Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Danny PlesKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 29 reviews

Laatste klantervaringen over Danny en de winkel

09 december 2019

"Ze denken echt met je mee!"

Mijn man kende I-KOOK al via vrienden, zelf rijd ik ook regelmatig langs de winkel, hierdoor zijn wij zelf ook gaan kijken bij I-KOOK Den Haag. Bij onze eerste keer binnenlopen (zonder afspraak) meteen goed gesprek met Danny. Hij gaf ons goede tips en goed advies. Na ons 2e gesprek bij I-KOOK Den Haag hebben wij besloten onze keuken hier te kopen. Samen hebben wij een 3D-ontwerp gemaakt, wat er al prachtig uit zag.
We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar het eindresultaat mag.....

"Het ontwerp was al prachtig, de werkelijkheid is nog mooier."

Door een enthousiaste collega, doorverwezen naar I-KOOK. Daar zijn wij, door Danny, erg netjes geholpen. We hebben daar een 3d-ontwerp gemaakt, wat al erg mooi was. De uiteindelijke keuken is nog mooier dan het ontwerp! Met dank Ton de monteur. Hij heeft zeer netjes gewerkt en kwam met goede ideeën.
Wij zijn super blij met het eindresultaat en raden I-KOOK zeker aan!

"Zeer professioneel en vakkundig geholpen"

Via het internet zijn wij terechtgekomen bij I-KOOK. Bij aankomst in de winkel zijn wij op een professionele en vakkundige manier geholpen door Danny.  Daar hebben wij een een 3D ontwerp gemaakt, die kwam volledig overheen met onze wensen.
De montage en levering van de keuken zijn beiden perfect uitgevoerd. Onze monteur Ton heeft zeer vakkundig werk verricht.  Wij zijn heel blij met de extra hoge onderkasten en het verdiepte werkblad, hierdoor hebben wij meer werkruimte in onze keuken.
Wij bevelen I-KOOK zeker aan!

12 november 2019

"De keuken is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden."

Na een eerdere aankoop bij I-KOOK, besloten weer te gaan.
Daar zijn we warm ontvangen door Danny Ples. Op een plezierige manier begeleid. De keuken is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. De montage is uitgevoerd door Jeffrey, een relaxte man en zeer vakkundig.
Vanaf het gesprek tot aan de montage is alles uitstekend en duidelijk verlopen.

19 november 2019

"Ten opzichte van andere adviseurs, stak Danny met kop en schouders boven de rest uit."

Door het zoeken op internet, terechtgekomen bij I-KOOK. De winkel sprak me aan door de vaste prijzen en alle goede reviews.
Ik ben in de winkel goed geholpen door keukencoach Danny, ten opzichte van andere verkopers van andere bedrijven, stak hij met kop en schouders boven de rest uit.
Helaas was er een verkeerde koelkast geleverd, dit is wel opgelost, maar dit heeft wel wat lang geduurd. De montage is goed verlopen en de keuken staat.....

"We zijn met veel aandacht geholpen."

Via vrienden zijn wij bij I-KOOK  Den Haag terechtgekomen, daar zijn wij goed geholpen door Danny. Hij heeft ons rustig geholpen en goed advies gegeven en samen een 3D ontwerp gemaakt.
We zijn met veel aandacht geholpen, de levering was goed, alleen was aanrechtblad niet op tijd binnen, I-KOOK heeft er alles aan gedaan zodat dit snel afgehandeld werd. De montage is goed verricht door Ton & Jeffrey, beide hebben netjes werk verricht, erg vakkundig.
Wij raden I-KOOK zeker aan!

Laatste blogartikelen door Danny

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}