Klantervaringen I-KOOK Den Haag

Omgeving Zichtenburg
Zichtenburglaan 16
2544 EB Den Haag

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 175 ervaringen
  • 18 ervaringen
  • 3 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
19-01-2024

“Een prachtige keuken”

Tevreden over hoe I-KOOK de problemen aangepakt heeft. De keuken staat er prachtig bij.

Bron: Qasa

Dank je wel voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over hoe we de problemen hebben aangepakt. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat elke klant geniet van een prachtige keuken. Als er in de toekomst nog vragen of opmerkingen zijn, weet je ons te vinden. Veel kookplezier gewenst!

Rolf van Eikeren
Den Haag
08-12-2023

“Niks dan lof!”

In mei 2023 hebben wij bij I-KOOK Den Haag uitgezocht. Het proces om de keuken samen te stellen verliep erg soepel. Zoals ook vermeld op de website, worden er geen verkooppraatjes gehouden en wordt er niks aangesmeerd. Tijdens het bestellingsproces is er snel en goed contact met de verkoper (Mitchell). De keuken is erg keurig op tijd afgeleverd, en tijdens de montage was er een prettige samenwerking met Serhii (keukenmonteur). Op een klein euvel na (led-sensor werkte niet geheel correct) is de keuken heel erg netjes opgeleverd. I-KOOK heeft zodra er een nieuwe sensor binnen was, deze gelijk opgestuurd. Niks dan lof voor I-KOOK Den Haag, en voor de service die zij leveren. Mochten we in de toekomst nog een nieuwe keuken willen bestellen, gaan we terug naar I-KOOK.

Bron: Qasa

Dankjewel voor de positieve woorden, Rolf! Ik ben blij om te horen dat het proces naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Den Haag, mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Joop Batens
Den Haag
31-10-2023

“Heel blij met onze nieuwe keuken!”

In het voorjaar liepen wij bij I-KOOK naar binnen met een vraag over een gasfornuis. Mitchell stond ons heel hulpvaardig te hulp. Hij probeerde onze vraag, na een uitvoerige zoekactie op internet, te beantwoorden. Helaas zonder resultaat. Wij besloten over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe keuken en zijn terug gegaan naar I-KOOK. Mitchell heeft ons daarbij heel creatief en goed geadviseerd. De levering van de keuken ging via de planning. Het plaatsen werd heel professioneel en kundig geplaatst. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en heel tevreden over de koop en het plaatsen van de keuken. Inmiddels zijn door onze tevredenheid meerdere kopers al naar I-KOOK gegaan.

Bron: Qasa

Beste Joop, bedankt voor de mooie woorden. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over onze werkwijze. Geniet van de nieuwe keuken en wie weet tot ziens!

Sarella
Den Haag
25-10-2023

I-KOOK beveel ik zeker aan!

Nieuwe keuken uitgezocht bij I-KOOK Den Haag. Mitchell de verkoper is ontzettend behulpzaam en luister goed naar je wensen en weet hier je droomkeuken op te maken! Mitchell heeft tussen de verkoop en de levering/ plaatsing contact gehouden via de mail. Wij hebben deze service als erg prettig ervaren, communicatie is duidelijk. De plaatsing van de keuken is professioneel uitgevoerd, de lampjes waren kapot bij plaatsing, deze zijn gelijk besteld en direct weer een mail wanneer en hoe of wat. I-KOOK beveel ik zeker aan!

Bron: Qasa

 

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat het proces naar wens is verlopen en ik je goed heb kunnen helpen en adviseren! Geniet van de prachtige landelijke witte keuken.

Ceyhun Çelikkıran
Den Haag
13-10-2023

“Iedereen kan met een gerust hart winkelen”

De belangstelling en bezorgdheid zijn erg fijn. Onze vriend *Niels Kraijenoord* zorgde voor ons en we hebben geweldig werk geleverd. Iedereen kan met een gerust hart winkelen. Ik was erg tevreden. Zeker een aanrader.

Bron: Google reviews

Bedankt voor de review, geniet van jullie nieuwe keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Jon Hille
Den Haag
13-10-2023

“Absoluut geweldig!”

