Klantervaringen I-KOOK Eindhoven

Woonboulevard Eindhoven
Kanaaldijk-Noord 5A
5613 DH Eindhoven

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 118 ervaringen
  • 6 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Mart en Sylvia de Brouwer
30-01-2024

“Bedankt!”

Na wat slechte en opdringerige ervaringen bij andere keukenwinkels zijn wij per toeval terecht gekomen bij I-KOOK. Complete nieuwe keuken gekocht. Zijn zeer goed geholpen bij het kiezen van diverse aspecten, zoals bijvoorbeeld de indeling van de keuken. En meteen een eerlijke prijs krijgen! Wat wij ook zeer waardeerden is dat er geen druk werd gelegd voor het uiteindelijk nemen van de beslissing om tot kopen over te gaan. Ook het plaatsen ging precies zoals gepland. Op een enkel dingetje wat niet goed was werd meteen goed gereageerd en ook zsm netjes opgelost. Wij wachten nu nog op een klein detail dat opgelost moet worden, maar zijn ervan overtuigd dat ook dat helemaal goed komt. Wij genieten al volop van de nieuwe keuken! Bedankt Michael!

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat jullie op je gemak hebben gekeken naar een nieuwe keuken! Jullie hebben een prachtige moderne keuken uitgekozen. Veel kookplezier en geniet ervan! Kom gerust terug wanneer er vragen zijn.

van den Hout
Eindhoven
18-01-2024

“Positieve ervaring!”

Heel positieve ervaring met I-KOOK Eindhoven. Keuken is netjes geleverd en geinstalleerd. Klein probleempje met een deur maar dit is snel en correct verholpen. Dank aan Michael Verlijsdonk.

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met I-KOOK Eindhoven! Ik ben blij om te horen dat de levering en installatie van je keuken naar tevredenheid zijn verlopen. Vervelend dat er een klein probleem was met de deur, maar dit hebben we gelukkig samen goed opgelost! Veel geluk in jullie nieuwe keuken!

Van den Hout
Eindhoven
02-01-2024

“Een positieve ervaring!”

Heel positieve ervaring met I-KOOK Eindhoven, alles correct geleverd en geïnstalleerd, klein probleempje met een deur, maar is snel naar tevredenheid opgelost. Bedankt Michael Verlijsdonk!

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met I-KOOK Eindhoven! Ik streef altijd naar een naadloze ervaring voor onze klanten, en het doet mij goed te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Eindhoven en geniet van de nieuwe keuken!

Ilse
Eindhoven
20-12-2023

“Een nieuwe keuken en bijkeuken.”

Wij hebben een bijkeuken aangeschaft bij I-KOOK Eindhoven. We zijn erg vriendelijk geholpen en er is goed meegedacht in de indeling van de bijkeuken. Ook is er heel goed rekening gehouden met ons budget, waar we ruim binnen bleven door slimme oplossingen.

Ervaring van 3 oktober 2022:
Een riante keuken aangeschaft met o.a. een eiland van 4,5 meter. Erg goed geholpen met keuze in o.a. materiaal blad. Ook goed meegedacht over opties/indeling van de kasten/lades. Er is ruim de tijd genomen voor ons om alles goed te bekijken en te bespreken. Heel fijne ervaring!

Bron: Qasa

Dank voor het delen van je ervaring! We zijn heel blij dat we mochten bijdragen aan zowel de aanschaf van je bijkeuken als je riante keuken. Het is geweldig om te horen dat ons team vriendelijk en behulpzaam was en goed heeft meegedacht over de indelingen en materialen, zowel voor de bijkeuken als voor het eiland van 4,5 meter. Bij I-KOOK Eindhoven nemen we graag de tijd om samen met onze klanten alle details te bekijken en te bespreken. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Eindhoven en geniet van jullie nieuwe keuken!

Vincent van Eijk
Eindhoven
22-11-2023

“Super!”

Wij zijn super goed geholpen bij de aanschaf van onze keuken. De verkoper dacht goed mee tijdens de gesprekken die we hadden. We kregen goed advies over wat wel en wat niet kon. Het plaatje dat we in ons hoofd hadden, is perfect vertaald naar de werkelijkheid. Na oplevering hadden we een paar servicepunten. Dit is allemaal goed opgelost. Al met al zijn we erg tevreden over I-KOOK en is dus een dikke aanrader.

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met de aanschaf van je keuken bij I-KOOK! Ons team is blij dat we jullie verwachtingen hebben kunnen waarmaken. Ook fijn om te horen dat de servicepunten goed zijn opgelost. Nogmaals bedankt dat je voor I-KOOK hebt gekozen en veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Perry Crielaard
Eindhoven
09-11-2023

“Super tevreden!”

Sinds aantal weken nieuwe keuken via I-KOOK Eindhoven. Super tevreden, goed geholpen in de winkel met juiste feedback. Andere koelkast dan 1e instantie op offerte. Was geen enkel probleem. Kleine beschading op onze BORA kookplaat. Ook dit werd naar volle tevredenheid opgelost. In goed tijdsbestek. Keuken montage ook naar volledige wens verlopen. Fijne monteur die alles Zeer netjes heeft geïnstalleerd. Volgende ronde weten we al waar we moeten zijn. 🙂

Bron: Qasa

Mooi om te horen dat jullie tevreden zijn! Geniet van jullie nieuwe keuken en wie weet tot ziens!

L. van der Tholen
Eindhoven
31-10-2023

“Echt de moeite waard om eens binnen te lopen”

We hebben voor een klein budget een keuken gekocht bij I-KOOK. We zijn goed geadviseerd en hebben een BORA kookplaat met afzuigsysteem. We bleven binnen ons budget en hielden zelfs geld over om de keuken door hun vakmensen te laten zetten! Ook dat is goed bevallen. Ze waren vriendelijk en overlegden goed. Ook praktisch nagedacht over bepaalde dingen. Kortom: we zijn superblij met onze keuken! Echt de moeite waard om eens binnen te lopen en advies te vragen!

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat de montage door onze vakmensen ook goed is bevallen. Veel kookplezier!

Mark Leenders
Eindhoven
29-09-2023

“Geweldig”

Top service, meedenken met bedachte ideeën… en dit omzetten in zoiets moois. Geweldig! Van ontwikkelen tot plaatsen, in 1 woord geweldig! Iedereen aan te raden!

Bron: Qasa

Sofka Trajcevska
Eindhoven
29-09-2023

“Goede en vriendelijke service”

The whole process from the first informative meeting, to the design of the kitchen, the measuring and the installation went perfectly well. The staff at I-KOOK did an impressive job in their design, they tried to find the best possible offer of a kitchen that suited our budget. The installment went super fast and excellent. The kitchen is amazing, we could not ask for more! I recommend the I-KOOK kitchen experts to all who want a excellent quality of a kitchen given with and excellent and friendly services.

Bron: Qasa

Thanks for the nice review! Great to hear that you are so satisfied! Enjoy your new kitchen.

Ayca
Veldhoven
10-08-2023

“Carlos dacht mee met elke stap.”

Bedankt Carlos van I-KOOK Eindhoven voor de prachtige keuken. Carlos heeft een prachtig design voor ons gemaakt en meegedacht op elke stap. Ik heb nu de perfecte keuken. Ik zou jullie aan iedereen aanraden.

Bedankt Ayca! Ik heb met alle plezier jouw nieuwe keuken ontworpen. Goed om te horen dat je er blij mee bent.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.