Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een betere wereld begint in jouw keuken!

Gezond eten staat hoog op het ‘te doen’ lijstje van vele Nederlanders. Naast ‘healthy’ moet het eten vanzelfsprekend ook heerlijk smaken! En als het ook nog eens duurzaam kan, dan wordt het helemaal leuk en lekker!

Duurzamer met voedsel omgaan betekent ook minder verspilling en dus minder weggooien. Tijdens de actiemaanden helpen we je daarbij met een gratis* Quva vacumeermachine t.w.v. € 399,- bij je nieuwe keuken. Een betere wereld begint namelijk in jouw keuken!

Met het Quva vacumeerapparaat kun je heel simpel eten vacumeren in de handige vacuümzakken en speciale vershouddozen. Het apparaat wordt geïntegreerd in het werkblad, waardoor je enkel een RVS-kleurige of matzwarte cirkel ziet!

Wat kun je allemaal met de Quva vacumeermachine?

   Marineren

De speciaal ontworpen Quva containers, gecombineerd met de Quva Marinade functie, maken het mogelijk om in 10 minuten te marineren.

   Langer vers houden

Met het vacuüm verpakken kan voedsel tot drie keer langer bewaard worden. De speciale Quva vacuümzakken zijn makkelijk te gebruiken en beschermen onder andere tegen vriesbrand.

   Sous-vide bereiding

Met deze bereidingswijze wordt vacuüm verpakt voedsel heel langzaam gegaard, zodat alle smaken optimaal bewaard blijven.

   Wijn langer bewaren

Met de Quva wijnstop kan je een reeds geopende fles wijn dagen langer bewaren zonder smaak- en geurverlies.</span

* Vraag je keukencoach naar de actievoorwaarden. Deze actie is alleen geldig bij aankoop van een complete keuken met een minimale waarde van € 3.000,-. Indien je geen gebruik wil maken van de actie ontvang je eenmalig € 200,- extra korting op je keuken.

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}