uit 6 klantervaringen
"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Hierbij zorg ik ervoor dat ik al jouw wensen inzichtelijk krijg en dit kan laten aansluiten bij het financiële plaatje."
Addy van der Molen
28-07-2022

“Alles compleet en perfect.”

Heel erg blij met onze keuken. In de showroom werden we al zeer goed geadviseerd door Arif Yusupov. Geen opdringerige verkooppraatjes. Het plaatsen ging ook heel goed. Alles gelukkig compleet en perfect geplaatst. Ik kan iedereen I-KOOK aanraden!

Bron: Qasa

Arif Yusupov
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, fijn dat alles naar wens is verlopen! Het eindresultaat is werkelijk prachtig, geniet ervan.

Peter Schoor
Etten-Leur
12-05-2022

“Open communicatie.”

Uitstekend geholpen bij het vinden van een nieuwe keuken. Er werd open gecommuniceerd over de prijs en bij obstakels (zoals leidingwerk verplaatsen) snel een oplossing gevonden. Je hoeft hier ook niet over de prijs te onderhandelen (In de bijgevoegde foto is de keuken 90% klaar).

Bron: Qasa

Arif Yusupov
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review. Samen hebben we een prachtig eindresultaat behaald, waar we zeker trots op mogen zijn. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe.

Binnenkijken bij Myrna en Danny
26-04-2022

Arif heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken van een keuken. Hij dacht goed mee met onze wensen en de opstelling die wij graag wilden. Het contact loopt nog steeds goed en bij het bestellen van extra mandjes voor de apothekerskast was dit ook allemaal geen probleem. Tevens heeft hij meegedacht in het vinden van een aannemers, wat in deze tijd nogal lastig is.

Arif Yusupov
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review en de gastvrijheid. Het was leuk om na oplevering de keuken te zien in jullie woning. Het is prachtig geworden! Ik wens jullie samen veel mooie momenten toe in deze nieuwe keuken!

Ria
Kaatsheuvel
24-03-2022

“Helemaal naar wens.”

Bij het vertellen van onze wensen meteen een vakkundig en goed advies gekregen. Goed ingespeeld op wat we wilden en meteen overgegaan op kopen (we hadden al diverse winkels bezocht). Waarom I-KOOK? Heel eenvoudig, geen opdringerige verkoper, maar een verkoper die je laat praten en advies geeft i.p.v. deals willen afdwingen.
Zo ontzettend blij met mijn keuken. Helemaal naar wens afgewerkt en geplaatst.

Arif Yusupov
Keukencoach

Beste Ria, wat fijn dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken en onze werkwijze, dat horen we graag! Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar een prachtige keuken en wens jullie bij deze veel kookplezier toe!

Marian Sleegers
Tilburg
17-02-2022

“Service, professionaliteit en afspraken hoog in het vaandel.”

Samen met mijn zoon ben ik voor mijn appartement in de winkel een keuken uit gaan zoeken. Zijn ontzettend goed geholpen door Arif. De plaatsing ging snel en werd tot in de puntjes uitgevoerd. Alles werd netjes achtergelaten en super vriendelijke installateurs.

Ook is er een fijne check na het plaatsen om te kijken of alles is zoals beloofd en men volledig tevreden is. Hier staat service, professionaliteit en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. Aanrader dus!

Arif Yusupov
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Goed om te horen dat de keuken en de verleende service geheel naar wens is verlopen. Het resultaat is prachtig geworden en ik ben blij dat jij daar ook zo over denkt. Ik wens je bij deze nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Ververs
Kaatsheuvel
02-12-2021

“We konden niet wachten tot de keuken zou komen.”

Bij het zoeken naar een nieuwe keuken, en al bij diverse bedrijven geweest te zijn, viel het ons meteen op dat bij I-KOOK de aandacht maar vooral de duidelijke uitleg, over indeling en gebruiksgemak zo goed werd besproken dat we meteen wisten hier gaan we onze keuken kopen. Arif, de naam van de verkoper, denkt met je mee, vroeg goed door, en met zijn ervaring kwamen we tot een prachtig keuken ontwerp. We konden niet wachten tot de keuken zou komen, zo mooi al uitgewerkt op de tekening. De prijs was helemaal ok. Alle afspraken die gemaakt waren en alle handelingen zijn correct nagekomen. Wij zijn dus ook echt super tevreden over I-KOOK keukens.

Bron: Qasa

Arif Yusupov
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Hierbij zorg ik ervoor dat ik al jouw wensen inzichtelijk krijg en dit kan laten aansluiten bij het financiële plaatje."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.