”

Echte oprechte hulp, geen verkopers die je dwingen om te kopen. Onze keukencoach was Danny Ples, een fijne medewerker die met je meendenkt aan oplossingen en het resultaat was fantastisch.

Ik heb I-kook en Danny aan meerdere kennissen aangeraden.

Top werk Danny!

De heer M.D. Tilkema
Den Haag
07-12-2018

“Blij dat mijn vrienden mij adviseerden om naar I-kook te gaan.”

Via vrienden kwam ik bij I-kook terecht. Ik ben geholpen door Danny Ples. Hij was zeer behulpzaam en dacht erg goed mee. Ik heb de keuken zelf gemonteerd en alles was in 1x perfect geleverd. De keuken is nog mooier geworden dan op de tekening. Mijn complimenten! Ik zal I-kook ook zeker bij anderen aanbevelen.

Danny Ples
Keukencoach

Geweldig om te horen dat je ons ook gaat aanbevelen. De keuken is erg mooi geworden!

De heer E.C.V. Helwig
Zoetermeer
03-12-2018

“Erg blij met de keuze om van gas over te stappen naar inductie koken.”

Via mijn dochter ben ik bij jullie terecht gekomen. Zij heeft haar keuken ook  eerder naar tevredenheid gekocht. Danny Ples heeft ons geholpen en dacht erg goed mee. Wij zijn erg blij met zijn advies om over te stappen naar inductie. Het eindresultaat is nog mooier als op de 3D tekening!

D. Torenvlied
Den Haag
03-12-2018

“I-KOOK werd terecht aanbevolen.”

Via een makelaar ben ik in contact gekomen met I-kook en met dat advies ben ik erg blij. Ik ben in Den Haag geholpen door Danny Ples.  Er was een klein service puntje , de hendel van de keukenkraan was namelijk te lang ivm de achterwand. Hiervoor heeft Danny direct een nieuwe hendel geleverd en was het dus snel opgelost.  Ik zou I-kook zelf ook aan iedereen aanbevelen.

 

I.W.Menke
Den Haag
05-11-2018

“De Consumentenbond beveelt I-KOOK terecht aan!”

I-kook wordt samen met een paar andere keukenzaken aanbevolen door de Consumentenbond. Vooral de goede en realistische gesprekssfeer wordt geprezen; geen opjagerij en geen druk naar de klant. Dit bleek helemaal waar te zijn.

Danny Ples was mijn adviseur.  Hij is een vriendelijke en kundige adviseur. Hij luistert goed, is geduldig en oplossingsgericht. De monteur wass klantvriendelijk, kundig en netjes op tijd en heeft maatwerk opgeleverd.

Tijdens plaatsing van de keuken bleek de afzuigkap tijdens het transport beschadigd te zijn. Er werd snel en kundig opgetreden en deze was snel vervangen.  Danny kwam daarna zelfs langs met een bloemetje om te zorgen dat we helemaal tevreden waren.

Kortom, ik ben erg goed begeleid in mijn keuzes. Het eindresultaat is zelfs nog mooier dan het 3-D ontwerp.

J.Paalvast
Den Haag
05-11-2018

“De aandacht bij I-KOOK is perfect. Ga zo door!”

Op aanraden van anderen ben ik naar I-kook Den Haag gegaan en heb daar zeker geen spijt van.  Danny Ples was mijn adviseur en we hebben een zeer plezierig contact.  Hij pushte absoluut niet en maakte er geen enkel probleem van om meerdere afspraken te maken.  Daarnaast kwam er een zeer kundige en vriendelijke monteur. Hij nam alle tijd om de keuken te plaatsen.

Het eindresultaat is dan ook nog mooier geworden dan het ontwerp. I-Kook raad ik aan iedereen aan en dat heb ik deeds ook gedaan.

Danny Ples
Keukencoach

Blij te horen dat ik je goed heb kunnen helpen

Mike Cantelberg
Den Haag
08-10-2018

“Alles in een keer prima geleverd.”

Danny heeft ons professioneel en goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Ik heb zelf de keuken gemonteerd. Alles was in één keer prima geleverd, er was helemaal geen service.

Ik raad I-KOOK zeker aan bij iedereen die een keuken wil aanschaffen.

Danny Ples
Keukencoach

Daar ben ik trots op!

Frances Messer
Leiden
12-06-2015

“Goede kwaliteit en makkelijk in onderhoud.”

De keuken bij mij geplaatst geeft mij veel plezier. Goede kwaliteit en makkelijk in onderhoud.

Het enige minpunt is de kookplaat die zeker niet waterpas is gemonteerd. Het gevolg is dat alle pannen aan de rechter kant eerder aanbranden. Heel vervelend en had misschien voorkomen kunnen worden.

Danny Ples
Keukencoach

Wij waren niet op de hoogte van dit probleem. Als u wilt kan er altijd een monteur langskomen om te kijken of hij het op kan lossen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.