Tijdens de actie profiteer je van gratis KitchenAid apparaten voor je nieuwe keuken ter waarde van € 400,-.

Kies uit één van de twee voorbeeld pakketten of stel in overleg met je keukencoach eventueel een ander pakket samen. De KitchenAid apparaten zijn bovendien in veel verschillende kleuren beschikbaar. Zo is er altijd een kleur die bij jouw nieuwe keuken past!

Pakket 1

Bestaande uit een KitchenAid staafmixer (incl. hulpstukken en opbergdoos) + KitchenAid blender + KitchenAid mini foodprocessor. Kies uit diverse kleuren!

Inclusief in de doos: s-vormig mes, stervormig mes, opschuimer/ klopper, 3 mesbeschermers, 1 panbeschermer, 2 verwisselbare roestvrijstalen mixstaven (20/33 cm), draadgarde, hakselhulpstuk, mengbeker met schaalverdeling en een opbergdoos.

De perfecte grootte voor dagelijks gebruik in de keuken en ideaal om snel ingrediënten te hakken, dressings en sauzen te bereiden en nog veel meer.

Het nieuwe KitchenAid Diamond mixsysteem heeft roestvrijstalen messen en een mengbeker van 1,7 L met gepatenteerd diamantvormig ontwerp en zorgt voor een krachtige werveling terwijl de Intelli-speed-motorsturing automatisch de snelheid en kracht aanpast voor optimale resultaten.

Pakket 2

Ervaar thuis de smaak van professionele koffie uit een koffiebar met de stijlvolle, stevige en gemakkelijk te onderhouden KitchenAid Artisan Nespresso.

Voor een meerprijs van slechts € 60,- breidt je het Artisan Nespresso apparaat uit met een prachtige Aeroccino melkschuimer. Met deze melkschuimer maakt u de beste cappuccino’s en latte macchiato’s met één druk op de knop. Met zijn retro design en strakke look staat de Aeroccino bovendien schitterend in elke keuken.

U kunt tot 120 ml koud melkschuim bereiden en tot 240 ml. warm melkschuim. Diameter: 9 cm. hoogte: 17 cm.

* Deze actie is alleen geldig bij aankoop van een complete keuken met een minimale waarde van € 3.000,-. Indien je geen gebruik wil maken van de actie  ontvang je eenmalig  € 200,- extra korting op je keuken.