Klantervaringen I-KOOK Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 21
1506 PW Zaandam

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 43 ervaringen
  • 3 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Johan de Koning
Velserbroek
14-11-2022

“Wij komen met ideeën, hij maakt het waar.”

I-KOOK was de eerste winkel die wij binnen liepen voor een nieuwe keuken. Nadat we nog 3 andere winkels binnen waren gegaan zijn we toch weer terug gekomen bij I-KOOK. Al onze wensen zijn vervuld en hebben een prachtige keuken staan. Waarom, omdat wij een goede binnenkomst hadden en heel vriendelijke te woord werden gestaan. Wij zijn geholpen door Kees, deze man heeft er echt kijk op, wij komen met ideeën en hij maakt ze waar. Wij hadden iets voor ogen en Kees heeft het mooier gemaakt dan wij hadden kunnen hopen. Alles is mogelijk niets is te gek.
Ook als we na de aankoop nog vragen of verandering aan wilden brengen was dat geen probleem.

Het mooie van het hele verhaal is ook de prijs is de prijs en geen gezeur dat er eerst nog 10k af gaat en als je hem gelijk koopt nog eens 5k.

Wilt u een nieuwe keuken loopt echt even deze winkel binnen u krijgt eer zeker geen spijt van , en vraag naar Kees dan komt u droom uit.

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review, superfijn om te horen. Samen hebben we een prachtig, sfeervol en praktisch design gerealiseerd, wat volledig naar wens is ingericht. Geniet ervan!

K. Verhagen
Velserbroek
26-05-2022

“Een top monteur.”

We zijn zeer tevreden met de keuken. Deze is goed geplaatst door de monteur,  alle apparatuur is correct aangesloten, het was een top monteur.

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken en over het vakmanschap van onze monteur. Ik vond het superleuk jullie te mogen begeleiden naar een mooi eindresultaat, geniet ervan!

Erik & Femke
Velserbroek
19-05-2022

“Eindelijk koken in een echte keuken.”

Zeer goed geholpen, de keuken is echt super mooi geworden. Een kers op de taart na een verbouwing van een jaar. Eindelijk koken in een echte keuken.

Bron: Qasa

Een prachtige keuken, die jullie huidige verbouwing helemaal heeft afgemaakt! Geniet ervan!

Dirk van Wijnbergen
Zaandam
12-05-2022

“Keurige afwerking.”

Heb de keuken uitgezocht in Zaandam en ik ben prima geholpen door Sunny. Keuken is volgens afspraak geleverd en geplaatst op de manier zoals ik dat wilde. Afwerking is keurig gedaan, zelfs de oven is nog vastgezet door de monteur, ondanks de latere levering.

Bron: Qasa

Beste Dirk, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, het eindresultaat is prachtig! Geniet ervan.

Bianca
Halfweg
10-03-2022

“Een aanrader.”

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij I-KOOK. We zijn wederom heel erg blij met onze keuken en de hulp die we kregen bij het uitzoeken.

Bij het leveren ontbraken er helaas een paar items. Wij wilde hier niet op wachten en hebben deze zelf alsnog gekocht.

Voor vragen zijn ze altijd goed bereikbaar en nemen ze de tijd om het op te lossen. Het bedrag van de ontbrekende items, hebben wij heel netjes terug gekregen van I-KOOK. Wij raden iedereen aan om daar een keuken te kopen!

Bron: Qasa

Wederom dank voor het vertrouwen in I-KOOK! Fijn dat we jullie weer hebben mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Betlem
Assendelft
10-02-2022

“Wij komen speciaal terug voor een goede keuken inclusief begeleiding.”

Wij komen speciaal terug voor een nieuwe keuken omdat we gaan verhuizen.
We voelen geen druk of verkoop technieken er word met je meegedacht en wederom een prachtige keuken voor weer een mooie prijs.

Dus een top adres voor goede begeleiding wat van A tot Z geregeld kan worden.
We hebben nog geen foto’s maar die volgen nog.

Bron: Trustpilot

Bedankt voor jullie mooie review, leuk dat we jullie weer mogen begeleiden naar een nieuwe keuken. We gaan er wederom iets schitterends van maken!

Carla Verhagen
Velserbroek
10-02-2022

“Er werd goed met ons meegedacht.”

Heel leuk geholpen bij I-KOOK Zaandam.  Er werd goed met ons meegedacht en alles werd keurig geleverd en netjes geïnstalleerd.
We zijn er blij mee!

Wat leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar een schitterende keuken! Ik vind het fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Geniet ervan!

Clemy de Rooij
10-02-2022

“Superblij.”

Ik wilde een mooie, nieuwe keuken voor niet al te veel geld. Dat is gelukt bij I-KOOK in Zaandam. Het contact met Matthijs van I-KOOK was prettig. De monteurs die de keuken kwamen installeren, hebben een creatieve oplossing gevonden voor mijn niet helemaal rechte muur. Ik ben superblij!

Bron: Qasa

Beste Clemy, fijn dat ik je naar tevredenheid heb kunnen begeleiden en dat we samen een prachtig resultaat hebben bereikt. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe!

N. Andriessen
Jisp
16-12-2021

“Plaatsen van de keuken was top.”

In Oktober keuken laten plaatsen die in Juli was uitgezocht bij I-KOOK. Wij zijn zeer tevreden, er werd goed geholpen en meegedacht. Plaatsen van de keuken was top!

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken en dat alles naar wens is verlopen. Een prachtige keuken, waar jullie nog lang van kunnen genieten en natuurlijk lekker in kunnen kokerellen. Geniet ervan!

Familie Kef
Zaandam
25-11-2021

“Bij binnenkomst was het gelijk goed.”

Bij binnenkomst was het gelijk goed. Een zeer goede verkoopsters heeft ons geholpen met onze wensen en dromen kort om goed geslaagd. De levering ook op tijd en goed en de plaatsing werd ook door I-KOOK geregeld, dat was de monteur Marco, een vakman! We zijn jullie allemaal dankbaar voor jullie inzet, top.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten en vertrouwen. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze keuken, prachtig. Nogmaals wens ik jullie superveel kookplezier!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.