Klantervaringen I-KOOK Soesterberg

Richelleweg 1
3769 AZ Soesterberg

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 93 ervaringen
  • 14 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 2 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Frank
Amesfoort
28-01-2021

“Een tevreden klant.”

Wat is dit een fijn bedrijf en wat een goede service. Mijn keuken heb ik vorige week besteld en moet nog geplaatst worden maar het contact tot op heden met mijn adviseur Tristan verloopt echt super. Afspraken worden nagekomen en geen enkele moeite is teveel. Goed advies, een mooie keuken en een scherpe prijs. Een hele tevreden klant.

Dhr. Schreijnders
Oudewater
14-01-2021

“Ik zou iedereen I-KOOK aanbevelen.”

Super goed geholpen door Rob Hubers, er werd meegedacht ook met een klein budget.
Hoeveel keer ik ook belde het maakte niet uit.
Toen de keuken opgehaald werd werd er ook meegeholpen.
Ik zou iedereen I-KOOK aanbevelen.

Ron Hubers
Keukencoach

bedankt voor de complimenten, geniet van je keuken!

Familie Smildiger
Amersfoort
28-12-2020

“Het resultaat is prachtig!”

Wij hadden een hele goede klik met Martin. Hij dacht echt met ons mee. We vonden het ook heel prettig dat de keukenzetter zelf ook inmeet. Het plaatsen verliep zonder problemen en ook de keukenzetter dacht met ons mee. Het resultaat is prachtig! We raden iedereen een keuken via I-KOOK Soesterberg aan!

Martin van Bergen
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen. Het resultaat is zeker prachtig en past perfect in jullie woning! Geniet ervan.

Marion Valkenberg
Amersfoort
24-12-2020

“Heel positief.”

Mijn ervaring met I-KOOK is heel positief. Ron Hubers was een geweldige keukencoach. Heel betrouwbaar, kundig, snel en soepel. Onze keuken moest naar de Wadden dat was een uitdaging en Ron dacht mee en maakte het mogelijk.

 

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze pracht keuken. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Dhr. de Ruiter
Baarn
18-12-2020

“Een luisterend oor.”

Ik geef een dikke tien en vooral aan Ron Hubers .
Na een slechte ervaring met de aannemer. Heb Ik een luisterend oor en hulp van jullie gekregen, waarvoor mijn dank.

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Dhr. Bout
Hilversum
15-11-2020

“De geleverde keuken was piek fijn.”

Na nare ervaringen met een andere keukenwinkel, is I-KOOK toch wel een hele fijne uitzondering, geen push verkoop!! ,rustig meedenken, geen sturing naar een bepaalde keuken ,hele mooie prijs en …dat is ook heel bijzonder :de geleverde keuken was piek fijn in orde géén handgrepen etcetera etcetera die ontbraken, alles was er !Top Martin bedankt!

 

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, de keuken is prachtig! Geniet ervan.

Van Deudekom
De Meern
15-11-2020

“Geen druk, alleen maar hulp.”

Supertevreden over I-KOOK. Mooie materialen, in verschillende prijsklassen.

Samen met Tristan de Ruiter een mooie keuken uitgezocht. Tristan luisterde goed naar de wensen, dacht goed mee en hielp mijn budget bewaken. Zelf installeren, geen probleem. zelf apparatuur aanschaffen ( hadden mijn merk niet) ook geen probleem. Zelf dat ik meerdere keren van gedachte veranderde, maakte allemaal niet uit: geen druk, alleen maar hulp.

Al met al een fijne “samenwerking” ,een goed gevoel en een mooie keuken.

Patrick Veldhuis
Keukencoach

Wat leuk om te horen dat jullie tevreden zijn met de aanschaf van jullie nieuwe keuken! Ik wens jullie veel kookplezier in jullie prachtige keuken toe.

Raymond & Esther
Soest
15-11-2020

“Eerlijk, snel en kwaliteit.”

Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe keuken!! Topbedrijf! Alles is zo voorspoedig verlopen! Van advies van Ron Hubers tot plaatsen van de keuken door Henk-Jan. Ook de tussentijdse communicatie over levering en betaling met Bas, eerlijk, snel en kwaliteit!

Ron Hubers
Keukencoach

Harstikke bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK. Fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Ik wens jullie nogmaals veel plezier toe met deze prachtige keuken!

Vincent & Kallista
Amersfoort
18-08-2020

“Vanaf het begin was dit al een fijn proces!”

Na een eerdere vervelende ervaring bij een andere keukenboer hebben wij besloten om naar I-KOOK te gaan in Soesterberg vanwege de vele lovende recensies.

Vanaf het begin was dit al een fijn proces! Wij hadden een budget waar we binnen moesten blijven en hier werd goed in meegedacht. Ron Hubers heeft ons geholpen en heeft ons ook geen enkel moment onder druk gezet, de prijs was helder, geen onderhandeling. Een zeer nette prijs werd aangeboden waarna wij akkoord gingen.

De keuken is gister geleverd en vandaag gemonteerd, allemaal met een super service. Tussentijds konden wij met onze vragen ook gewoon terecht bij I-KOOK, zo zijn wij het hele proces top geholpen. Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen niet wachten om het huis er om heen ook snel af te maken!

Ron Hubers
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie reactie! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Samen hebben we een prachtige witte keuken ontworpen, die prachtig in jullie huis past, geniet ervan!

Rob Stroo
Vianen
28-07-2020

“Geen gelikte verkooptechnieken, maar gewoon de keuken samenstellen die je wilt.”

Wat fijn dat je hier een keuken inclusief apparatuur kan kopen tegen een vaste prijs. Je kan allerlei dingen veranderen en aanpassen, waardoor de prijs of hoger of lager kan worden (meestal hoger natuurlijk, maar dat doe je dan ook zelf).
Geen gelikte verkooptechnieken, maar gewoon de keuken samenstellen die je wilt, tegen een prijs, die je wilt.

Fijn is ook dat je de afbraak van je oude keuken en/of de installatie van de nieuwe zelf kan regelen, of je laat het doen via I-KOOK. Wij kozen voor de laatste optie.

Alles werd perfect geleverd en geplaatst. Bij aanvullende wensen en opmerkingen was er plezierig contact met verkoper Martin.

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie! Fijn dat jullie alles naar tevredenheid hebben ervaren, daar doen we voor.? Ik wens jullie nog vele jaren plezier met deze pracht keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.