uit 4 klantervaringen
Etten-Leur
C. Martens
St. Willebrord
25-11-2021

“Zeer goede service, de verkoopster dacht goed met ons mee.”

 

Bron: Qasa

Charlotte Notenboom
Keukencoach

Hi familie Martens, wat hebben jullie het gezellig gemaakt! Het resultaat mag er zijn. Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken.

Rina
Wouw
12-11-2021

“Goede service, zeker een aanrader.”

Mooie stevige keuken alles tegelijkertijd geleverd en twee dagen later gemonteerd alles keurig netjes ,een deukje in de afzuigkap deze ,daarna een nieuwe gehad .
Goede service, zeker een aanrader.

Charlotte Notenboom
Keukencoach

Hi Rina, dankjewel voor jullie vertrouwen in mij als jullie keukencoach. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit van de keuken en de service vanuit I-KOOK. Leuk dat ik bij jullie langs mocht komen om de keuken te bekijken, dankjewel voor de gastvrijheid!

Albert
Breda
12-11-2021

“Alle puntjes werden tot in de detail uitgewerkt.”

Ik heb een prachtige keuken samengesteld met de keukencoach van I-KOOK, alle puntjes werden tot in detail uitgewerkt en tijdens de montage ontbrak er niets en waren er geen restpunten. Overal erg tevreden.

Bron: Qasa

Charlotte Notenboom
Keukencoach

Hi Albert, dankjewel voor je leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent. Bijgevoegd nog een foto van je spoelbak met geïntegreerde korfplug opener en zeeppompje. Met vriendelijke groet, Charlotte.

Janny Neelen
Breda
12-11-2021

“Ze voelde gelijk aan wat mijn smaak was.”

Ben heel goed geholpen door Charlotte, ze voelde gelijk aan wat mijn smaak was. Heb heel goed advies gekregen om toch mijn droomkeuken en mijn wensen binnen mijn budget te kunnen kopen.

Bron: Qasa

Charlotte Notenboom
Keukencoach

Dankjewel voor je mooie compliment Janny! Fijn dat je zo blij bent met de keuken. Bijgevoegd nog wat foto's van jouw keuken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.