Klantervaringen I-KOOK Oudehaske

Hasker Utgongen 1
8465 SJ Oudehaske

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 70 ervaringen
  • 5 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Punter
Oudehaske
19-01-2024

“Blij met onze nieuwe keuken”

Na vakkundig advies en een aantrekkelijke prijs hebben we een keuken gekocht bij I-KOOK Oudehaske. Er werd goed met ons meegedacht en Gertjan was ten alle tijden beschikbaar voor vragen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken!

Bron: Qasa

 

Bedankt voor deze positieve review over de service bij I-KOOK Oudehaske! Als er ooit nog vragen opduiken, laat het ons gerust weten. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Klaas en Hennie
Oudehaske
10-10-2023

“Zeer tevreden over alles.”

Alles klopte eigenlijk. Het samenstellen van de keuken. Waarbij we goed werden begeleid door Gertjan. We zijn over alles zeer tevreden van de aankoop tot het plaatsen van de keuken.

Bron: Qasa

Bedankt voor het delen van de positieve ervaring! Geniet van je nieuwe keuken!

DJ Bron
Oudehaske
26-07-2023

“In de tussentijd van uitzoeken naar plaatsen kon altijd beroep gedaan worden op de expertise van Gerjan en Fokke.”

In een periode waarin heel weinig mogelijk was konden we toch zaken doen bij I-KOOK Oudehaske. We zijn daarbij erg goed geholpen, er werd actief meegedacht en ook de minimale restpuntjes na montage werden adequaat en naar volle tevredenheid opgelost. Ook in de tussenperiode van uitzoeken naar plaatsen kon altijd een beroep worden gedaan op de expertise van Gertjan en Fokke. We zijn zeer tevreden over de mooie keuken en raden I KOOK Oudehaske zeer zeker aan. Het is zeer prettig zaken doen waarbij de klant nog echt centraal staat, ideeën worden gedeeld en beloften worden waargemaakt. Zeer betrouwbaar bedrijf.

Bron: Qasa

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. We hebben je graag geholpen!

Ellen en Theo
Oudehaske
26-07-2023

“Het was een uitdaging, waar I-KOOK Oudehaske voortreffelijk in is geslaagd.”

Bij de vervanging van onze oude, open keuken waren er drie belangrijke punten. Optimaal gebruik van de zeer beperkte ruimte van slechts 2×3, visuele integratie met de eetkamer en het kunnen plaatsen van de nieuwste Siemens apparatuur. I-KOOK Oudehaske is daar voortreffelijk in geslaagd. Zowel het verwijderen van de oude keuken als het voorbereiden om de nieuwe te installeren is zonder oponthoud verlopen. De nieuwe keuken is vervolgens professioneel geïnstalleerd, wat bij een jaren 30-huis, waar niets recht loopt, een extra uitdaging is. De prijs was in vergelijking met andere aanbieders alleszins redelijk. Het resultaat is een cockpit-achtige keuken van prachtige materialen met verrassend veel werkruimte. We zijn erg enthousiast over zowel het proces als het resultaat en kunnen I-KOOK Oudehaske aan iedereen aanbevelen.

Bron: Qasa

De foto's spreken voor zich... Wát een mooie keuken. Ik vond het leuk om in deze compacte ruimte een keuken te ontwerpen waarbij je toch ruimte en alle gewenste apparatuur hebt. Goed om te horen dat jullie er blij mee zijn!

Kristian Bakker
Oudehaske
21-06-2023

“Inmiddels al 2 maanden aan het genieten van een prachtige keuken van goede kwaliteit.”

Via internet terechtgekomen bij I-KOOK. Een fijne showroom met genoeg inspiratie. Na een gesprek met Gertjan hebben we een prachtige keuken samengesteld via de computer. Gertjan is een eerlijke adviseur die u geen dure troep probeert te verkopen. Direct tevreden na 1 ontwerpgesprek. De materialen die gebruikt worden zijn duidelijk van goede kwaliteit en de prijs van de keuken viel ons zelfs mee. Montageafspraak kon 12 weken van tevoren aangevraagd worden. Na montage 2 kleine punten die opgelost moesten worden. Er werd snel duidelijkheid gegeven over deze puntjes, deze werden alle 2 binnen 2 weken opgelost. Nu inmiddels al 2 maanden aan het genieten van een prachtige keuken van goede kwaliteit. We gaan hier nog vele jaren plezier van hebben.

Bron: Qasa

Bedankt voor het delen van de positieve ervaring! Goed om te horen dat je al twee maanden aan het genieten bent van de keuken. Op nog vele jaren kookplezier!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

DJ Bron
Franeker
26-04-2023

“Ook bij kleine wijzigingen denken ze mee.”

Zeer positieve ervaring met Gertjan en Fokke. No nonsens en doen en beloven wat ze zeggen. Goede service en denken goed met de klant mee. Afspraken worden keurig nagekomen. Ook bij kleine wijzigingen of aanpassingen denken ze mee. Keuken uitgezocht in Coronatijd en de medewerking van I-KOOK was daarin zeer positief. Waar we bij anderen niet terecht konden, werd door Fokke en Gertjan in mogelijkheden gedacht. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, mede dankzij I-KOOK. Absolute aanrader deze vestiging.

Dank voor de complimenten. We hebben beiden graag met je meegedacht en het eindresultaat mag er zijn. Geniet ervan!

Tjeerd Hoekstra
Urk
11-08-2022

Zeer tevreden met de nieuwe keuken, we zijn er erg blij mee.

Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken! Het ziet er supergezellig uit, geniet ervan.

Familie Haan
Surhuisterveen
31-03-2022

“Een winkel waar je eens langs moet gaan!”

Een prachtige keuken voor een TOP prijs, zeer snelle levering en plaatsing. Ook toen er later wat gewijzigd moest worden werd het prima en snel gedaan. Oudehaske I-KOOK is zeker een winkel waar je eens langs moet gaan!!

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling, fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Het eindresultaat mag er zeker zijn, geniet ervan!

Hans Ypma
Nijeveen
24-02-2022

“Hele prettige verkoopervaring, bijzonder nette installatie.”

Direct een duidelijke en scherpe prijs, goede adviezen en geen verkooppraatjes.
De installatie door Evert was snel en bijzonder netjes.

Ik heb 4 aanbieders bezocht maar I-KOOK gaf het beste gevoel en direct een scherpe prijs.

Bedankt voor je mooie review, fijn dat we je zo goed hebben mogen helpen. Het eindresultaat is prachtig geworden, veel kookplezier toegewenst!

A. Hartman
Sexbierum
20-01-2022

“Als we weer een nieuwe keuken moeten, gaan we hier zeker weer heen.”

Goede service gehad in de winkel tijdens het uitzoeken van een nieuwe keuken. Niet duur qua materiaal. Op tijd geleverd door de zaak. We hebben de keuken zelf geplaatst. Helaas kan ik geen foto’s plaatsen, maar ben zeer tevreden. Als we weer een nieuwe keuken moeten gaan we hier zeker weer heen.

Fijn dat de montage goed is verlopen en fijn dat alles naar wens is. Wie weet zien we elkaar in de toekomst nog eens, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.