"Het eindresultaat is prachtig, en zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp!"

Tonny en Bridget Konijn
St. Willebrord
06-10-2019

“Het eindresultaat is prachtig, en zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp!”

We zijn op een maandag een keer binnengelopen bij I-KOOK, nadat we al bij een aantal andere zaken waren geweest. Daar zijn we geholpen door Freek. Super leuke kerel, gaf goed advies en gaf ons het geduld en de hulp die we nodig hadden. Daarnaast geen poespas en geen stropdasjes, vonden wij heel prettig. Hij zag foto’s van onze oude, haast antieke keuken (zie de laatste foto) en vond het echt een uitdaging om een ontwerp te maken wat meer bij de tijd was. We hebben erg gelachen om onze oude, analoge Miele oven. Freek zei dat we hem konden verkopen tegen een goede prijs, omdat het een verzamelstuk was. Is nog gelukt ook!

Leen van Vossen heeft onze keuken gemonteerd. Hij heeft topwerk geleverd. Het enige servicepunt was dat een plint vervangen moest worden, want die wilden ze uit 2 stukken monteren. Freek heeft nieuwe geregeld en gezorgd dat het goed is gekomen.

Freek heeft alles gedaan wat in zijn macht ligt om er een succes van te maken. We waren hartstikke blij met de korte lijnen naar de zaak. Niks geen wachttijden en doorverbinden, gelijk de juiste persoon aan de lijn en snel schakelen. Het eindresultaat is prachtig, en zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp. Ik raad I-KOOK dan ook bij iedereen aan.

Super om jullie enthousiaste reactie te lezen! Jullie keuken is heel mooi geworden, geniet ervan.

Sign up for our newsletter and stay informed!

  • This field is for validation purposes and should not be changed.