Klantervaringen I-KOOK Amersfoort

Woonboulevard Amersfoort
Industrieweg 3
3812 RX Amersfoort

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 106 ervaringen
  • 15 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 2 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Marjolein Blank
's-Graveland
02-08-2023

“Ik ben hier destijds erg goed in geadviseerd door Martin.”

Ik ben nog steeds zeer tevreden over mijn keuken. Het ontwerp en indeling bevalt erg goed. Ook de apparatuur is erg prettig te bedienen. Ben hier destijds erg goed in geadviseerd door Martin in de winkel in Amersfoort.

Ha Marjolein, goed om te horen dat je nog steeds zo tevreden bent met de nieuwe keuken. Ik hoop dat je er nog jaren van zal genieten!

Marjolein Blank
's-Graveland
26-04-2023

“De uitvoering is fantastisch.”

Zo blij met mijn keuken en het advies wat ik van Martin heb gekregen. Het ontwerp is precies zoals ik het wilde en de uitvoering fantastisch. Alles was op tijd geleverd en snel geïnstalleerd. Echt een hele goede service en kwaliteit.

Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk om samen aan het ontwerp te werken en het eindresultaat staat prachtig in de ruimte!

Ronald Sikkens
Nieuwegein
05-04-2023

“Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid”

Naar binnen gelopen om inspiratie op te doen. Na wat rondkijken, zijn wij te woord gestaan door dhr. Kose. Er wordt goed meegedacht en geluisterd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de verhouding prijs kwaliteit.

Beste Ronald, bedankt voor het leuke gesprek en de mooie review!

Rob & Liesbeth Deriga
Amersfoort
21-03-2023

“Wij genieten van onze prachtige keuken.”

Bij de installatie van onze keuken zijn best wel wat problemen geweest. Deze problemen waren buiten de schuld van I-KOOK. De voortvarendheid en vriendelijkheid waarmee door de medewerkers Bas en Ron de problemen werden opgelost is echt fantastisch. Er werd goed naar je geluisterd en je werd altijd teruggebeld als wij daar om vroegen. Wij genieten nu dankzij Ron en Bas van onze prachtige keuken.

Bron: Qasa 

Heel fijn dat het allemaal goed is gekomen en jullie nu genieten van de keuken. Ik wens jullie veel kookplezier.

Peter Janssen
Amersfoort
23-05-2022

“Vanaf het 1e moment een geweldige ervaring.”

Van 1e bezoek aan de showroom tot aan een volledig geïnstalleerde keuken een geweldige ervaring. Verkoper nam alle tijd voor je en gaf een uitstekende begeleiding van het begin tot het einde. Ook goede ervaring met de monteur die de keuken heeft ingebouwd. Het werk werd niet afgeraffeld.

Je koopt een complete keuken en je krijgt ook een complete keuken.

Bedankt voor jullie mooie review. Leuk dat ik jullie vanaf het begin tot het einde heb mogen begeleiden naar een nieuwe keuken, waar we samen iets prachtigs van hebben gemaakt. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Thijs & Rosa
Doorn
21-04-2022

“Een ongedwongen sfeer.”

Wij hebben I-KOOK gevonden via het internet, de naam en de reviews van het bedrijf waren doorslaggevend om een afspraak te maken. Tijdens onze afspraak zijn wij geholpen door Martin, wat resulteerde in een prettig en no-nonsens gesprek. Bij binnenkomst merkte wij direct de ongedwongen sfeer en werd er goed naar onze wensen geluisterd, daarnaast was de prijs ook uitstekend en in verhouding.

Tijdens de oplevering hebben we een paar servicepunten gehad die even op zich hebben laten wachten, dit kwam echter door de brand in het filiaal in Soesterberg waardoor alles langer duurde. Gezien de situatie hebben ze dit erg goed opgepakt. De keuken is kort daarna netjes gemonteerd, beide vakmannen waren prettig in de omgang en dachten goed mee.

Het eindresultaat is precies zoals we hadden verwacht en kwam precies overeen met het gemaakte 3D-ontwerp.

