"Een keuken bij I-KOOK."

Piet & Gerda Dikken
Alblasserdam
26-05-2021

“Een keuken bij I-KOOK.”

De bestelling
In de COVID-19 periode een keuken uitzoeken en bestellen : is dat een groot probleem?
Verschillende leveranciers werden benaderd, waaronder I-KOOK in Sliedrecht. Via de website werd een eerste afspraak gemaakt, dat kon via Zoom of telefonisch. Een paar dagen later belde Feryal Saidiyan en vroeg als eerste wat ons budget was en vervolgens wat onze wensen waren. Ons budget was niet al te hoog en dat maakte de keuze dus ook beperkt. Geen probleem voor Feryal, die al onze wensen aanhoorde en wat vragen stelde. Na het gesprek duurde het precies één uur (!) voordat er via de mail een uitgewerkte offerte in de mailbox plofte. Al onze wensen keurig vertaald in een 3D-tekening, met details én binnen het gestelde budget.
We kregen ruim de tijd om er over na te denken en daarna werd telefonisch een afspraak gemaakt om de details door te spreken.

De details
Die afspraak was bedoeld om alle details te bekijken en eventueel vast te leggen. Uiteraard kan dat alleen op locatie zelf en Feryal ontving ons zeer vriendelijk en met koffie. En in een verder lege showroom, want…Covid. De gemaakte 3D-tekening diende als uitgangspunt en ter plekke konden we de details bekijken en beoordelen. Zoals bijvoorbeeld de kleur van het aanrechtblad in combinatie met de kleur van de kastjes, de achterwand, de handgrepen enzovoorts. Feryal kon met haar uitgebreide kennis ons een aantal prima tips geven, die we zeer op prijs stelden. Zij kon detailveranderingen onmiddellijk doorvoeren in een programma, waarna ook de tekening meteen up-to-date was. Met de juiste, aangepaste details in de juiste kleuren. Ook de datum van levering kon meteen worden vastgelegd. Een zeer prettige en professionele ontmoeting, waarbij niets ons werd opgedrongen en wij het gevoel kregen haast als gast behandeld te worden.
Fijn dat er in keukenwereld-land zulke menselijke en persoonlijke benaderingen bestaan!

De levering en montage
Zoals gezegd, wij konden meteen onze eigen planning gaan maken omdat we wisten in welke week de levering en montage van de keuken zouden plaatsvinden. Heerlijk om daarover meteen zekerheid te hebben. Omdat we zelf weinig tijd hadden , hebben we ervoor gekozen om de keuken door I-KOOK te laten monteren. Het enige wat wij zelf moesten doen (op afspraak) was het verwijderen van de oude keuken. Ook dat konden we laten doen, maar de tijd om de oude te slopen hadden we wel.
Na verloop van tijd kregen we een mail met de datum van levering en montage en toen kon onze planning tot op de dag nauwkeurig gemaakt worden. De levering was keurig op tijd, de spullen werden netjes neergezet. De werkdag daarna was de monteur lekker op tijd aanwezig en ging na een kop koffie meteen aan de slag. Er werd hard en zorgvuldig doorgewerkt en om 14.00 was alles geplaatst, gemonteerd, afgesteld en uitgeprobeerd. Na het opruimen van de gereedschappen en al het verpakkingsmateriaal restte een prachtige nieuwe keuken. Plus een zéér tevreden klant!
Als wij een rapportcijfer zouden moeten geven : een 9,5 (omdat absolute perfectie niet bestaat…)

Ik ben ontzettend blij dat ik jullie naar tevredenheid heb geholpen… Ik wil jullie ook bedanken voor het leuke gesprek en het vertrouwen in I-KOOK. Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe!

Sign up for our newsletter and stay informed!

  • This field is for validation purposes and should not be changed.