Klantervaringen I-KOOK Alphen aan den Rijn

Euromarkt 105-107
2408 BD Alphen aan den Rijn

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 77 ervaringen
  • 5 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Karel en Thea
Alphen aan den Rijn
14-12-2023

“Prettige samenwerking!”

Samen met keukencoach Frans van I-KOOK Alphen aan den Rijn hebben we onze droomkeuken samengesteld. Zijn praktische adviezen, ruime ervaring en prettige samenwerking maakte dat er eind september een prachtige keuken werd geplaatst door vakman Ton. Ook Ton liet bij het plaatsen van onze keuken zijn vakmanschap zien en zo hebben we door de inzet van deze heren een prachtige keuken waar we heel blij mee zijn.

 

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring bij I-KOOK Alphen aan den Rijn. Fijn om te horen dat je geniet van je prachtige droomkeuken die eind september is geplaatst. Nogmaals dank voor het vertrouwen in I-KOOK Alphen aan den Rijn. Ik wens je veel kookplezier en genot in de nieuwe keuken!

Dion
Alphen aan den Rijn
10-11-2023

“Eerlijk advies, open over prijs, meedenkend en ontzettend vriendelijk!”

Super leuk en deskundig geholpen door Dawid. Dawid denkt met alles met je mee en zet kwaliteit voorop. Alle opties worden uitvoerig doorgenomen en daarvoor wordt ook alle tijd genomen. Punt voor punt wordt aangepakt en er wordt net zo lang gepuzzeld tot de perfecte keuken eruit komt. Eerlijk advies, open over prijs en kwaliteit verhouding, open en eerlijk of alle kosten, meedenkend en ontzettend vriendelijk!

Fijn dat jullie een positieve ervaring hebben gehad! Bedankt voor jullie positieve woorden en geniet van de moderne keuken!

Jordy
Alphen aan den Rijn
17-10-2023

“Goede begeleiding en een prachtige keuken”

Vanaf het eerste moment dat wij bij Frans kwamen, voelde het alsof we eindelijk een verkoper hadden gevonden die echt luisterde en meedacht met ons. Ook was er niet de druk om direct een handtekening te zetten, maar eerst een aantal stalen mee naar huis om te kijken of de kleuren wel pasten bij ons. Ook was hij heel eerlijk over de apparaten die wij in ons hoofd hadden en of deze wel pasten bij de keuken. Ook tussen de bestelling en de levering van de keuken werden we goed op de hoogte gehouden van de status. De keuken is prachtig geworden, mede dankzij het secure werk van Ton de monteur. En we genieten er met volle teugen van.

Bron: Qasa

Bedankt voor de complimenten, ik heb jullie graag geholpen. En wat ziet de keuken er schitterend uit! Geniet ervan.

10-10-2023

“Dikke pluim”

I-KOOK Alphen aan den Rijn is onderdeel van een keten wat in ons geval nu eens alleen voordelen had: scherpe prijs, ruime keuze, 1 aanspreekpunt en snel geleverd. Geen haast, geen dwang en zelfs nadat de deal al rond was nog e.e.a. aan kunnen passen. Frans onze verkoper is een joviale vent met kennis van zaken, nam de tijd en was duidelijk over de kosten van bepaalde keuzes.
De onderdelen werden op de afgesproken dag en tijd bezorgd door student verhuizers, keurig. Onze keuken is inmiddels geplaatst en ook het montage team verdiend een dikke pluim. Gezelligheid en vakwerk gaan hand in hand en.. binnen 1 dag geplaatst.

De dag na plaatsing belde Frans of alles in orde was en of ik nog ff een bakkie kwam doen en dat er nog een attentie voor ons lag.
Waar vind je dit nog?

Ben er van overtuigd dat mocht er in de toekomst toch iets zijn de aftersales ook goed voor elkaar is.

Mocht je een nieuwe keuken overwegen geef Frans een kans
en I-KOOK wordt IK OOK!

Bron: Qasa

Dank voor de complimenten! Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een nieuwe, schitterende keuken. Geniet ervan en wie weet tot ziens!

Frank van der Flier
Alphen aan den Rijn
26-07-2023

“Hier wordt het eerlijke verhaal verteld.”

I-KOOK is nou juist niet zo’n foute keukencowboy. Bij I-KOOK tref je een gewoon normale verkoper aan die niet aan valse trucs doet. Nee, hier wordt gewoon het eerlijke verhaal verteld. Geen poespas, geen vage kreten. En je wordt hier niet op een dwingende agressieve wijze onder druk gezet zoals je dat bij andere keukenzaken juist wel het geval is.

Bron: Qasa

Ha Frank, bedankt voor de complimenten. Heel fijn om te horen dat je een goede ervaring bij me hebt gehad!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Nico Rusman
Alphen aan den Rijn
17-02-2023

“Goede communicatie en een mooie keuken.”

