"Mijn keukencoach wist snel wat ik mooi vond."

Eline
Arnhem
24-02-2022

“Mijn keukencoach wist snel wat ik mooi vond.”

Mijn ervaring met de keukens van I-KOOK is zeer goed. De levering is in goed overleg gedaan en afspraken zijn nagekomen.

De keuken is inmiddels geplaatst en krijg er veel complimenten over. Dit komt voornamelijk door de ervaring en de tips van specialist Luuk Jurrien.

Door mijn wensen door te geven heeft hij er nog e.e.a aan toegevoegd waardoor alles een chique en strakke uitstraling heeft. Door zwarte strips tussen de hoogglans witte kastjes te plaatsen, het betonlook aanrechtblad met de zwarte spoelbak en zwarte kraan is het een prachtig geheel geworden.

Luuk had razend snel door wat ik mooi vond en ben blij dat ik zijn advies heb opgevolgd. Met name de kleuren en de afwerking zijn prachtig. Luuk denkt mee, is prettig in omgang en luistert goed naar wat je wilt. Hij laat zien door middel van de staaltjes (blad en frontjes) wat goed bij elkaar past.

Doordat het stucwerk nog niet volledig gedaan is heb ik nog geen foto’s toegevoegd. Mijn dank gaat uit naar Luuk van I-KOOK.

Beste Eline, bedankt voor je mooie review. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, die voldoet aan al je wensen. Ik ben benieuwd hoe alles eruit ziet wanneer het stucwerk af is... ? Ik wens je bij deze veel kookplezier toe.

Sign up for our newsletter and stay informed!

  • This field is for validation purposes and should not be changed.