Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Danny PlesKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 19 reviews

Laatste klantervaringen over Danny en de winkel

"Wij hebben I-KOOK inmiddels aangeraden bij familie en vrienden."

Via via zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. Daar werden fijn door Danny Ples geholpen.  Het 3D-ontwerp van onze keuken komt overeen met het eindresultaat. Alleen de hoekstrips van de plinten hebben een afwijkende kleur. Ipv mat alluminium is deze alleen leverbaar in champagne kleur, bleek later.

Wij zijn met aandacht geholpen wat betreft reactie, levering en montage. Wij hebben I-KOOK inmiddels dan ook aangeraden bij familie en vrienden. We zijn zeer te spreken over Jeffrey, de monteur. Alles is volgens schema verlopen. Het.....

"Ik zou I-KOOK zeker aanraden bij familie en vrienden!"

Via een collega ben ik bij I-KOOK terechtgekomen. Het hele proces is op rolletjes verlopen. Ik ben tevreden over de snelheid van de levering en de montage, en ook de service is uitstekend. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Ik zou I-KOOK dan ook zeker aanraden bij familie en vrienden!

"We zijn heel blij met het eindresultaat"

Via internet zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. We zijn uitstekend geholpen door Danny, onze keukencoach. We zijn met voldoende aandacht geholpen en zijn tevreden over de snelheid van de levering en de montage. We zijn heel blij met het eindresultaat. Het enige puntje was dat de plinten imcompleet waren, en ook dat is perfect opgelost.

"Het eindresultaat is nog mooier dan we hadden verwacht!"

Op aanraden van vrienden zijn we bij I-KOOK beland. Het hele traject van de aankoop van de keuken is voorspoedig verlopen. Onze keukencoach Danny heeft ons in de showroom erg goed geholpen  met het samenstellen van onze nieuwe keuken. Ton heeft vervolgens de keuken zeer vakkundig geplaatst. Het eindresultaat is nog mooier dan we hadden verwacht!

"Inmiddels I-kook ook al aangeraden aan vrienden" 

Via een Collega kwam ik bij I-kook terecht. Ik ben geholpen door Danny Ples en dit was erg prettig! Hij luisterde goed en gaf mij heel erg goed advies. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan het 3D ontwerp! Inmiddels hebben we I-kook ook al bij vrienden aangeraden.

"De goede reviews op internet zijn geheel terecht"

Omdat wij op zoek waren naar een nieuwe keuken gingen we ons oriënteren op internet.  We kwamen I-kook tegen en zagen de goede reviews. Vervolgens zagen we ook goede reviews op andere websites zoals Qasa,nl.  Hierom besloten we een afspraak te maken bij I-Kook Den Haag. Nou.. die goede reviews zijn helemaal terecht!

We werden geholpen door Danny Ples. Hij luisterde rustig naar ons en drong ons niets op. We hebben een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De montage verliep perfect en we.....

Laatste blogartikelen door Danny

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Brian Engel

10

Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Weliswaar nog in bestelling maar de volste vertrouwen dat dit goed komt.

Werner Kram

10

Hayo Smit is klantvriendelijk en deskundig, dit gaf ons het vertrouwen voor de aanschaf van onze keuken.

van Lith

9

Tevredenheid, goed gevoel

M, van Tilborgh

9

Prima advies en al mijn wensen (zelfs degene waarvan ik niet wist dat ik het wilde totdat ik het zag) zitten nu in een mooi…

R. de Kock

10

Ik ben inmiddels vaste klant bij I-kook Capelle aan den IJssel. Jaap en Jessica zijn deskundig, behulpzaam en transparant. Afspraak is afspraak.

Waning

10

keukencoach is zeer deskundig en zeker de reden dat we bij uw bedrijf de keuken gekocht hebben .

van der Laan

9

We kregen een goed gevoel bij deze zaak.

Jan Terpstra

8

Keurig afgeleverd volgens afspraak en alles kompleet, in 1 keer goed!

Suurbier

9

Uniek om binnen een paar uur een complete keuken te hebben gekocht dankzij deskundig en ontspannen advies van de heer Martin van Bergen!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}