Klantervaringen I-KOOK Capelle aan den IJssel

Woonboulevard Capelle XL
Lylantse Baan 6
2908 LG Capelle aan den IJssel

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 266 ervaringen
  • 18 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
16-02-2024

“Een echte aanrader!”

Al meerdere keren een keuken gekocht (verhuis graag) bij I-KOOK. Leuk onderhandelen met André, en top prijs/kwaliteit keukens. Laatst net buiten de garantie een klein dingetje, maar ze deden er niet moeilijk over en alles kosteloos vervangen. Super tevreden echte aanrader.

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! De witte U-keuken staat prachtig in je woning. Veel plezier met de moderne keuken!

16-02-2024

“Een dikke 10!”

Ik heb hier recent een keuken gekocht voor mijn nieuwe appartement. Vanaf het moment dat ik de winkel inliep ben ik heel goed geholpen door Brenda. Door haar kennis en ervaring hebben we samen een erg mooie keuken kunnen ontwerpen. Aangezien ik ‘m zelf zou inbouwen hadden we een tijdstip afgesproken waarop de keuken opgehaald zou kunnen worden. Dit proces was goed geregeld, zonder enige vertraging. Het in elkaar zetten van de keuken was soms even een uitdaging, maar met Brenda’s hulp is alles uiteindelijk goedgekomen. De keuken is super mooi geworden. Ze kwam zelfs nog even langs om te kijken of alles goed was gelukt! Erg fijn. Een dikke 10/10 wat mij betreft.

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de nieuwe keuken, Ferdie! Je hebt het prachtig gedaan door de keuken zelf in te bouwen. Veel plezier met deze moderne keuken en voor vragen ben je altijd welkom bij I-KOOK!

16-02-2024

“Uitstekende service”

Super attent en netjes. De service is uitstekend. Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen.

Bron: Qasa

 

Bedankt voor deze review! Ik vond het een fijne samenwerking. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Naresh
Capelle aan den IJssel
02-01-2024

“Een speciale wandkast voor in de hal.”

Goede service en advies van André bij aankoop van speciale wandkast voor in de hal.

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring na de aankoop van de speciale wandkast voor in de hal. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Bij I-KOOK Capelle aan den IJssel geloven we in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. Mocht je in de toekomst nog meer advies nodig hebben of als er vragen opkomen, staan we altijd klaar om je te helpen. Bedankt dat je voor I-KOOK hebt gekozen voor jouw speciale wandkast, en ik hoop dat deze een prachtige toevoeging is aan je hal!

Sander
Capelle aan den IJssel
22-12-2023

“Een fantastisch ontwerp en resultaat!”

Wij zijn geholpen door Jim. Zeer vriendelijke en behulpzame man die meedenkt in het belang van de klant. Professioneel en eerlijk advies en een fantastisch ontwerp en resultaat. Zeer tevreden met onze aankoop en de service.

Bron: Qasa

Bedankt voor de review, ik ben erg blij dat jullie tevreden zijn over de service. Bij I-KOOK Capelle aan den IJssel streven we ernaar om professioneel en gewoon eerlijk advies te bieden, en het is fijn om te horen dat jullie dit ook hebben ervaren. Ik wens jullie heel veel geluk in de nieuwe keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Armando
Capelle aan den IJssel
14-12-2023

“Goed en deskundig advies.”

Ik heb een erg fijn gesprek gehad met Eddy. Hij neemt de tijd mijn wensen te inventariseren. Goed en deskundig advies. Ik kijk uit naar de nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Wat geweldig om te horen dat je het gesprek zo positief hebt ervaren! Bij ons is het nemen van de tijd voor klantwensen en het verstrekken van deskundig keukenadvies van groot belang. We waarderen je vertrouwen in I-KOOK Capelle aan den IJssel en kijken uit naar het realiseren van jouw nieuwe keuken op maat. Bedankt voor het delen van je ervaring bij I-KOOK Capelle!

Ivo
Capelle aan den IJssel
08-12-2023

“Goed advies en een luisterend oor van de verkoper!”

Prettige winkel met genoeg voorbeeld keukens. Goed advies en een luisterend oor van de verkoper. Prachtige keuken geleverd en netjes gemonteerd.

Bron: Qasa

Bedankt voor de review, bij I-KOOK Capelle aan den IJssel streven we ernaar om een prettige winkelervaring te bieden, en het doet ons goed om te horen dat je genoeg voorbeeldkeukens hebt kunnen bekijken. Fijn om te horen dat het advies goed was. De witte moderne keuken in combinatie met het keukenblad is prachtig geworden. Mocht je in de toekomst nog verdere vragen hebben, staan we graag voor je klaar. Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Dhara
Capelle aan den IJssel
08-12-2023

“Fijne begeleiding!”

Al bij binnenkomst vond ik de sfeer fijn en werd ik verwelkomt door Jimmy. Niet alleen merkte ik dat hij ervaren is, maar hij is ook eerlijk in de keuzes die ik maak en wat ik qua kleur/afmeting wel of niet moet doen. Ze zijn daar bij I-KOOK dus zeker geen standaard keukenverkopers die alleen willen verkopen. Maar ze komen geduldig met je zitten en zorgen ervoor dat jij 100% achter je keuken staat voordat het wordt verkocht. Als ik een keuken weer moet hebben (ooit), dan kom ik weer terug.

Bron: Qasa

Wat geweldig om te horen dat je ervaring bij I-KOOK Capelle aan den IJssel zo positief was! Het is belangrijk voor ons dat onze klanten zich comfortabel voelen en ik ben blij dat jij dit ook zo hebt ervaren. Het is een prachtige u-keuken geworden, helemaal volgens de keukentrends 2024. Bedankt voor de positieve feedback en geniet van de nieuwe keuken!

Nadia
Capelle aan den IJssel
08-12-2023

“Zeker een aanrader!”

Onze eerste kennismaking met I-KOOK voelde meteen goed. Geen opdringerige verkopers en daarom besloten we om een vervolgafspraak in te plannen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en nadat wij getekend hadden en wij weer twijfels kregen, konden we de indeling en tekeningen toch nog veranderen en aanpassen, dit was geen enkel probleem. We zijn diverse malen langs geweest en wij werden altijd goed geholpen, het was nooit een probleem. Ook de samenwerking met de aannemer en de monteurs verliep super. Allemaal vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Alles was heel goed op elkaar afgestemd en verliep op rolletjes. Alleen onze kookplaat kon niet op tijd geleverd worden maar ook daarvoor werd vooraf al een oplossing geregeld zodat de keuken toch gelijk in z’n totaliteit gebruikt kon worden. Wij zijn heel blij met onze keuken en de nieuwe opstelling voldoet aan al onze wensen. Wij raden I-KOOK zeker aan!

Bron: Qasa

Dankjewel voor deze mooie review, dit waarderen wij heel erg! Ons doel is om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het keukenontwerp, en we zijn blij om te horen dat we aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen. Het is ook goed om te horen dat de samenwerking met de aannemer en monteurs soepel verliep en dat alles goed op elkaar was afgestemd. Ik wens jullie heel veel geluk in de nieuwe keuken!

Herley Lopes
Capelle aan den IJssel
23-11-2023

“Een super goede ervaring.”

Ik heb een “L” keuken gekocht en ben goed geholpen door een vriendelijke medewerker die alles deed om mijn visie waar te maken binnen het budget. Thanks Jimmy!

Bron: Qasa

Dankjewel Herley, voor het delen van je positieve ervaring! Bij I-KOOK streven we ernaar om de visie van onze klanten waar te maken binnen het gestelde budget, en het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met de aankoop van je keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.