Na een aantal maanden allerlei keukenbedrijven bezocht te hebben, hadden we bij geen enkel bedrijf het “goede” gevoel. Uiteindelijk kwamen we via de goede referenties terecht bij I-KOOK in Alphen a/d Rijn. Hier op een ochtend een afspraak gemaakt met Frans Kooi. Frans heeft ons in alle rust alle mogelijkheden laten zien en nog diezelfde ochtend hebben wij voor onze antraciet kleurige keuken getekend. Frans gaf ons zo veel vertrouwen door zijn open manier van zakendoen, dat we hier geen twijfels meer hadden. Dit is tot en met het plaatsen zo gebleven. Goede communicatie en geen adders onder het gras. De leverantie ging prima, ze zetten alle spullen op hun plaats, zodat de keukenmonteurs er niet mee hoeven slepen. De montage was een feest. Er kwamen 2 gezellige mensen, die vrolijk de keuken plaatste en om 15.00 uur zat de keuken met inbouwapparatuur er al helemaal in. Frans is de volgende dag nog even langs geweest om de keuken op te leveren.
Ik zou iedereen aanraden om hier je keuken uit te zoeken. Frans, de bezorgers en natuurlijk de monteurs, van harte bedankt voor de service en goede zorgen.

Bron: Qasa

Ik vind het fijn dat ik jullie vertrouwen heb kunnen geven en we zo samen tot de perfecte keuken gekomen zijn. Nu lekker genieten van de nieuwe keuken!

28-07-2022

“Een wereld van verschil.”

Wat een wereld van verschil: I-KOOK of alle andere winkels waar we geweest zijn. Geen pusherige salesjongens maar gewoon iemand die eerst goed luistert en dan met je meedenkt. Wij waren binnen een half uur klaar want onze droomkeuken stond in de showroom. Verkoper Frans pakte zijn tekenspullen erbij en toverde de showroom keuken op papier even om naar de maten die wij moesten hebben. Inmiddels is de keuken binnen en mijn man heeft hem zelf geplaatst. Alles ziet er heel mooi uit en werkt perfect. Ook onze buurvrouw heeft nu haar keuken bij Frans gekocht en andere vrienden van ons gaan ook bij hem kijken. We kunnen I-KOOK dus echt aanraden.

Bron: Qasa

Dank voor de complimenten en aanbeveling. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een nieuwe, schitterende keuken. Geniet ervan!

Familie Bavelaar
Alphen aan den Rijn
30-06-2022

“Goede adviezen.”

Wij zijn fijn geholpen bij I-KOOK in Alphen aan den Rijn door Frans Kooij. Bij binnenkomst merkten we meteen dat er een ongedwongen sfeer hing, dat voelde direct goed. Frans heeft ons tijdens de gesprekken goed kunnen adviseren en wist onze wensen prachtig te verwerken in een realistisch 3D- ontwerp.

Frans kwam daarbij ook met een goede oplossing voor onze ketel, die nu mooi is weggewerkt achter een kastje. Ook buiten onze gesprekken konden we te alle tijde telefonisch contact opnemen. Frans was altijd goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Al met al zijn wij hartstikke tevreden met de service van I-KOOK en natuurlijk ook met onze prachtige nieuwe keuken, bedankt!

Dank voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Het resultaat is prachtig, dat hebben we goed voor elkaar! Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Familie Rijkers
28-06-2022

Dank voor het toesturen van de foto's! Het eindresultaat is werkelijk prachtig, dat hebben we samen goed voor elkaar. De inrichting en verlichting maken er een mooi geheel van. Ik wens jullie veel kookplezier toe en vele mooie momenten!

Familie Kooij
Vleuten
19-05-2022

“Keukenontwerp aan huis.”

Voor de aankoop van onze nieuwe keuken zijn we bij I-KOOK terechtgekomen, waar wij met dank aan Frans een prachtige keuken hebben gekocht.

Omdat mijn man op dat moment slecht ter been was, is onze adviseur Frans naar ons huis gekomen en hebben we daar onze wensen met hem besproken. We hebben gekozen voor een compacte keuken, met voldoende opbergruimte en een inductie kookplaat. Frans heeft onze wensen tot in de detail verwerkt in het ontwerp, waar wij zeer content mee waren.

Alles is volgens de afspraak verlopen en geleverd, de keuken stond netjes op de geplande dag gereed in onze woning. Het gezellige montageteam heeft vakkundig werk geleverd, chapeau!

Na de montage is Frans de keuken nog persoonlijk komen opleveren, om te kijken of alles naar wens was.

Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK en zeker over hoe Frans alles voor ons heeft geregeld.

 

Dank voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen! Samen hebben we een prachtig resultaat behaald, wat schitterend in jullie woning staat. Ik wens jullie veel mooie en gezellig momenten toe in de nieuwe keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.