uit 6 klantervaringen
"Ik ben iemand die oprecht geïnteresseerd is in de wensen van klanten. Het leukste vind ik om samen met jou te kijken naar de beste oplossingen qua indeling, kleur en materiaalkeus. In mijn ontwerp betrek ik vaak de woonkamer, vloer en inrichting, zodat de keuken onderdeel wordt van de volledige ruimte. Ik ben pas tevreden als jij ook echt tevreden bent."
Kaya Wissebom
Alkmaar
17-09-2021

“Ze nemen graag de tijd voor je.”

Bij binnenkomst hadden wij meteen een goed gevoel. De winkel ziet er erg netjes uit met verschillende stylen keukens. Hierdoor hebben wij meteen ter plekke een afspraak gemaakt met Barbara Koops. Zij heeft ons super goed geholpen en veel opties laten zien. Goed geluisterd naar onze wensen en mooie 3D ontwerpen gemaakt. Ze nemen graag de tijd voor je, echt fijn als je niet precies weet wat voor keuken je wilt. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken in beton look style. Nooit gedacht deze style te nemen maar het staat erg mooi in ons huis. Alles is ook geleverd op de afgesproken datum en tijd. Bij beschadiging komen ze het nog persoonlijk brengen. Veel dank en raad het zeker een ander aan om een afspraak te maken!

Barbara Koops
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Het eindresultaat is prachtig geworden. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Karin
Schoorl
27-06-2021

“Je wordt goed op de hoogte gehouden.”

Ik ben heel tevreden over de keuken die ik heb aangeschaft via I-KOOK. Je wordt goed op de hoogte gehouden en op het moment dat de keuken geleverd en geplaatst zou worden, gebeurde het ook gewoon!

Ondanks het feit dat de verkoopmedewerker met wie ik de keuken heb samengesteld vertrok, is de opdracht zorgvuldig overgenomen en uitgevoerd. De verlichting die niet meegeleverd was, werd zet z.s.m. na geleverd.

Bij I-KOOK denken ze ook goed met je mee. Nadat de definitieve bestelling is geplaatst, werd ik nog gebeld door de persoon die het keukenontwerp nog eens extra had gecheckt met de vraag of het niet beter was om een kleinere koelkast te nemen omdat de oven op dit moment wel heel hoog geplaatst was. Dat heb ik uiteindelijk gedaan en ben ik blij mee.

Barbara Koops
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review. Het eindresultaat is prachtig geworden en past perfect in je woning. Ik vond het leuk dat ik jou verder mocht helpen en wens je nogmaals veel plezier met je nieuwe keuken.

Ruben
Alkmaar
07-04-2021

“Heel erg bedankt Barbara voor de service!”

Na een aantal keuken zaken in Alkmaar te hebben bezorgd ook bij I-KOOK naar binnen gekomen.

Geen opdringerige verkopers, waarbij je als klant echt het gevoel hebt dat jij centraal staat. Ondanks het beperkte budget nooit het gevoel gehad dat ik echt moest inleveren in kwaliteit.

Barbara heeft geholpen ons echt top geholpen en ook een heel mooi design gemaakt die ook echt goed uit heeft gelakt in de praktijk. Heel erg bedankt Barbara voor de service!

Barbara Koops
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. ?

Jurjen Wouda
Bergen
07-04-2021

“Professioneel.”

Goed geholpen met een goed advies, en een professionele monteur, die kwam plaatsen. Ook goed opgelost toen er iets niet klopte.

Barbara Koops
Keukencoach

Bedankt voor de review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Geniet ervan.

Richard & Sandra
Limmen
19-03-2021

“Uitstekend geholpen met het kiezen van een keuken binnen ons budget.”

Door een tip van een buurman kwamen we bij I-KOOK terecht. Barbara was onze keukencoach, zij heeft ons uitstekend geholpen met het kiezen van een keuken binnen ons budget. Ook het advies om een upgrade te doen over de inbouw apparatuur was erg nuttig. Wij zijn erg tevreden over de keuken die in deze corona tijd snel en vakkundig geplaatst is. Ook attent dat Barbara langskwam om het eindresultaat te zien.

Barbara Koops
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en complimenten! Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe.

Familie de Laat
Schagen
28-01-2021

“Door keukencoach Barbara is het helemaal goed gekomen.”

Na bijna 10 uur in totaal bij keukencoach Barbara doorgebracht te hebben, kregen we een prachtig resultaat in onze moeilijke keuken. Door de vele ramen in de ruimte was het erg lastig, maar door keukencoach Barbara is het helemaal goed gekomen. Een werkelijk prachtige u- keuken, binnen het gestelde budget.
Ik kan I-KOOK zeker aanbevelen: veel persoonlijke aandacht, en absoluut geen druk om iets te beslissen.
Barbara bedankt, en we zien je graag een keer op de koffie!

Barbara Koops
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke review! Ik ben blij dat alles zo goed is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn. Ik vond het gezellig en leuk om jullie te mogen begeleiden met deze prachtige keuken, ik kom graag een keertje op de koffie! Veel kookplezier toegewenst.

"Ik ben iemand die oprecht geïnteresseerd is in de wensen van klanten. Het leukste vind ik om samen met jou te kijken naar de beste oplossingen qua indeling, kleur en materiaalkeus. In mijn ontwerp betrek ik vaak de woonkamer, vloer en inrichting, zodat de keuken onderdeel wordt van de volledige ruimte. Ik ben pas tevreden als jij ook echt tevreden bent."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.