Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meest gestelde vragen van klanten

Vragen van klanten

Een keuken koop je niet elke dag. Voordat je de juiste keuze kan maken, heb je vaak veel vragen. I-KOOK helpt je daarbij. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel deze dan gerust per email info@i-kook.nl.
Wij beantwoorden graag al je vragen!

 

Is een offerte maken vrijblijvend?

Een offerte is bij I-KOOK altijd vrijblijvend, dat hoort gewoon bij ons werk. Neem dus gerust contact met ons op, mail naar info@i-kook.nl of maak een afspraak bij één van onze winkels voor een advies op maat.

 

Ik zie een mooie keuken op jullie website, maar is het ook mogelijk om het werkblad, de kleur en/of apparatuur te wijzigen?

Bij I-KOOK kan je de keuken altijd naar eigen wens aanpassen. Wij geven altijd een advies op maat, waarbij wij ook kijken naar de afmetingen van de ruimte. Je kunt altijd kiezen voor andere apparatuur, werkblad, kleur en/of grepen.

 

Verkoopt I-KOOK ook alleen kasten? Mijn apparatuur is namelijk nog goed.

Bij ons kan je ook alleen keukenkasten bestellen. Belangrijk is wel dat je ons goed informeert over de bestaande keukenruimte en je huidige apparatuur. Kom daarom gerust langs voor een advies op maat bij een winkel bij jou in de buurt.

 

Kan ik bij I-KOOK ook losse inbouwapparatuur bestellen?

Bij I-KOOK kan je vanzelfsprekend ook alleen inbouwapparatuur kopen. Kom voor het uitgebreide aanbod langs in één van onze winkels of vraag een offerte aan via de website.

 

Levert I-KOOK meer apparatuur dan dat ik op jullie website zie?

Op de website vind je een uitgebreid assortiment keukenapparatuur. Natuurlijk kunnen wij ook andere apparatuurtypes en -merken leveren.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en een offerte op maat!

 

Wat is de levertijd van mijn keuken?

Bij I-KOOK zijn wij in staat om onze Duitse kwaliteitskeukens naar jouw wensen te ontwerpen en deze vervolgens te laten produceren en te leveren binnen 20 werkdagen!

 

Moet ik een aanbetaling doen?

Bij I-KOOK vragen wij géén aanbetaling. Wij hebben vertrouwen in je, net zoals jij vertrouwen in ons hebt. Je maakt alle betalingsafspraken direct met je I-KOOK adviseur. Belangrijk om verder te weten is dat je bij I-KOOK altijd kunt pinnen op het moment van leveren (bij de chauffeur of in de winkel).

 

Is I-KOOK aangesloten bij de CBW?

I-KOOK is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Winkels die CBW erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen bij een aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Zo bieden wij je dus extra zekerheid.

 

Kan ik mijn keuken ook in termijnen betalen?

Bij I-KOOK is het mogelijk om je keuken in termijnen te betalen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

 

Is het mogelijk om het leidingwerk in mijn keuken door I-KOOK aan te laten passen?

Bij I-KOOK is het mogelijk het benodigde leidingwerk te laten aanpassen. Op aanvraag verzorgen wij onder andere ook: het aanbrengen van wandtegels, lichte stucwerkzaamheden en andere kleine bouwkundige aanpassingen. Hiervoor ontvang je dan een gespecificeerde meerwerkofferte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Werkt I-KOOK met eigen monteurs?

I-KOOK werkt met een eigen montageteam. Zij zorgen ervoor dat je keuken professioneel wordt gemonteerd en kook klaar wordt opgeleverd. In drukke periodes wordt er soms gebruik gemaakt van een geselecteerde groep externe monteurs, die natuurlijk werken volgens de richtlijnen van I-KOOK. Het is natuurlijk ook mogelijk je keuken zelf te monteren. Dit is zeker een optie, omdat alle kasten reeds vanuit de fabriek voorgemonteerd zijn, geen gedoe dus met bouwpakketten.

 

Ik ben geïnteresseerd in één van jullie showroomkeukens. Waar staan deze keukens eigenlijk?

Showroomkeukens zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij I-KOOK. Doordat wij onze showrooms continu up-to-date willen houden wisselen wij de keukenopstellingen regelmatig. De keukens zijn dus vaak in meerdere filialen beschikbaar en eventueel nog naar wens uit te breiden. Heb je interesse in één van onze showroomkeukens, neem dan gerust contact op via info@i-kook.nl. Wij helpen je dan graag verder!

 

Waarom is I-KOOK keukens zo goedkoop in vergelijking met andere leveranciers?

I-KOOK heeft de absolute wil om iedereen de mooiste keuken voor de beste prijs te bieden. Je zult onze winkels bijvoorbeeld nooit op een dure woonboulevard vinden. Die besparing kunnen wij 1 op 1 in de keukenprijs verrekenen.

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}