Familie Roozendaal

Familie Roozendaal
Mijnsheerenland
30-08-2018

Vrienden van ons hebben een keuken bij jullie gekocht. Toen we de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zagen/konden ervaren hebben we besloten bij I-KOOK langs te gaan. (terwijl we eigenlijk bij IKEA een keuken hadden ontworpen)

Patrick heeft ons geholpen en nam echt de tijd. Zelfs toen we langer bleven zitten. Hij ging uit van wensen en behoefte.

Monteur Mels heeft de keuken met veel zorg en aandacht geplaatst.

Hij heeft veel oog voor detail en je merkt dat hij plezier in zijn werk heeft. Het voelt vertrouwd, dat op het moment dat wij tijdens de verbouwing van ons huis even weg moesten om iets te halen, wij gewoon weg konden gaan. Mels ontzorgt ook. Op het moment dat hij het keukenblad op het kookeiland had geplaatst, constateerde hij een beschadiging. Op het moment dat hij dit ons vertelde, vertelde hij dat hij ook al een nieuw blad had besteld. Wij voelden daarbij totale ontzorging.

Werkblad werd zonder enige moeite opnieuw besteld en geplaatst.

Daarnaast miste er vanuit de levering een greep voor een deur, welke binnen een week geleverd werd.

Bij ieder 3D ontwerp dat je laat maken, is het nooit altijd een 1 op 1 weergave van de werkelijkheid. Echter het resultaat was boven verwachting (wat eigenlijk ook altijd zo is wanneer je een 3D ontwerp laat maken) keuken was groter dan in onze verbeelding, kleurcombinatie is echt heel erg mooi (gelukkig werden we daar ook goed bij geholpen in de showroom) en de keuken spreekt veel meer tot de verbeelding. Het voordeel was ook, dat we staaltjes mochten meenemen ten tijde van ons beslisproces, daardoor konden we de kleuren van de vloer, de wanden en de keuken perfect op elkaar afstemmen.

Daarnaast was het zeer prettig dat Patrick ons ook echt uitdaagde over bepaalde keuzes en zelf pas advies gaf op het moment dat wij daar om vroegen. Dus wij werden niet gestuurd om snel beslissingen te maken, maar hadden we de vrijheid om tot ons eigen ‘droomontwerp’ te komen.

Nazorg was prima, men reageert snel op vragen en probleempjes. Daarnaast was het zeer prettig dat wanneer Patrick er niet was, zijn collega’s ook op de hoogte zijn van onze situatie/aankoop/keuken.

Met andere woorden, heel veel bedrijven helpen je met een topservice op het moment dat je komt kopen, maar bedrijven onderscheiden zich pas na de verkoop. Dank.

Bedankt voor het bericht en de fijne gesprekken. Veel plezier met de keuken!

Sign up for our newsletter and stay informed!

  • This field is for validation purposes and should not be changed.