Klantervaringen I-KOOK Tilburg

Bosscheweg 255-01
5013 AB Tilburg

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 22 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Geert-Jan & Marion van Raak
Hilvarenbeek
30-05-2022

“We genieten van onze keuken.”

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken van I-KOOK. Door de goede adviezen van Maud Beerens hebben wij een prachtige keuken samen kunnen stellen. Naast de goede service, is ook de keuken netjes en binnen een dag geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze nieuwe keuken!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat jullie al zo aan het genieten zijn van jullie nieuwe keuken. Ik vond het leuk en uitdagend jullie te mogen begeleiden naar deze prachtige keuken, geniet ervan!

Peter Bax
Zevenbergen
24-03-2022

“Heel fijn contact, goed en oprecht advies.”

Vanaf het eerste moment ervaren dat een keukencoach (rob) iets anders is dan een keukenverkoper. Heel fijn contact, goed en oprecht advies. Alle tijd genomen voor ons, niks was te gek. Ook na het plaatsen nog uitstekend contact en de service achteraf is nog steeds perfect. Nu enkele maanden verder en zeer tevreden over het bedrijf, de vestiging, de keukencoach en de service achteraf!

Bron: Qasa

Samen hebben we een prachtig eindresultaat bereikt, waar we zeker trots op mogen zijn! Ik wens je veel kook- en gebruiksplezier toe.

Dave Smits
Veenendaal
14-03-2022

“Enorm geholpen met onze droomkeuken.”

Vanaf het eerste moment dat we de winkel binnen liepen in Tilburg voelde we al een warme deken over ons heen komen door de aanwezigheid van keukenadviseur Rob.

De combinatie van ontspannenheid en later de gebleken deskundigheid van Rob heeft ons enorm geholpen om tot de aankoop van onze droomkeuken te komen.
Rob luistert goed en voelt goed aan waar hij iets kan toevoegen zonder dat je het idee hebt dat hij de beslissingen voor je neemt.

Ook de nazorg is fantastisch, Rob is na het opleveren zelf aan huis de keuken komen bekijken en te informeren of alles naar wens is verlopen. Een dikke 10 voor Rob en I-KOOK Tilburg.

Beste Dave & Petra, bedankt voor jullie mooie complimenten! Het eindresultaat is prachtig geworden en past perfect in de woning. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar jullie droomkeuken. Ik wens jullie bij deze veel kookplezier met de nieuwe aanwinst. ?

Marian Sleegers
Tilburg
17-02-2022

“Service, professionaliteit en afspraken hoog in het vaandel.”

Samen met mijn zoon ben ik voor mijn appartement in de winkel een keuken uit gaan zoeken. Zijn ontzettend goed geholpen door Arif. De plaatsing ging snel en werd tot in de puntjes uitgevoerd. Alles werd netjes achtergelaten en super vriendelijke installateurs.

Ook is er een fijne check na het plaatsen om te kijken of alles is zoals beloofd en men volledig tevreden is. Hier staat service, professionaliteit en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. Aanrader dus!

Bedankt voor je complimenten! Goed om te horen dat de keuken en de verleende service geheel naar wens is verlopen. Het resultaat is prachtig geworden en ik ben blij dat jij daar ook zo over denkt. Ik wens je bij deze nogmaals veel kookplezier toe!

Martin Nieuwenhof
Tilburg
20-01-2022

“Louter positieve ervaringen.”

Louter positieve ervaringen. Geholpen door een deskundige verkoper die absoluut niet opdringerig was. Geïnstalleerd door de bijzonder aardige en vakbekwame mensen. Uitstekende service. Kan deze winkel echt aanraden.

Beste Martin, bedankt voor je complimenten en aanbeveling. Samen hebben we een prachtig resultaat neergezet, waar we zeker trots op mogen zijn! Geniet ervan.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Marly van Limpt
Reusel
02-12-2021

“Superblij met het eindresultaat.”

Super geholpen door Rob met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Ook de levering van de keuken was perfect geregeld! Superblij met het eindresultaat.

Hi Marly, goed om te horen dat je zo blij bent met het eindresultaat. Samen hebben we een prachtige keuken samengesteld, waar we zeker trots op mogen zijn! Geniet ervan.

Joost
Waalwijk
15-10-2021

“Ronduit super.”

Rob is een topper, denkt super mee!

Wil van Limpt
Reusel
15-10-2021

“Ook na de verkoop altijd beschikbaar voor advies.”

Keukenaankoop gedaan bij I-KOOK Tilburg, geholpen door verkoper Rob Martens. Ben zeer tevreden over de keuken, maar m.n. over Rob, die het gehele traject begeleid heeft. Rob is zeer deskundig, klantvriendelijk en is duidelijk in zijn advies. Daarnaast is hij ook na de verkoop, altijd beschikbaar voor deskundig advies en dat wordt door mij enorm gewaardeerd. Tevens is de prijs-kwaliteit prima in orde.

Bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat en de bijhorende service. Het resultaat is prachtig en past goed binnen je woning, echt een eyecatcher. Nogmaals wens ik je veel (kook) plezier met je nieuwe keuken!

Peggy
Tilburg
17-09-2021

“Gezellig gesprekken, maar miste wel wat nazorg.”

Na verschillende erg gezellige gesprekken met Rob en Stijn een keuze kunnen maken en de keuken uitgezocht en besteld.
Het enige wat ik jammer vind is dat ik een spoelbak heb die “erop” ligt i.p.v. “er in “ randen zijn erg scherp, helaas daar niet op gewezen bij het maken van de keuze.
Op de dag van plaatsing miste de spoelbak en is Stijn er 1 komen brengen vanuit de showroom, zodat we toch een complete keuken hadden aan het eind van de dag.
Doordat we vooraf erg leuke gesprekken hadden gehad , had ik verwacht dat nog wat “ nazorg “ te krijgen en dat heb ik dus gemist.

Beste Peggy, zoals later besproken hebben we door de miscommunicatie niet de nazorg kunnen geven die je van ons mag verwachten. Wel fijn dat uiteindelijk de keuken geheel naar wens is. Bedankt voor je feedback en geniet van jullie nieuwe keuken!

Sharon Bell
Oosterhout
17-09-2021

“We krijgen van iedereen complimenten over de keuken.”

Goed geholpen ondanks de lastige tijd met corona waarop de winkels geheel gesloten waren en wij gingen verhuizen. Er werd meegedacht en problemen werden verholpen door een extra stapje te zetten. Van iedereen die op visite komt krijgen wij complimenten over de keuken.

Bedankt voor jullie review. Het was inderdaad een uitdagende tijd, maar het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ik wens jullie veel plezier in jullie nieuwe woning en natuurlijk met jullie prachtige keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.