Mijn ervaring met I-KOOK was absoluut geweldig, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met hun service. Vanaf het moment dat ik de online keukenplannertool gebruikte om mijn keuken te tekenen voor een eerste idee, tot aan de snelle reactie die ik ontving, was alles vlekkeloos.

Keukencoach Niels Kraijenoord was fantastisch om mee te werken. Hij was vriendelijk, open, transparant en gaf een duidelijk verhaal. Hij nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en gaf goede adviezen over de indeling van de keuken, materiaalgebruik en apparatuur. Zijn kennis, ervaring en expertise waren duidelijk zichtbaar in zijn werk! Wat ik het meest waardeerde aan Niels was zijn vermogen om een goed beeld te geven van alle mogelijkheden. Hij hielp ons om de perfecte keuken voor ons huis te visualiseren.

We kunnen I-KOOK en Niels Kraijenoord ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. We gaan er vanuit dat het vervolgproces even vlekkeloos verloopt, maar daarover later meer als de keuken straks geplaatst is.

Bedankt Niels en het I-KOOK team voor een geweldige ervaring tot nu toe!

Bron: Google reviews

Wauw, bedankt voor de complimenten! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent, ik vond het heel leuk om jullie te adviseren en begeleiden naar een nieuwe keuken. Nog even wachten tot de keuken geplaatst is en dan kunnen jullie genieten van de prachtige keuken!

Tjerk Stel
Den Haag
13-10-2023

“Uitstekende service!”

Heb 29 September een keuken besteld bij Mitchell. Uitstekende service en denkt goed mee met de ideeën die je hebt. Kan niet wachten tot het gemonteerd wordt!

Bron: Google reviews

Ik heb je met alle plezier geholpen, nog even wachten tot hij geplaatst is en dan wens ik je heel veel geluk in de nieuwe keuken!

Sarella Voogt
Den Haag
13-10-2023

“Goed en professioneel geholpen!”

In juli een mooie nieuwe keuken uitgezocht bij I-KOOK Den Haag! Medewerker heeft ons goed en professioneel geholpen! Hij heeft goed advies gegeven! Snelle terugkoppeling en inmeten keuken. Ik kan niet wachten tot de keuken geplaatst wordt!

Bron: Google reviews

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt, daar doen we het voor!

Fam van Kampen
Den Haag
29-09-2023

“Prima service”

Enkele weken geleden zijn wij op advies van familieleden op bezoek gegaan bij I-KOOK in Den Haag Zichtenburg. Wij hebben daar een informatief gesprek gehad met Mitchell. Wij hebben toen onze mogelijkheden besproken m.b.t de aanschaf van een nieuwe keuken. Mitchell ontwierp een keuken naar ons idee zodat wij hem visueel al konden bekijken. Na enkele weken hadden wij toch iets andere ideeën en zijn bij I-KOOK toen terecht gekomen bij Niels welke ons perfect heeft geholpen. Prijstechnisch kwamen wij al snel overeen en zijn tevreden met het resultaat. Prima service!

Bron: Qasa

Fijn dat Mitchell en ik jullie goed hebben kunnen adviseren. Als team ondersteunen we elkaar graag waar nodig is. Geniet van jullie nieuwe keuken!

K. Doorga
Den Haag
13-09-2023

“Ontzettend tevreden”

We hebben een tijd geleden een review geschreven op Google tijdens de aankoop van ons keuken, dit is vlekkeloos verlopen. Momenteel is onze keuken geplaatst bij ons thuis hier zijn we uiteraard ontzettend tevreden mee. Wij zijn hierin als klant volledig ontzorgd door keukencoach Awinash Bandhoe. Hij heeft ons de juiste aandacht gegeven voor dit gehele traject wij willen hem en I-KOOK Keukens ontzettend bedanken voor deze mooie ervaring en wij zullen volop gebruik maken van onze nieuwe droomkeuken. Wij zullen in ons netwerk meerdere mensen doorverwijzen om net als ik ontzorgd te worden tijdens een aankoop van een keuken.

Bron: Qasa

Dank voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden met het ontwerpen van jullie droomkeuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.