 

Dank voor het delen van jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtig landelijk design gemaakt, wat perfect past in jullie woning. Ik vond het leuk en uitdagend jullie te mogen begeleiden naar dit sfeervolle eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Peter Bas Oosthoek
Houten
14-04-2022

“We genieten van een super keuken.”

Geweldig advies gekregen in de winkel in Soesterberg. Prachtig ontwerp en uitermate goed meegedacht door de adviseur. Alle communicatie nadien verliep prima, ook toen er wat dingen niet klopten bij de installatie. Alles keurig opgeleverd of later opgelost en nu genieten we van een super keuken!

 

Bedankt voor de mooie review en de complimenten! Fijn om te horen dat jullie zoveel genot hebben van de nieuwe keuken, leuk dat ik daar een bijdrage in mocht hebben. Geniet ervan!

Theo en Petra Mestebeld
Amsterdam
27-01-2022

“Gelijk de juiste keuzes kunnen maken.”

Aankoop met verkoper was heerlijk en soepel, gelijk de juiste keuzes kunnen maken en goede tips en voorstellen waardoor keuken perfect op papier stond!

Aflevering ging ook top, bezorgers werkte perfect mee, ondanks Corona perikelen.

Montage ging ook klasse, kwamen alleen 2 kleine onderdeeltjes te kort, waardoor monteur nog 1 keer langs moest komen.

Waren aantal kleine gebreken aan apparatuur, waardoor er monteurs van fabriek langs moesten komen en met corona problemen kon het soms wel wat lang duren!

Dus prima beoordeling, ondanks problemen i.v.m. corona situatie.

Ik wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

Rixt
Amersfoort
08-10-2021

“De communicatie kan beter, het einderesultaat is goed.”

Onze ervaring in de winkel was goed. Daarna is de vestiging afgebrand en onze keuken helaas ook. Ik vond hierbij de communicatie niet zo goed. We kregen steeds een Frans aan de telefoon die niets kon doen. We werden niet terug gebeld en moesten dan steeds 3 tot 4 keer toe zelf bellen. Er werd weinig initiatief genomen in de teleurstelling dat de levertijd nog langer zou gaan duren. We moesten er veel zelf achteraan voor ons gevoel en dan konden we geen contact krijgen met de juiste persoon. De bereikbaarheid was echt slecht.
Aftersales is wel goed. Met montage werd meegedacht als we ergens tegenaan liepen.

Het eindresultaat is goed tot dusver.
We zouden anderen wel aanraden bij jullie een keuken te kopen, maar onze tip is om de communicatie echt te verbeteren.

Bedankt voor jullie review en feedback. De brand heeft ervoor gezorgd dat wij niet meteen te werk konden gaan zoals we dat normaal deden, dit heeft helaas ook geleid tot fouten in onze communicatie. Mijn excuses daarvoor! Ik vind het fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat, de keuken is prachtig geworden. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Kasper & Patricia
Houten
24-09-2021

“Tristan, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker.”

Bij het zoeken naar een geschikte keukenzaak voor onze nieuwe keuken kwamen wij gelukkig bij Tristan de Ruiter in Soesterberg uit. Zijn klantvriendelijkheid, kennis en kunde stak duidelijk boven anderen uit. Hij gaf ons een degelijke en betrouwbare indruk en dat bleek gedurende het proces ook absoluut te kloppen. Tristan heeft de tijd voor ons genomen, ons uitstekend geholpen bij het ontwerp en maken van materiaal keuzes.

De prijs\kwaliteitverhouding is wat ons betreft dik in orde en wat wij fijn vonden: het is niet nodig om af te dingen of marges omlaag proberen te praten, de prijs is gewoon in één keer goed.
Tristan heeft een goede technische kijk op zijn keukens en kan de zelf bouwer als ik net even die handige tips meegeven welke het opbouwen van de keuken makkelijk maken.
Zelf inbouwen is absoluut te doen en ik kwam erachter dat de keuken doordacht en zeer degelijk in elkaar zit. Dus ook de kwaliteit van de keukens is dik in orde.

Tristan, bedankt voor alles, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker!

Bedankt voor jullie leuke review! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en ik ben zeker trots over het resultaat, het is prachtig geworden. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.