Klantervaringen I-KOOK Tilburg

Bosscheweg 255-01
5013 AB Tilburg

Team I-KOOK Tilburg

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 16 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Joost
Waalwijk
15-10-2021

“Ronduit super.”

Rob is een topper, denkt super mee!

Wil van Limpt
Reusel
15-10-2021

“Ook na de verkoop altijd beschikbaar voor advies.”

Keukenaankoop gedaan bij I-KOOK Tilburg, geholpen door verkoper Rob Martens. Ben zeer tevreden over de keuken, maar m.n. over Rob, die het gehele traject begeleid heeft. Rob is zeer deskundig, klantvriendelijk en is duidelijk in zijn advies. Daarnaast is hij ook na de verkoop, altijd beschikbaar voor deskundig advies en dat wordt door mij enorm gewaardeerd. Tevens is de prijs-kwaliteit prima in orde.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat en de bijhorende service. Het resultaat is prachtig en past goed binnen je woning, echt een eyecatcher. Nogmaals wens ik je veel (kook) plezier met je nieuwe keuken!

Peggy
Tilburg
17-09-2021

“Gezellig gesprekken, maar miste wel wat nazorg.”

Na verschillende erg gezellige gesprekken met Rob en Stijn een keuze kunnen maken en de keuken uitgezocht en besteld.
Het enige wat ik jammer vind is dat ik een spoelbak heb die “erop” ligt i.p.v. “er in “ randen zijn erg scherp, helaas daar niet op gewezen bij het maken van de keuze.
Op de dag van plaatsing miste de spoelbak en is Stijn er 1 komen brengen vanuit de showroom, zodat we toch een complete keuken hadden aan het eind van de dag.
Doordat we vooraf erg leuke gesprekken hadden gehad , had ik verwacht dat nog wat “ nazorg “ te krijgen en dat heb ik dus gemist.

Rob Martens
Keukencoach

Beste Peggy, zoals later besproken hebben we door de miscommunicatie niet de nazorg kunnen geven die je van ons mag verwachten. Wel fijn dat uiteindelijk de keuken geheel naar wens is. Bedankt voor je feedback en geniet van jullie nieuwe keuken!

Sharon Bell
Oosterhout
17-09-2021

“We krijgen van iedereen complimenten over de keuken.”

Goed geholpen ondanks de lastige tijd met corona waarop de winkels geheel gesloten waren en wij gingen verhuizen. Er werd meegedacht en problemen werden verholpen door een extra stapje te zetten. Van iedereen die op visite komt krijgen wij complimenten over de keuken.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie review. Het was inderdaad een uitdagende tijd, maar het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ik wens jullie veel plezier in jullie nieuwe woning en natuurlijk met jullie prachtige keuken!

Familie Cornelissen
Tilburg
09-09-2021

“We zijn meer dan tevreden.”

In de tijd van corona (tijdens lockdown) viel het niet mee om een keuken te bestellen. We hebben een aantal zaken benaderd, maar zonder een gewenst resultaat. Gelukkig konden Rob en Stijns van I-KOOK Tilburg ons hierbij wel goed helpen. We hebben veel contact gehad en goede adviezen gekregen. Het eindresultaat mag er dus ook zijn. Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. En ook de service van I-KOOK Tilburg was super.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Cornelissen
Tilburg
16-08-2021

“Het eindresultaat mag er wezen.”

Goed geholpen door Rob en Stijn en het eindresultaat mag er wezen. Wij zijn super tevreden.

Stijn Rademakers
Keukencoach

Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig. Leuk dat ik jullie hiermee mocht helpen, geniet ervan!

Cara Barrett
Wijchen
30-07-2021

“Voor een keuken ga je naar Rob werd me verteld.”

In mijn zoektocht naar een keuken ben ik gewezen op Rob. Voor een keuken ga ja naar Rob werd me verteld, dus ik op naar Tilburg.
Zelf kom ik uit Wijchen maar het zou de moeite zijn. Aangekomen bij Rob werd ik direct hartelijk ontvangen. Geen prietpraat maar eerlijk, oprecht en met een bijna constante lach heeft hij me meer dan perfect geholpen naar mijn droomkeuken.
Ik zou iedereen aanraden om naar I-KOOK te gaan en zeker te vragen naar Rob.
Van mij krijgt hij een 10 met een griffel!

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent! Leuk dat ik jou mocht helpen met deze prachtige keuken, de foto's spreken voor zich. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe!

Cees van der Meijs
Tilburg
23-07-2021

“Deskundig en duidelijk.”

Deskundig en duidelijk informatie gekregen van de desbetreffende verkoper (R. Martens ).
Wat betreft levering hebben we een opmerking en dat is dat een hoge kast niet op de zelfde datum geleverd is, werd zes weken later pas geleverd. Wij hebben verder geen opmerking.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt het delen van je ervaring, fijn dat je tevreden bent. Nogmaals onze excuses voor de latere levering van de hoge kast, dat heeft inderdaad te lang geduurd. Ik wens je veel plezier met deze prachtige keuken!

Sjef
Tilburg
25-02-2021

“Een nieuwe keuken, dat hadden we jaren eerder moeten doen.”

Keukenboeren, ze hebben de naam even vasthoudend te zijn als geloofsverkondigers aan de deur. Daar hadden we geen zin in, maar we moesten wel een nieuwe keuken. Gelukkig kwamen we op het spoor van I-KOOK in Tilburg en daar troffen we Rob die op voorhand al zei niet aan handjeklap te doen. Hij hoorde onze wensen aan en sloeg aan het tekenen. Nou ja, tekenen, hij had een slim computerprogramma waarmee hij in no time op het scherm toverde wat wij in gedachten hadden. Met tekening en offerte gingen we de deur uit. Een paar dagen later kwamen we terug om een handtekening te zetten.

Het is druk in keukenland. Of dat ligt aan de fabrieken die op bestelling produceren of aan de monteurs die op afspraak komen plaatsen, dat weet ik niet. We moesten een kleine drie maanden wachten. Toen begon het grote werk: de ouder keuken eruit, de nodige aanpassingen in de muur en de vloer, stuken en zo meer. Ook kwam de nieuwe keuken. Ingepakt in dozen, een heel huis vol. Gelukkig duurde dat niet langer dan ween week (het stucwerk moest drogen) en toen was het zo gepiept; handige jongens. Zij konden het ook niet helpen dat een van werkbladen in een verkeerde maat was geleverd. Maar dat werd snel en keurig opgelost.

Was het in de oude keuken een beetje behelpen, nu is koken een feest. Een nieuwe keuken, dat hadden we jaren eerder moeten doen.

 

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent met deze prachtige keuken, foto's spreken voor zich... Geniet ervan.

Familie Zijl
Tilburg
28-01-2021

“Super.”

Super blij mee!!!
Bedankt voor de fijne service.
Hebben de foto’s van de keuken ook gedeeld op een groot platform van Facebook en jullie naam genoemd 😉

Rob Martens
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Bedankt voor het aanbevelen, geniet ervan.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.