Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Danny PlesKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 31 reviews

Laatste klantervaringen over Danny en de winkel

09 juni 2020

 "Aanrader."

Hele positieve ervaring met I-KOOK. Kwaliteit en levering is prima. Zijn klantvriendelijk en adviserend, denken mee om de keuken zoveel mogelijk naar wens en budget van de klant te maken. Aanrader!

19 juni 2020

"Voor een betaalbare prijsje een mooie keuken geleverd."

Onze ervaring met I-KOOK was top. Klantvriendelijk en meedenkende verkoopadviseur gehad. Levering is goed gegaan, net zoals de montage door de monteurs van I-KOOK. Voor een betaalbare prijsje een mooie keuken geleverd. Aanrader voor een ieder.

09 december 2019

"Ze denken echt met je mee!"

Mijn man kende I-KOOK al via vrienden, zelf rijd ik ook regelmatig langs de winkel, hierdoor zijn wij zelf ook gaan kijken bij I-KOOK Den Haag. Bij onze eerste keer binnenlopen (zonder afspraak) meteen goed gesprek met Danny. Hij gaf ons goede tips en goed advies. Na ons 2e gesprek bij I-KOOK Den Haag hebben wij besloten onze keuken hier te kopen. Samen hebben wij een 3D-ontwerp gemaakt, wat er al prachtig uit zag.
We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar het eindresultaat mag.....

10 december 2019

"Het ontwerp was al prachtig, de werkelijkheid is nog mooier."

Door een enthousiaste collega, doorverwezen naar I-KOOK. Daar zijn wij, door Danny, erg netjes geholpen. We hebben daar een 3d-ontwerp gemaakt, wat al erg mooi was. De uiteindelijke keuken is nog mooier dan het ontwerp! Met dank Ton de monteur. Hij heeft zeer netjes gewerkt en kwam met goede ideeën.
Wij zijn super blij met het eindresultaat en raden I-KOOK zeker aan!

"Zeer professioneel en vakkundig geholpen"

Via het internet zijn wij terechtgekomen bij I-KOOK. Bij aankomst in de winkel zijn wij op een professionele en vakkundige manier geholpen door Danny.  Daar hebben wij een een 3D ontwerp gemaakt, die kwam volledig overheen met onze wensen.
De montage en levering van de keuken zijn beiden perfect uitgevoerd. Onze monteur Ton heeft zeer vakkundig werk verricht.  Wij zijn heel blij met de extra hoge onderkasten en het verdiepte werkblad, hierdoor hebben wij meer werkruimte in onze keuken.
Wij bevelen I-KOOK zeker aan!

12 november 2019

"De keuken is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden."

Na een eerdere aankoop bij I-KOOK, besloten weer te gaan.
Daar zijn we warm ontvangen door Danny Ples. Op een plezierige manier begeleid. De keuken is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. De montage is uitgevoerd door Jeffrey, een relaxte man en zeer vakkundig.
Vanaf het gesprek tot aan de montage is alles uitstekend en duidelijk verlopen.

Laatste blogartikelen door Danny

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}